پيش فروش Ninja Gaiden 3 با قيمت بالاتر در ژاپن

MαMαSαN

کاربر سایت
20120123ninjagaiden3-280x80.jpg

شركت سازنده ي عنوان Ninja Gaiden 3 يعني Team Ninja در توييتر خود نوشت: قيمت عنوان Ninja Gaiden 3 براي پيش فروش كمي بيشتر از قيمت عرضه ي جهاني آن خواهد بود. البته به گفته ي Team Ninja، اين افزايش قيمت هيچگونه ارتباطي به خود بازي ندارد و مربوط به دموي Dead or Alive 5 مي باشد كه همراه اين بازي براي اشخاصي كه اين عنوان را پيش خريد مي كنند، ارسال خواهد شد. در ضمن Team Ninja به تمامي گيمر ها پيشنهاد كرده است كه حتمآ اين عنوان را پيش خريد كنند تا بتوانند از دموي Dead or Alive 5 استفاده كنند زيرا اين دمو فقط و فقط در بسته ي پيش خريد Ninja Gaiden 3 خواهد بود و ديگر در هيچ جايي به نمايش گذاشته نخواهد شد.

عنوان Ninja Gaiden 3 در ماه مارس سال 2012 ميلادي براي PS3 و XBox 360 عرضه خواهد شد.

Source

هیچگونه امیدی به این بازی ندارم و یه جورایی مطمئنم (و البته امیدوار!) که با کله بخوره زمین یکم بخندیم :دی
کلا هیچوقت با نینجا و نینجا بازی و این صحبت ها حال نکردم نمیدونم چرا :biggrin1:

اتفاقا نینجا خیلی حال میده فقط باید به فکر خین ریزی باشی من با نینجا بلید هم حال کردم دیگه NG که دیگه زندگیه..

کم حافظه !. سونی GT Prologueرو خیلی وقته میفروشه. اینها نفر دوم هستن.

اولا تو که اصلا GT رو درک نمیکنی و دوما مگه خنجر گذاشتن زیر گلوت که این دمو رو بخری؟ میتونی اصلا هیچ بازی نخری یا اصلا کنسول هم نخر بشین خانه سبزی پاک کن..

دوباره شروع شد ! یه مدت گیر روی NG بود بعد با معرفی RE6 یه ذره هیتر ها اونور متمایل شدن حالا که باز خبری نیست بازگشت به NG III :|
ادامه بدید هر تاپیکی به یه مقدار طنز نیاز داره ...

برعكس بهنام اين سري به همه نوع بازي ميخوره جز نينجا بازي و مخفي كاري !!!
عملا فقط بكش بكش هست و فقط اسمش نينجا هست وگرنه هيچ دخلي به نيجا بازي و مخفي كاري نداره !!!
میدونم باو بازی کردم :دی منظورم اینه کلا با قیافه ی نینجا جماعت حال نمیکنم زیاد :دی
اتفاقا نینجا خیلی حال میده فقط باید به فکر خین ریزی باشی من با نینجا بلید هم حال کردم دیگه NG که دیگه زندگیه..
منم از نینجا بلید خوشم اومد. به خاطر باس های زیادش.
دوباره شروع شد ! یه مدت گیر روی NG بود بعد با معرفی RE6 یه ذره هیتر ها اونور متمایل شدن حالا که باز خبری نیست بازگشت به NG III :|
ادامه بدید هر تاپیکی به یه مقدار طنز نیاز داره ...
من هیتر این سری نیستم ولی نمیدونم چرا تریلر های 3ـش رو دیدم اصلا بهم نچسبید :دی حداقل در حد قبلیاش نبود به نظرم.

من هیتر این سری نیستم ولی نمیدونم چرا تریلر های 3ـش رو دیدم اصلا بهم نچسبید :دی حداقل در حد قبلیاش نبود به نظرم.
همیشه که یه بازی پیشرفت نداره ! :دی من روی صحبتم با فن نماهاست تو که نه فنشی نه هیتر بحثت جداس :دی کسی که فن یه بازیه تحت هر شرایطی ازش حمایت میکنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or