پوشش زنده ی کنفرانس ماکروسافت در نیویورک اکتبر ۲۰۱۵

• Thread starter Thread starter Dragon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dragon

کاربر سایت

The-2014-Microsoft-Worldwide-Partner-Conference.jpg

امروز کنفرانس شرکت ماکروسافت در شهر نیویورک راس ساعت ۱۷:۳۰ به وقت ما برگزار میشه.

در این گردهمایی نسخه های جدید ویندوزفون و محصولات مرتبط با ویندوز ۱۰ رونمایی خواهند شد.

سعی میکنیم به محض شروع شدن کنفرانس عکس و نکات مهم این کنفرانس رو در اختیار شما دوستان قرار بدیم،
بنابراین تا زمان اتمام کنفرانس خواهش میکنم پستی ارسال نکنید.
در ضمن ممکن هست که عکسها و مطالب با کمی تاخیر زمانی نسبت به برگزاری مراسم ارسال بشه.(به علت ارسال در فروم و مشکلات احتمالی)

تاپیک تا شروع مراسم قفل میشه.

با یک لومیا 950 و یک عدد داگ دیگه احتیاج به PC نداری راحت وصل میکنی نمایشگر و میتونی خیلی از کارهاتو انجام بدی هم موس و کیبورد میخوره هم هارد اکسترنال بهش وصل میشه قیمتشم که عالیه
فقط تنها مشکل گوشی اینکه طراحیش به یک پرچم دار نمیخوره و از 930 طراحیش ضعیف تره

کلا مارکروسافت به یک بار یک جهش وحشتناک داشته و از یک شرکت صرفا نرم افزار ساز به شرکتی رسیده که فقط یخچال و ماکروفر تولید نمیکنه!

من یکی رفت تو مخم که آیفون رو بفروشم و یه لومیا بخرم! :|
خیلی چیزه خفنیه این لامصب. فلش 3 گانه داره!
فقط اگه این قضیه استور حل میشد، چه از نظر نرم افزار و چه از نظر استفاده توی ایران خیلی خوب میشد
الان اپل استور رو خیلی راحت مثثه آب خوردن میشه ازش نرم افزار خرید و استفاده کرد
و یه چیز دیگه اگه اینکه مثه آیکلود داشته باشه که دیگه عالیه :d
من یکی واقعا رفتم تو فکرش

فقط اگه این قضیه استور حل میشد، چه از نظر نرم افزار و چه از نظر استفاده توی ایران خیلی خوب میشد
OneDrive :d
واقعا این حرفت جنبه ی ترول داشت یا جدی گفتی؟وان درایو خیلی مشهوره و میشه گفت معروف ترین فضای ابریه تا حالتی که روی گلکسی های 2014 و 2015 سامسونگ بصورت پیش فرض نصبه + ایسوس در آینده.
حتی خیلی ها من جمله خودم توی آیفون هم از وان درایو استفاده میکنن.
حجم مجانیش 15 گیگ ه و در صورت خرید محصولات مایکروسافت تا 30 گیگ و 150 گیگ هم مجانی میده.خودم الان 128 گیگ دارم!
نسبت به آیکلاد هم انعطاف پذیری بیشتری داره چون مولتی پلتفورمه و هم امکانات بیشتر مثل یادگیری ماشینی و بک آپ گرفتن از تنظیمات دستگاه حتی تم و عکس پس ضمینه.

من خودم ویندوز فون دارم استورش هیچ مشکلی نداره و راحت میتونی خرید کنی و دانلود کنی ولی از لحاظ تعداد برنامه و بازی کمتر از iOS و آندورید برنامه داره البته 99 درصد برنامه های اصلی رو داره ولی بازی هاش شاید 75 درصدم نداشته باشه البته کلی بازی انحصاری ماکرو داره

OneDrive :d
واقعا این حرفت جنبه ی ترول داشت یا جدی گفتی؟وان درایو خیلی مشهوره و میشه گفت معروف ترین فضای ابریه تا حالتی که روی گلکسی های 2014 و 2015 سامسونگ بصورت پیش فرض نصبه + ایسوس در آینده.
حتی خیلی ها من جمله خودم توی آیفون هم از وان درایو استفاده میکنن.
حجم مجانیش 15 گیگ ه و در صورت خرید محصولات مایکروسافت تا 30 گیگ و 150 گیگ هم مجانی میده.خودم الان 128 گیگ دارم!
نسبت به آیکلاد هم انعطاف پذیری بیشتری داره چون مولتی پلتفورمه و هم امکانات بیشتر مثل یادگیری ماشینی و بک آپ گرفتن از تنظیمات دستگاه حتی تم و عکس پس ضمینه.
تقریبا ترول کردم داداش :d
میدونم کاراییشو ولی تا حالا ازش استفاده نکردم و همیشه با آیکلود خیالم راحت بوده
حالا تا 950 پاش برسه ایران و ببینیم وضعیت قیمتیش به چه وضعی هست !

منظورم این نبود منظورم اینکه الان صفحه جدا میشه باتری از کجا میاره ؟ پردازش کجا انجام میشه ؟
احتمالا که 2 تا باتری داره

در واقع اون صفحه نمایش همون سرفیس پرو 4 هست که پورتای usb ازش کم شده و رفته توی کیبورد و باتری جداگونه داره.

رسما میتونم بگم فلش تانگ :دی را کشید روی رقبا .
اتفاقا چند روز پیش هم یدونه سرفیس پرو 3 واسه برادرم ردیف کردم از لحاظ کیفیت و سرعت و طراحی یه چیز فوق العاده هست بسیار خوش ساخت و دلربا هرکی از نزدیک میبینه چشم بسته عاشقش میشه .
این کنفرانس مایگرو یه چیز رویایی بود سرفیس بوک غافل گیر کننده بود چیزی که تو ویدئو ها دیده میشه با توجه به سرفیس پرو هاش مشخصه با یه چیز بسیار خوش ساخت و با کیفیت طرفیم . شاید قیمت ها برای برندهای مایکرو که معرفی کرده گرون به نظر بیاد ولی در مقایسه با رقبا و به نسبت برتری که از لحاظ سخت افزار دارند قیمت ارزونتری دارند از طرفی کیفیت کارشون هم عالیه . ویندوز دسکتاپ هم که روی سرفیس ها پیادند یعنی هیچ کم و کسری از لحاظ ساپورت هم ندارند و یه اقیانوس نرم افزار هستند . هولو لنز هم که کلا دنیای دیگست و عجیب . کلا از لحاظ تکنولوژی گولاخ بود مایکرو :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or