پيش فروش Ninja Gaiden 3 با قيمت بالاتر در ژاپن

MαMαSαN

کاربر سایت
20120123ninjagaiden3-280x80.jpg

شركت سازنده ي عنوان Ninja Gaiden 3 يعني Team Ninja در توييتر خود نوشت: قيمت عنوان Ninja Gaiden 3 براي پيش فروش كمي بيشتر از قيمت عرضه ي جهاني آن خواهد بود. البته به گفته ي Team Ninja، اين افزايش قيمت هيچگونه ارتباطي به خود بازي ندارد و مربوط به دموي Dead or Alive 5 مي باشد كه همراه اين بازي براي اشخاصي كه اين عنوان را پيش خريد مي كنند، ارسال خواهد شد. در ضمن Team Ninja به تمامي گيمر ها پيشنهاد كرده است كه حتمآ اين عنوان را پيش خريد كنند تا بتوانند از دموي Dead or Alive 5 استفاده كنند زيرا اين دمو فقط و فقط در بسته ي پيش خريد Ninja Gaiden 3 خواهد بود و ديگر در هيچ جايي به نمايش گذاشته نخواهد شد.

عنوان Ninja Gaiden 3 در ماه مارس سال 2012 ميلادي براي PS3 و XBox 360 عرضه خواهد شد.

Source

تبریک میگم.اولین سازنده ای که دمو بازیش رو میفروشه.
ای حال میکنم من این بازیشون با صورت بخوره به آسفالت من دلم خنک شه
مشکل اینجاست که بازی رو خیلی عام پسندانه تر ساختن و احتمالا فروش بالایی میکنه :دی ولی فکر کنم منتقدها یه حال اساسی بهش بدن.

دمو GOW3 هنوز هم روی HDD کنسولم هست, یادم نمیاد پولی بابتش داده باشم ؟
یادمه یه Demo دادن که با Code ـی که تو GoW Collection داده بودن میتونستی بگیریش .

آها بعد الان مثلا GOW C قیمتش رو مثلا از 40 دلار بردن 45-50 دلار به خاطر اون کد !!! الان همه ی کالکشن ها 40$ هستند! پس پولی نکشیدن روی بازی! ==> دمو رو نفروختن!

باید اون رو می گرفتی تا دمو رو داشته باشی دوزاریت افتاد حالا ؟ :دی

آها بعد الان مثلا GOW C قیمتش رو مثلا از 40 دلار بردن 45-50 دلار به خاطر اون کد !!! الان همه ی کالکشن ها 40$ هستند! پس پولی نکشیدن روی بازی! ==> دمو رو نفروختن!

بیخیال آقا یه چیزی گفت به دل نگیرید
ولی کلا ما دمو رو مجانی بازی میکنیم
چه پولی باشه چه free
همون روزی که اومد میزار همتون دانلود کنید:d

آخرین ویرایش:
هیچگونه امیدی به این بازی ندارم و یه جورایی مطمئنم (و البته امیدوار!) که با کله بخوره زمین یکم بخندیم :دی
کلا هیچوقت با نینجا و نینجا بازی و این صحبت ها حال نکردم نمیدونم چرا :biggrin1:

هیچگونه امیدی به این بازی ندارم و یه جورایی مطمئنم (و البته امیدوار!) که با کله بخوره زمین یکم بخندیم :دی
کلا هیچوقت با نینجا و نینجا بازی و این صحبت ها حال نکردم نمیدونم چرا :biggrin1:

برعكس بهنام اين سري به همه نوع بازي ميخوره جز نينجا بازي و مخفي كاري !!!
عملا فقط بكش بكش هست و فقط اسمش نينجا هست وگرنه هيچ دخلي به نيجا بازي و مخفي كاري نداره !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or