Tondar 90
کاربر سایت
ولا والدین من زیاد گیر نمیدن سنت که از یک حدی گذشت دیگه خودتی کسی چیزی نمیگه منم شب کنکور داشتم minecraft بازی میکردم :d
اینو راس میگه
من شاهد بودم شب کنکور ماین بازی میکرد
ولا والدین من زیاد گیر نمیدن سنت که از یک حدی گذشت دیگه خودتی کسی چیزی نمیگه منم شب کنکور داشتم minecraft بازی میکردم :d
من شب کنکور PORTAL2بازی میکردماینو راس میگه
من شاهد بودم شب کنکور ماین بازی میکرد
"بسه دیگه کور میشی از بس بازی می کنی" را نشنیده باشد.دیگر نگران نباشید.محقققین این مشکل را نیز حل کردند!
وضوح دید با سوزش چشم فرق می کنه.
چند ساغت پشت سر هم بشینید کم کم اشعه ی مانیتور رو چشمتون اثر می ذاره ُ قرمز می شه یا احساس خستگی بهتون دست می ده. من بعضی وقت ها بیشتر از 4 ساعت به صورت مداوم می شینم چشم ـام می سوزه.
البته در رابطه با گیر دادن پدر و مادرها من هر کسی که این حرف رو زده دیدم بیشتر از 4-5 ساعت نشسته که خب زیاده. هر چیزی زیاده روی ـش بده تو زندگی. حالا چه می خواد ورزش باشه، درس خوندن یا بازی کردن. البته یه سری پدر و مادر ها هم هستن که کلاّ تا می شینی پای کامپیوتر گیر می دن که بحثش جداست.
این یه بیماریه درمان هم نداره، جدیدا توی ایران زیاد شایع شدهشما رو نمیدونم ولی من 20 دقیقه bio shock یا far cry بازی کنم سرگیجه عجیبی میگیرم!
نمیدونم چرا
بله؟تقویت زبان انگلیسی و قوای جنسی هم باید به لیست اضافه بشه.
من که هر روز بازی میکنم.پنج شنبه جمعه ها بیشتر.نوشته شده توسط _عرفان_:تو خانواده من که قبلا درسام راحت بود گیر میدادن و میگفتن بیشتر از 2 ساعت بازی نکنی ها!!!
ولی الان با بیشتر شدن درسام و نمره های خوبم دیگه هیچی نمیگن!!!البته من خودمم کم بازی میکنم ها!فقط 5 شنبه و جمعه ها!!!البته تو اون دو روز کلا بازی میکنم!!!عوض بقیه روز هارو درمیارم!!!