پورت UDP علت اصلی نصب نشدن بعضی از بازیها بر روی Xbox one

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اینم از وضعیت خرید کردن بازی های اورجینال در ایران :|

کلا تو این خراب شده باید یه وینچستر بگیریم رو خودمون خالی کنیم ، خلاص ...........

پس با این حساب از این به بعد در هیچ شرایطی نباید اقدام به نصب آنلاین کرد!!!!!!!

کاش میشد یه لیست هم تهیه کرد که دیتای این بازی هارو آنلاین نگیریم در صورت خرید دیجیتالی...

واقعا مسخره هستش
از همه مسخره تر هم اینه که وقتی بخواییم بازی رو افلاین نصب کنیم دوباره با این مشکل برخورد میکنیم
چاره چیه؟
PS4 هم چنین مشکلی داره؟
اینجوری باشه که باید فاتحه گیم رو خوند
عجب نسل پردردسری شد این نسل هشتم

گویا شبیه چنین مشکلی برای کنسولهای سونی هم به وجود اومده ولی خب خارجی ها راحت این مشکل رو با ISP حل میکنند.در کل این پورت UDP گند زده به اینترنت و بخصوص دنیای بازی

گویا شبیه چنین مشکلی برای کنسولهای سونی هم به وجود اومده ولی خب خارجی ها راحت این مشکل رو با ISP حل میکنند.در کل این پورت UDP گند زده به اینترنت و بخصوص دنیای بازی

برای PS4 مشکلی نیست امروز متال گیر رو نصب کردم هیچ مشکلی نداشت

فقط یه سرگرمی درست و حسابی داشتیم که اونم با ور رفتن با پورتها که نمیدونم به چه دلیله گند زدن به تمام رویاهامون

فقط یه سرگرمی درست و حسابی داشتیم که اونم با ور رفتن با پورتها که نمیدونم به چه دلیله گند زدن به تمام رویاهامون

داداش مسعود خودتو ناراحت نکن مشکل موقتیه به زودی حل میشه

یکی شرایط ایران رو برای ماکروسافت توضیح بده شاید یک فکری کردن البته یک دو ساعتی صبر کنید تا خنده هاشون تموم بشه بعد جواب مبدن :d

تا اونجایی که من میدونم UDP پورتکل و قطع شدنش هم مساوی با قطع شدن کل اینترنت
می تونی بازی رو روی یک کنسول دیگه هم امتحان کنی ببینی جواب میده یا نه

آخرین ویرایش:
به جز فرشاد عزیز دوستان دیگه هم با چنین مشکلی مواجه شدن؟

به جز فرشاد عزیز دوستان دیگه هم با چنین مشکلی مواجه شدن؟
من راستش همین امروز صبح اونم آنلاین dead rising 3 رو نصب کردم.شاید من مشکل udp ندارم یا واقعا سی دی فرشاد عزیز مشکل داره.

من راستش همین امروز صبح اونم آنلاین dead rising 3 رو نصب کردم.شاید من مشکل udp ندارم یا واقعا سی دی فرشاد عزیز مشکل داره.
Ok
امیدوارم که دیگه برای هیچ کدوم ازبچه ها از این مشکلات پیش نیاد که واقعا حال گیریه

حالا واقعا مطمئنید مشکل از یه پورت هست؟یعنی به محض اینکه یه بار به نت وصل شدید و فهمید که یه پورت بستست دیگه هیچ بازی اوریجینالی در هیچ حالتی نمیتونی نصب کنی؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or