مشکل در فایل دانلودی ت هستدیسک بازی دارم8251ریجن ۲ طبق آموزش کپی و نصب کردم.
بعد پچ ابدیت دانلود کردم . نصب نمیشه و ارر میده
پست دوم خودم گذاشتمدوستانی که بعد نصب پچ ، تغییرات اعمال نمیشه ، وارد بازی بشن . از بازی خارج شده و دوباره پچ رو نصب کنن . راستی p30day نسخه پچ رو واسه 8282 گذاشته . کسی تست کرده ؟
اینار رو بگیرید و نصب کنید تمامسلام. اولین باره میخوام دانلود کنم . ابتدا نسخه p30day و سپس پایینترش نوشته پچ
– ID بازی : CUSA08251 ( هماهنگ با نسخه ی سایت )
دانلود کنم کافیه ؟
از قبل رو کنسول بازی رو به صورت دیجیتالی یا دیسک اگر داشتید کامل با سیو هاش پاک ش کنیدسلام
ممنون به خاطر پچ
بعد از نصب یک بار بازی رو اجرا کردم اومدم بیرون و دوباره پچ رو نصب کردم ولی همچنان پچ کار نکرد
هم بازی هم پچ رو از P30day.com گرفتم
سلام . دادا شما پچ رو از این لینک هایی که دوستمون دادن دانلود کردی یا از p30day.com ؟رو نسخه p30day به خوبی جواب داد
از لینکای دوستمونسلام . دادا شما پچ رو از این لینک هایی که دوستمون دادن دانلود کردی یا از p30day.com ؟
از قبل بازی رو قانونی داشتید یا دیسک؟ مشکل شما یه کم پیچیده س ب نظرم و شاید برگرده ب بحث لایسانس ها اگرااز قبل داشتیدشسلام
من از سایت p30day دانلود کردم ولی قبل از نصب از روی کنسول خودم پاک نکردم
پیغام داد که داری منم ادامه نصب رو زدم
بعد که نصب تموم شد و پچ هم نصب شد فایل قبلی که اکانتی بود پاک شد و این جایگزین شد
حالا وقتی میزنم که بره داخل بازی عکس اول بازی که میاد در جا میپره بیرون و ارور ((CE-39929-2)) که هیچ جا در مورد این ارور نتونستم چیزی پیدا کنم
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
چند بار هم پاک کردم و دوباره نصب کردم
ممنوناز قبل بازی رو قانونی داشتید یا دیسک؟ مشکل شما یه کم پیچیده س ب نظرم و شاید برگرده ب بحث لایسانس ها اگرااز قبل داشتیدش
با این حال روی یک یوزر دیگه نصبش کنید و همچنین از قسمت save management ذخیره بازی رو پاک کنید