پوشش زنده ی کنفرانس ماکروسافت در نیویورک اکتبر ۲۰۱۵

• Thread starter Thread starter Dragon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dragon

کاربر سایت

The-2014-Microsoft-Worldwide-Partner-Conference.jpg

امروز کنفرانس شرکت ماکروسافت در شهر نیویورک راس ساعت ۱۷:۳۰ به وقت ما برگزار میشه.

در این گردهمایی نسخه های جدید ویندوزفون و محصولات مرتبط با ویندوز ۱۰ رونمایی خواهند شد.

سعی میکنیم به محض شروع شدن کنفرانس عکس و نکات مهم این کنفرانس رو در اختیار شما دوستان قرار بدیم،
بنابراین تا زمان اتمام کنفرانس خواهش میکنم پستی ارسال نکنید.
در ضمن ممکن هست که عکسها و مطالب با کمی تاخیر زمانی نسبت به برگزاری مراسم ارسال بشه.(به علت ارسال در فروم و مشکلات احتمالی)

تاپیک تا شروع مراسم قفل میشه.

عجب محصولات خفنی :دی لپ تاپ و Lumia 950 رو پسندیدم (!)، پول اولی رو که قطعا نمیتونم جور کنم ولی دومی فکر کنم 550 دلار بود که خب میشه یه فکری در موردش کرد :دی لامصب چیز گولاخی هست و نمیشه ازش گذشت :دی

950XL من اومدم!:d
به نظرم مایکروسافت به صورت علنی وارد جنگ با اپل شد.. البته این نوع رقابت همش سوده برای صنعت چون باعث رشد سریع‌تر میشه...

عجب محصولات خفنی :دی لپ تاپ و Lumia 950 رو پسندیدم (!)، پول اولی رو که قطعا نمیتونم جور کنم ولی دومی فکر کنم 550 دلار بود که خب میشه یه فکری در موردش کرد :دی لامصب چیز گولاخی هست و نمیشه ازش گذشت :دی

950 واقعا یه برگ برنده برای مایکروسافت توی صنعت تلفن همراه است. قابلیت اتصال حافظه جانبی برای این تلفن هوشمند خیلی عالی هست. این تلفن میتونه یه رقیب جدی برای اپل و سامسونگ باشه :d

- - -ویرایش - - -

950XL من اومدم!:d
به نظرم مایکروسافت به صورت علنی وارد جنگ با اپل شد.. البته این نوع رقابت همش سوده برای صنعت چون باعث رشد سریع‌تر میشه...
به نظرم باید شاهد دوره جدیدی از حضور مایکروسافت در صنعت باشیم . به نظرم مایکروسافت داره به سمت یکپارچه سازی سیستم‌ها میره و این میتونه باعث بشه از رقبایش جلو بیفته اونم به شکلی جهشی

950 واقعا یه برگ برنده برای مایکروسافت توی صنعت تلفن همراه است. قابلیت اتصال حافظه جانبی برای این تلفن هوشمند خیلی عالی هست. این تلفن میتونه یه رقیب جدی برای اپل و سامسونگ باشه :d

- - -ویرایش - - -

به نظرم باید شاهد دوره جدیدی از حضور مایکروسافت در صنعت باشیم . به نظرم مایکروسافت داره به سمت یکپارچه سازی سیستم‌ها میره و این میتونه باعث بشه از رقبایش جلو بیفته اونم به شکلی جهشی
100% و برگ برنده‌ی مایکروسافت ویندوزه که به همین خاطر هم اون رو گذاشته مرکز و همه چی دور اون چیده شده..
HoloLens اگر واقعا اینی که نشون میدن باشه، انقلابی هست ولی قیمتش باید دقیق تنظیم شه این 3000$ کیت دولوپر یکم آنتن‌ها رو سیخ میکنه!:d

نتونستم کل کنفرانس رو ببینم ولی مشخصاً محصولات مایکروسافت خیلی بهتر و کاملتر از قبل شدن.

Microsoft Surface Pro 4
Microsoft Surface Book
Microsoft HoloLens
Microsoft Lumia 950 & 950 XL
Microsoft Band 2

ولی مطمعن هستم که خیلی زود باز یک دوستی میاد میگه مایکروسافت یک شرکت نرم‌افزاری هست و ... . ولی امروز چیزهای خیلی خوبی رو نشون دادن و بیشتر از اینکه راجب به نرم‌افزار صحبت کنن در مورد سخت افزارهاشون صحبت کردن. بهترین قسمت کنفرانس (که جدید هم بود) معرفی Surface Book بود که واقعاً انتظارش رو نداشتم. اولین مدلی که با dGPU عرضه میشه 1900$ قیمت داره ولی با گذر زمان قیمتش هم ارزانتر میشه. در کل با معرفی Surface Pro 4 و Surface Book کار رو برای رقبا خیلی سخت تر کردن.

