my friend my isp internet ParsOnline and my modem TP-LINK TD-8817 ! NOT PROBLEAMاگه دوستان درجریان باشن اینترنت پارس انلاین برای وصل شدن به لایو روی 360 همین مشکل رو داشت که یا باید مودم زایکسل یه مدل خاصشو میگرفتی یا اینکه مودوم رو روی حالت bridgeبذاری اونم دقیقا مشکلش همین بود
my friend my isp internet ParsOnline and my modem TP-LINK TD-8817 ! NOT PROBLEAM
یعنی شما هم مشکل نصب نشدن بازی رو داشتین؟بازی رو از xbox live خرید و دانلود کنید
همون کاری که به خاطر مشکل نخوندن دیسک توی کنسولم مجبور شدم یه بازی titanfall 16 gig و Cod ghosts 42 gig رو بخرم و دانلود کنم
یعنی شما هم مشکل نصب نشدن بازی رو داشتین؟
okکلا کنسول من دیسک رو اجرا نمیگرد نمیتونست بخونه... خود بازی نمیومد... چه برسه به این که بازی اجرا بشه ولی نصب نشه
WATCH DALIL VIRAYESHکلا کنسول من دیسک رو اجرا نمیگرد نمیتونست بخونه... خود بازی نمیومد... چه برسه به این که بازی اجرا بشه ولی نصب نشه
کی گفته معلوم نیست؟بنده خدا اینهمه توضیح داده،دست اخر میگین معلوم نیست؟WATCH DALIL VIRAYESH
نه ps4 این مشکل رو ندارهواقعا مسخره هستش
از همه مسخره تر هم اینه که وقتی بخواییم بازی رو افلاین نصب کنیم دوباره با این مشکل برخورد میکنیم
چاره چیه؟
PS4 هم چنین مشکلی داره؟
اینجوری باشه که باید فاتحه گیم رو خوند
عجب نسل پردردسری شد این نسل هشتم
گویا شبیه چنین مشکلی برای کنسولهای سونی هم به وجود اومده ولی خب خارجی ها راحت این مشکل رو با ISP حل میکنند.در کل این پورت UDP گند زده به اینترنت و بخصوص دنیای بازی
یعنی مشگل اینقدر حاد هستش چون شما گفتین خیلی های دیگه هم این مشکل رو دارنکی گفته معلوم نیست؟بنده خدا اینهمه توضیح داده،دست اخر میگین معلوم نیست؟
تازه این مشکل فقط مال فرشاد نیست،مال خیلی های دیگه هست.مثل کسایی که تو این سایت معلومه و تعدادشونم اتفاقا کم نیست.Xbox.com Forums
جالب اینه که فرشاد خیلی خوب اومده مشکل و توضیح داده ولی هر کی یجور برداشت کرده و هر کس یه چی واسه خودش میگه،اقا یکم دقت...
شایان متن ارور و کدش همه چیرو داره میگه،بابا ارور ارور،فدات شم ارور،درضمن فرشاد با پشتیبانی مایکروسافت صحبت کرده،
akhe dadash man chera injoori harf mizani?
shoma migin moshkel az port udp hastesh?? chera bande ke ba moshkel port udp movajeh hastm ba hamchin payghami movajeh nashodm???chera to irani hay xbox one dar faght farshad intooriye??
masal kassai ke to kharj hastn aslan rabti nadare !bayad masal haton dakhal iran bashe ke bashe rosh hasab baz kard
chera man amroz sniper nasb kardm va ham darm updaate mikonm gir nmikone?
yek jay kar milange!
agar moshkel udp bood kol bache ha nmitonstn bazi nasb konn!