پچ و آپدیت ویژه ی 1.05 Pes18 برای کنسول هک شده(بدون مشکل تیم ها و پرچم ها)

ممنون
من اکانت هکی داشتم که بیرون برام زده بودن و از چیزیش خبر ندارم
الان شما منظور ارور 39929-2 رو میدونید؟

آقا مشکل حل شد
رفتم تو لیست اکانتهایی که زده بود
اکانتی که مربوط به pes18 بود پیدا کردم و پاک کردم
بعدش نصب زدم و راحت اجرا شد
ممنون
منم دقیفا منظورم همون بود که میخاستم بگم اونی که از قبل pes18 داشتید لایسانس ش با این درگیر میشه

ب سلامتی استفاده کنید

• Like
Reactions: mohsenkey
سلام من پچ رو نصب کردم ولی روی بازی اعمال نشد هیچ اروری هم نداد تو پست ها خوندم نوشته بودی برو تو بازی بیا بیرون ولی بازم نشد
پستهای قبل رو بخوانید و این موارد رو رعایت کنید
سیو های از قبل بازی رو پاک کنید
بازی از قبل دارید پاک کنید(اکانتی یا دیسک) حتی اکانت که این بازی رو داشته هم پاک کنید
یک بار خاموش روشن کنید دستگاه رو و و دوباره پچ رو نصب کنید
پست های قبل رو هم بخوانید

سلام
من بازی رو به صورت دیسک دارم... کنسولمم هک نیستو نمیخوام بکنم. راهی هست بشه اینو نصب کرد؟

اگه آره واقعا ممنون میشم منو راهنمایی کنید چون هیچی سردر نمیارم از این چیزایی که گفتن . مرحله به مرحله بگید ممنون میشم

سلام
من بازی رو به صورت دیسک دارم... کنسولمم هک نیستو نمیخوام بکنم. راهی هست بشه اینو نصب کرد؟

اگه آره واقعا ممنون میشم منو راهنمایی کنید چون هیچی سردر نمیارم از این چیزایی که گفتن . مرحله به مرحله بگید ممنون میشم
شما نمیتونید این پچ رو نصب کنید مگر بازی و دستگاه هک باشه
در گوگل سرچ کنید:
option file درست کردن تیم ها برای pes18

درود
دوستان این پچ رو من گرفتم و روی بازی نصب کردم منتها نمیدونم چرا بعد چند روز بازی دیگه اجرا نمیسه پیغام میاد میگه باید بازی اپدیت بشه وگرنه قابل اجرا نیست
کسی میدونه مشکل کجاست ؟

درود
دوستان این پچ رو من گرفتم و روی بازی نصب کردم منتها نمیدونم چرا بعد چند روز بازی دیگه اجرا نمیسه پیغام میاد میگه باید بازی اپدیت بشه وگرنه قابل اجرا نیست
کسی میدونه مشکل کجاست ؟
وصل میکنید کنسول رو به نت؟
از قبل تو لیست دانلودتون اپدیت این بازی هست؟
چون همچین چیزی امکان نداره مگر یه جای کارتون ایراد داشته باشه
همچنین اگر از قبل بازی رو ب صورت دیسک یا اکانتی دارید حذفش کنید

وصل میکنید کنسول رو به نت؟
از قبل تو لیست دانلودتون اپدیت این بازی هست؟
چون همچین چیزی امکان نداره مگر یه جای کارتون ایراد داشته باشه
همچنین اگر از قبل بازی رو ب صورت دیسک یا اکانتی دارید حذفش کنید

درود
نه کنسول رو یه بار کامل فرمت کردم هر چی اکانت داشته پاک شده بازیها همه به روش هکی ریخته شده و دستگاه هم به هیچ عنوان به نت وصل نشده
تولیست دانلودم چیزی وجود نداره

درود
نه کنسول رو یه بار کامل فرمت کردم هر چی اکانت داشته پاک شده بازیها همه به روش هکی ریخته شده و دستگاه هم به هیچ عنوان به نت وصل نشده
تولیست دانلودم چیزی وجود نداره
تنها موردی که میمونه این هست که بازی رو از وب سایت p30day دانلود کردید؟و پچ رو از لینک های خودم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or