پورشه در بازی فورزا چهار موجود نیست ؟!

Gunners Trust

کاربر سایت
درود

کارگردان شرکت بازی سازی t10 یعنی اقای درن گرین والت اعلام کرد که ، محصولات کمپانی پورشه در بازی فورزا موتوراسپورت 4 وجود نخواهند داشت .

forza-porsche.jpg

محصولات این غول المانی در نسخه های قبلی سری فورزا با مجوز شرکت EA ، موجود بود اما اکنون EA به کار بردن محصولات پورشه در فورزا4 را ممنوع کرده است . لازم به ذکر است که لایسنس به کار بردن محصولات پورشه در بازی های ریسینگ در دست EA میباشد .

اقای دن گرین والت در طی پستی در بلاگ بازی فورزا ، اعلام کرد : از زمانی که عنوان فورزا به وجود امد محصولات پورشه تحت مجوز EA در ان وجود داشت اما در نسخه ی چهارم این بازی محصولات کمپانی پوشه وجود نخواهد داشت .

در نسخه ی قبلی فورزا ، یعنی فورزا سه ما با همکاری EA قادر بودیم بیش از 35 نوع از محصولات پورشه را در بازی ارائه دهیم و در فورزا چهار ما مشتاق بودیم که محصولات بیشتری از پورشه را ارائه دهیم و میخواستیم چندین نوع از محصولات پورشه را در بخش جدید بازی یعنی AUTO VOSTA به نمایش دراوریم ، اما EA راه خود را نسبت به همکاری با T10 نمیبیند .

وی ادامه داد : ما در طول هجده ماه گذشته تماس های مکرری با EA داشتیم تا از نظر خود در قبال اینکار تجدیدنظر کند و حتی با نفوذ افراد مختلف و لابی تلاش خود را کردیم اما فایده ای نداشت .

گیرن والت همچنان امیدوار است که محصولات پورشه در سری فورزا باقی بماند و به یاد اورد که : " ما با EA به طور منظم در گذشته همکاری داشتیم و برای انها احترام قائلیم و امیدواریم که این رویکرد ادامه داشته باشد".

اقای گیرین والت اذعان کرد که " فورزا ، لایسنس تمام مدل های فراری را دارد و تمایل ندارد که به کاربردن محصولات فراری را در سایر بازی های ریسینگ ممنوع کند ، زیرا معتقداست که این عمل به چرخه ی اکوسیستم بازی های ریسینگ ضربه خواهد زد " .

من خیلی متاسفم از بابت این امر ، گیمران باید بتوانند در بازی های ریسینگ فراری و پورشه را برانند . کمپانی پورشه محصولات فوق العاده ای دارد و من به خاطر نبودن پورشه در فورزا 4 متاسفم .

TNX VG 247

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Panther_X
پورشه تو gt5 هم نیست؟ ..........ولی فکر کنم هست.....برم ببینم

تو gt5 یه دونه یا دوتا بود که اونا هم با عنوان RUF (اسم یه شرکت هست که ماشینهای پرشه رو تیونینگ می کنه)عرضه شدن...

در کل این قضایا نه تقصیر EA هست و نه t10 ...به نظر من همه ی اتیشها از گور شرکت پورشه در میاد که هزینه ی لایسنس هاش به قدری زیاده که شرکتی مثل gt5 هم نتونست اون رو بخره...

ای تو روحتون :d
من ماشین های پورشه رو به خاطر هندلینگ فوق العادشون خیلی دوست داشتم تو FM3 . اما به هرا حال انتظار بیشتری هم از این انسان های عقده ای نمیره بشینن FM4 بازی کنن بزنن تو سر خودشون که تا عمر دارن نمیتونن به این بازی حتی نزدیک هم بشن :d

بوش میاد که ea game می خواد تو ریسینگ از فورزا 4 جلو بزنه اما این غیر ممکن هست
تا فراری اصلا تو nfs نبوده و نخواهد بود
ea game با این کارش فقط محبوبیت خودش رو کم می کنه

EA نمیتونه یک بازیه درست بسازه بازی های دیگران رو به گند میکشه!
موافقم
کثافتی به اسم shift رو داد بیرون که مایه ننگ رسینگ بود حالا جلو پای شاهکارا سنگ میندازه
تف به EA
حالم از این کمپانی بهم میخوره
برید گم شید هروقت چیزی در حد Gt1 یا Fm1 ساختید بیاید از این کارا بکنید

واقعا این EA سیاستش جای تاسف داره....
اقا زورت نمیرسه به FM چرا حق لایسنس پورشه رو نمیدی ؟
لعنت بر این EA )x)x)x
من که از most wanted به بعد اصلا Nfs بازی نکردم . دیگه ام نمیکنم. تحریییییم

EA نمیتونه یک بازیه درست بسازه بازی های دیگران رو به گند میکشه!

عزیزم درست صحبت کن حال و حوصله ی دعوا ندارم :|

BF Series چی بوده؟
Ea Sport این قدر بازی های خوب داده بیرون :|
بقیش هم که کاملا عالیه :|

بهتره به یوبی سافت هم یه چیزی بگی که پول پرسته :|

عزیزم درست صحبت کن حال و حوصله ی دعوا ندارم :|

BF Series چی بوده؟
Ea Sport این قدر بازی های خوب داده بیرون :|
بقیش هم که کاملا عالیه :|

بهتره به یوبی سافت هم یه چیزی بگی که پول پرسته :|

به Ubisoft توهین کردی نکردیا! :d درسته جدیدا زیادی مسخره بازی در آورده ولی بازم قدرتمنده.اما واقعا باید قبول کرد EA با این کارش دیگه........!

What The *^&%$*&^$
واقعا حالا با این کار میخوان چی رو ثابت کنند/:) اینکه کلاسشون بالاست یا اینکه قهرن یا اینکه خواستن بگن ما هم هستیم!:-&
آی نفس کش)x:boxing::wallbash:

به Ubisoft توهین کردی نکردیا! :d درسته جدیدا زیادی مسخره بازی در آورده ولی بازم قدرتمنده.اما واقعا باید قبول کرد EA با این کارش دیگه........!

کلا مسخره بازی که چه عرض کنم هر روز داره مسخره بازی در می آره :|
نه به اون که AC رو خز کرد و تقریبا هر سال داره می ده بیرون :| نه این که COJ رو مسخره کرد :| بازی های پی سی اش رو هم داره با سه چهار ماه تاخیر می ده مهم نیست بازیه چی باشه :|

کلا شما همین GOW رو در نظر بگیر باهات شرط می بندم اگه MS تا 10 سال دیگه رازی شد بیارتش روی پی سی ! پورشه ، فراری و ... یه عنوان انحصاری چی بگم وسیله ی شخصیه این شرکتاس که لاینسیسشو دارند و می تونند به کی بگند اره به کی بگند نه !
دیگرون وقتی نمی بخشند می خوای EA ببخشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or