پورشه در بازی فورزا چهار موجود نیست ؟!

Gunners Trust

کاربر سایت
درود

کارگردان شرکت بازی سازی t10 یعنی اقای درن گرین والت اعلام کرد که ، محصولات کمپانی پورشه در بازی فورزا موتوراسپورت 4 وجود نخواهند داشت .

forza-porsche.jpg

محصولات این غول المانی در نسخه های قبلی سری فورزا با مجوز شرکت EA ، موجود بود اما اکنون EA به کار بردن محصولات پورشه در فورزا4 را ممنوع کرده است . لازم به ذکر است که لایسنس به کار بردن محصولات پورشه در بازی های ریسینگ در دست EA میباشد .

اقای دن گرین والت در طی پستی در بلاگ بازی فورزا ، اعلام کرد : از زمانی که عنوان فورزا به وجود امد محصولات پورشه تحت مجوز EA در ان وجود داشت اما در نسخه ی چهارم این بازی محصولات کمپانی پوشه وجود نخواهد داشت .

در نسخه ی قبلی فورزا ، یعنی فورزا سه ما با همکاری EA قادر بودیم بیش از 35 نوع از محصولات پورشه را در بازی ارائه دهیم و در فورزا چهار ما مشتاق بودیم که محصولات بیشتری از پورشه را ارائه دهیم و میخواستیم چندین نوع از محصولات پورشه را در بخش جدید بازی یعنی AUTO VOSTA به نمایش دراوریم ، اما EA راه خود را نسبت به همکاری با T10 نمیبیند .

وی ادامه داد : ما در طول هجده ماه گذشته تماس های مکرری با EA داشتیم تا از نظر خود در قبال اینکار تجدیدنظر کند و حتی با نفوذ افراد مختلف و لابی تلاش خود را کردیم اما فایده ای نداشت .

گیرن والت همچنان امیدوار است که محصولات پورشه در سری فورزا باقی بماند و به یاد اورد که : " ما با EA به طور منظم در گذشته همکاری داشتیم و برای انها احترام قائلیم و امیدواریم که این رویکرد ادامه داشته باشد".

اقای گیرین والت اذعان کرد که " فورزا ، لایسنس تمام مدل های فراری را دارد و تمایل ندارد که به کاربردن محصولات فراری را در سایر بازی های ریسینگ ممنوع کند ، زیرا معتقداست که این عمل به چرخه ی اکوسیستم بازی های ریسینگ ضربه خواهد زد " .

من خیلی متاسفم از بابت این امر ، گیمران باید بتوانند در بازی های ریسینگ فراری و پورشه را برانند . کمپانی پورشه محصولات فوق العاده ای دارد و من به خاطر نبودن پورشه در فورزا 4 متاسفم .

TNX VG 247

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Panther_X
توی شیفت 2 بود ؟ توی شیفت 1 یادمه که EA با مایکرو قرار داد بسته بود و فقط توی نسخه PS3 فراری نبود.

البته این قضیه تا حدودی مشخص نیست، مثلا یه بازی مثل Out Run از PSN به خاطر این قراداد برداشته شد ولی از طرفی یه بازی مثل Ferrari Challenge هست که روی همه چی جز 360 اومده:دی قبلا هم سگا لایسنس فراری رو داشت که مدتش تموم شد !
نه منظورم تو همون 1 بود که البت با dlc اضاف شد
این outrun برای پورشه برداشته شد یا فراری؟ چون فراری رو که GT5 داره!

---------- نوشته در 04:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:45 PM ارسال شده بود ----------

گرینوالت داره میگه که میدن:دی

کلا خاک بر سر EA که میخواد با این چیزها Shift رو مطرح کنه. البته من زیاد از پورشه خوشم نمیاد، ولی اگه قراره با این کار چهار تا طرفدار پورشه رو مجبور کنن بازیشو بخرن که واقعا جای تاسف داره.
4 تا ؟ شوخی نکن :دی

این outrun برای پورشه برداشته شد یا فراری؟ چون فراری رو که GT5 داره!
الان نگاه کردم متوجه شدم چه خبره، در اصل لایسنس استفاده از فراری تو بازی هایی که روی 360 و PC میان دسته مایکروـه برای PS3 هم نمیدونم دسته کیه

الان نگاه کردم متوجه شدم چه خبره، در اصل لایسنس استفاده از فراری تو بازی هایی که روی 360 و PC میان دسته مایکروـه برای PS3 هم نمیدونم دسته کیه
GT4 هم فراری نداشت که تو GT5 لایسنسشو خریدن
اما نکته جالب اینه که NFS Hot Pursuit هم فراری نداشت !

خیلی دوست دارم بدونم این لایسنس ها دست کیاس ؟ اگه کسی پیدا کرد حتما بزاره

تنها چیزی که مونده اینه که EA یه کنسوله توپ بزنه نسل بعد تمامه بازیاشو هم انحصاری کنه!
ولی F4 حقش نیست که پورشه رو از دست بده .ماکرو زورش می یاد سبیله EA رو چرب کنه مثله اینکه!

lol چه خر تو خریه
پس با این حساب EA برای قرار دادن فراری توی هر دو نسخه باید به 2 یا nکمپانی باج بده

ای بابا فکر میکردیم EA دست از پول پرستی برداشته و acti جاشو گرفته ولی آلان فهمیدم هنوز همونیه که هست
راستی بچه ها یه سوال داشتم
فورزا یا فورتزا ؟:d

ای بابا فکر میکردیم EA دست از پول پرستی برداشته و acti جاشو گرفته ولی آلان فهمیدم هنوز همونیه که هست
راستی بچه ها یه سوال داشتم
فورزا یا فورتزا ؟:d

اولش بگم که فورتزا درسته:d دوما واقعا EA با این کار داره آبرویه خودشو میبره. سوما، اشکالی نداره.تا Aston Martin هست غمی نیست!:d

همینه دیگه تا یکی تازه به دوران میرسه خودش رو میگیره..

اگر بحث پول نبود و فقط تخصص بود الان EA داشت برای MS آواتار طراحی میکرد.. ولی چون پول داره میره سازنده ها و استودیو ها رو برای خودش میخره و خیال میکنه شده آدم..!

تنها چیزی که مونده اینه که EA یه کنسوله توپ بزنه نسل بعد تمامه بازیاشو هم انحصاری کنه!
ولی F4 حقش نیست که پورشه رو از دست بده .ماکرو زورش می یاد سبیله EA رو چرب کنه مثله اینکه!
جدی دارم میگم اگه eaبه فکر کار ساخت کنسول بیافته ویه کنسول خوب بتونه بزنه ماکرو وسونی ونینتندو فکرکنم بد جور با پوز بخورن زمین حداقل تو اروپا وامریکا که اینطوری میشه ...

همینه دیگه تا یکی تازه به دوران میرسه خودش رو میگیره..

اگر بحث پول نبود و فقط تخصص بود الان EA داشت برای MS آواتار طراحی میکرد.. ولی چون پول داره میره سازنده ها و استودیو ها رو برای خودش میخره و خیال میکنه شده آدم..!
پول داره زورشم میرسه مثل سونی ولی ماکرو چی که دلش نمیاد یکم پول خرج کنه...

---------- نوشته در 05:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:31 PM ارسال شده بود ----------

EA نمیتونه یک بازیه درست بسازه بازی های دیگران رو به گند میکشه!
lol......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or