پنجمین کمپین Resident Evil 6

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
72983321350088680200.jpg

به‌ روز رسانی: خبرگزاری رسمی Jogos وجود این کمپین را تایید کرده و اضافه کرد که "Prelude" دومین کمپین لیان می‌باشد.

Jogos نوشته است: "در کنار سه کمپین اصلی [لیان، کریس و جیک] و قسمت اضافی آیدا وانگ، RE6 شامل کمپین دیگری با نام Prelude می‌باشد که شما در آن کنترل لیان را دراختیار دارید."

خبر اصلی: امروز تصویری به اینترنت درز کرده که نشان می‌دهد RE 6 شامل پنج کمپین (سناریو) می‌باشد.
همان طور که در تصویر بالا می‌بینید، در بخش کمپین‌های بازی علاوه بر لیان، کریس، جیک و آیدا، کمپین (سناریوی) دیگری به چشم می‌خورد که با نام "Prelude" مشخص شده است.

البته چند روز پیش در طی پیش‌نمایش وبسایت یوروگیمر این موضوع که بازی دارای یک کمپین دیگری که هنوز معرفی نشده است، تقریبا تایید شده بود. یوروگیمر در بخشی از پیش‌نمایش خود نوشته است: "[...] سه کمپین مجزا از یکدیگر که هرکدام سبک و موضوع خاص خود را دارند و در نقاطی از بازی این کمپین‌ها با یکدیگر تداخل پیدا می‌کنند [ویژگی Crossover]. هر کدام قابل بازی به صورت کوآپ آنلاین نیز می‌باشند. اضاف بر این‌ها چهارمین کمپین بازی، آیدا وانگ که تازه رونمایی شده است و همچین یک کمپین معرفی نشده با نام Prelude در بازی وجود دارد. و در آخر حداقل دو مد رقابتی آنلاین با نام‌های Agent و Mercenaries در بازی قرار گرفته است. سازنده‎های بازی دارند در مورد بیش از 50 ساعت محتوای قابل بازی در بخش کمپین صحبت می‌کنند."

هنوز معلوم نیست این کمپین در مورد چیست. با توجه به اسم آن حتی این احتمال وجود دارد که تنها یک Intro برای بازی باشد.

Source

آخرین ویرایش:
به نظر من هم اگر کمپین ها رو با هم ادغام میکردن بهتر میشد. حداقل 3 تا اصلیا رو.

مثلا 2 تا مرحله با لیان بری بعد یکی با کریس بعد باز 2 تا با جیک و همینطور تا آخر. بعد همه رو تو یک یا چند نقطه بهم مربوط میکردن. دقیقا مثل Call of Duty که آدم رو در نقش افراد مختلف قرار میده.

امیدوارم بازی از این طولانی شدنش ضربه نبینه.
اینطوری داستان از دستت در میره !!
چون هر شخصیت داستان خودشو داره

اینکه با توجه به معنی Prelude که میشه مقدمه، میتونیم بگیم که یه مقدمه برای خود بازی هست.
مثل رزیدنت ایول 5 گُلد دیگه !!!
دوتا مرحله اضافه داشت
یکی واسه قبل از شماره 5
یکی هم واسه جیل که نشون داد بعد از نجات پیدا کردن از دست وسکر چطوری از منطقه فرار کرد !!!
ممکنه اینم همچین چیزایی باشه

هنوز هیچ کس ندیده! مگه شما این انیمیشن رو دیدی افشین جان؟ :d هنوز نمایش داده نشده که!

ولی احتمال اینکه داستان این سناریو همون داستان دمنیشن باشه هست، اگر اینجوری باشه فکر کنم کرکترهاش لیان و ایدا باشند که حوادث قبل از RE6 رو روایت میکنه.
نه!
منظورم موقعی که بازی اومد بود
آخه با اختلاف یک هفته میان دیگه
من فک می کنم اصلا کمپینی در کار نیست و یه آنچه گذشت از دمنیشن نشون میدن

نه!
منظورم موقعی که بازی اومد بود
آخه با اختلاف یک هفته میان دیگه
من فک می کنم اصلا کمپینی در کار نیست و یه آنچه گذشت از دمنیشن نشون میدن

خب جمیعا خسته نباشیم کمپین پنجم فقط معرفی و آشنایی با کمپین های مولتی چند گانه هست!

آخرین ویرایش:
خب جمیعا خسته نباشیم کمپین پنجم فقط معرفی و آشنایی با کمپین های مولتی چند گانه هست!
آره تازه خبروشو دیدم! :|

یه Tutorial\Intro هست با لیان که یه مقدمه و آشنایی با بازی باشه. اون قسمتی که تو کنفرانس ماکروسافت تو E3 نشون دادند هم جزو این Preludeـه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or