واقعا" خوندن اخبار براي من يكي كه شوكه كننده بود !
يعني سياست هاي يه شركت مثل مايكرو يه جور خفني تغيير كرده قبلاً شاهد اين همه چيز خفن دست كم من يكي نبودم !

چيزهاي خوب و خيلي خوبي ميزد اما اين ها ديگه واقعاً ته اوضاع بود !
950 هم چيز خيلي خوبي بودولي مشكل اصلي اين سختي پيدا كردن برنامه براي وين فون نسبت به اندرويد و iOS هست :|

الان يه سوال ! ادم سرفيس 4 رو بخره يا لپ تاپ مايكرو رو :d واقعاً تركوند ! اگر AMD رو هم بخره و تا خرخره با پول پرش كنه كه بتونه دوباره R&D ايش رو با تمام قدرت راه بندازه ديگه يه جنگ رويايي با اينتل و انويديا و اپل و گوگل و ... رو شاهد خواهيم بود :|
خيلي كنفرانس جالبي دست كم از نظر سخت افزاري رو شاهد بوديم !

نمیدونم کسی لینک گذاشته یا نه ولی من مستقیم کردم برا خودم گفتم لینکو بدم شاید به درد خورد :d
fs2.filegir.com/muser793/Microsoft_Windows_10_Device_Event_%2810_06_15%2934_%5BFel-ZrlhvgE%5D_%5Btag136%5D_%5Bmuxed%5D.mp4

با این چیزایی که من دیدم الان بیشتر مشتاق شدم ببینم می خوان کنسول بعدیشون رو چی کار کنن :d بدون شک مثل الان ضعیف کار نمی کنن بر خلاف رقیب

دوستان سیستم هیبریدی خنک کننده مایع قبل از هر گجتی تو سرفیس پرو ۳ بوده...
...
درضمن به اون لپ تاپ و تبلت که نمیگن سرفیس یکیشو میگن سالار پرو۳ اون یکی سالاربوک
..!
:))

واقعا" خوندن اخبار براي من يكي كه شوكه كننده بود !
يعني سياست هاي يه شركت مثل مايكرو يه جور خفني تغيير كرده قبلاً شاهد اين همه چيز خفن دست كم من يكي نبودم !

چيزهاي خوب و خيلي خوبي ميزد اما اين ها ديگه واقعاً ته اوضاع بود !
950 هم چيز خيلي خوبي بودولي مشكل اصلي اين سختي پيدا كردن برنامه براي وين فون نسبت به اندرويد و iOS هست :|

الان يه سوال ! ادم سرفيس 4 رو بخره يا لپ تاپ مايكرو رو :d واقعاً تركوند ! اگر AMD رو هم بخره و تا خرخره با پول پرش كنه كه بتونه دوباره R&D ايش رو با تمام قدرت راه بندازه ديگه يه جنگ رويايي با اينتل و انويديا و اپل و گوگل و ... رو شاهد خواهيم بود :|
خيلي كنفرانس جالبي دست كم از نظر سخت افزاري رو شاهد بوديم !
من مخالفم و شما برنامه های اصلی را برای وینفون هم پیدا میکنی و کمبودی از این نظر وجود نداره ( بازی اره درسته )
این طور بگیم بهتر هست مشکل اصلی برنامه های وینفون کیفیت پایین تر اونها نسبت به اندروید و ایفون هست .. الان چون میشه کراس پلتفرم برنامه تولید کرد برنامه نویس میاد یک خروجی هم برای وینفون میگیره و منتشرش میکنه
البته با امکان جدید ویندوز 10 که امکان پورت برنامه های اندروید و IOS میده این مشکلاتش هم حل بشه

با این چیزایی که من دیدم الان بیشتر مشتاق شدم ببینم می خوان کنسول بعدیشون رو چی کار کنن :d بدون شک مثل الان ضعیف کار نمی کنن بر خلاف رقیب

جالبه...
gpu انویدیا داخل سرفیس بوک به طور عجیبی توسط تیم اکس باکس‌شخصی سازی شده...واقعا فوق العاده هست...

واقعا خيلي كنفرانس خوبي بود. من با اين كه اپل دوست دارم أما واقعا كنفرانسشون خيلي بهتر از اپل بود.
لوميا هم كه براي من Day One قطعا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or