پنجمین کمپین Resident Evil 6

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
72983321350088680200.jpg

به‌ روز رسانی: خبرگزاری رسمی Jogos وجود این کمپین را تایید کرده و اضافه کرد که "Prelude" دومین کمپین لیان می‌باشد.

Jogos نوشته است: "در کنار سه کمپین اصلی [لیان، کریس و جیک] و قسمت اضافی آیدا وانگ، RE6 شامل کمپین دیگری با نام Prelude می‌باشد که شما در آن کنترل لیان را دراختیار دارید."

خبر اصلی: امروز تصویری به اینترنت درز کرده که نشان می‌دهد RE 6 شامل پنج کمپین (سناریو) می‌باشد.
همان طور که در تصویر بالا می‌بینید، در بخش کمپین‌های بازی علاوه بر لیان، کریس، جیک و آیدا، کمپین (سناریوی) دیگری به چشم می‌خورد که با نام "Prelude" مشخص شده است.

البته چند روز پیش در طی پیش‌نمایش وبسایت یوروگیمر این موضوع که بازی دارای یک کمپین دیگری که هنوز معرفی نشده است، تقریبا تایید شده بود. یوروگیمر در بخشی از پیش‌نمایش خود نوشته است: "[...] سه کمپین مجزا از یکدیگر که هرکدام سبک و موضوع خاص خود را دارند و در نقاطی از بازی این کمپین‌ها با یکدیگر تداخل پیدا می‌کنند [ویژگی Crossover]. هر کدام قابل بازی به صورت کوآپ آنلاین نیز می‌باشند. اضاف بر این‌ها چهارمین کمپین بازی، آیدا وانگ که تازه رونمایی شده است و همچین یک کمپین معرفی نشده با نام Prelude در بازی وجود دارد. و در آخر حداقل دو مد رقابتی آنلاین با نام‌های Agent و Mercenaries در بازی قرار گرفته است. سازنده‎های بازی دارند در مورد بیش از 50 ساعت محتوای قابل بازی در بخش کمپین صحبت می‌کنند."

هنوز معلوم نیست این کمپین در مورد چیست. با توجه به اسم آن حتی این احتمال وجود دارد که تنها یک Intro برای بازی باشد.

Source

آخرین ویرایش:
کفمان برید ...

به شخصه حاضر بودم بازی یه کمپین داشت اما همون یکی کیفیتش در حد نسخه ی چهارم یا حداقل پنجم بود

مگه شما همه کمپین ها رو رفتید که متوجه شدید هیچکدوم حتی اندازه 5 هم نیستن؟! :-/

آخرین ویرایش:
کاشکی یکی به این کپکام میفهموند هر چی ساعات گیم پلی رو افزایش بده و هی چیز میز بچپونه اون تو کسی نمیگه بازی با کیفیته به شخصه حاضر بودم بازی یه کمپین داشت اما همون یکی کیفیتش در حد نسخه ی چهارم یا حداقل پنجم بود

چه آشي قرار بشه فقط خدا عالم هست و بس !! ولي تا اينجا معلومه از آش شله غلم كاه همسايه ما بد مزه تر و شلوغ پلوغ تر هست !

از اون گیماست که یه 6 ماهی باس وقت گذاشت واسش ...
منم از اون دسته ادما که همه سوراخ سنبه های بازی رو میگردم :p
عالیه !!
5 تا سناریو، و به قول خودشون هر کدوم 7،8 ساعت گیم پلی، حداقل میزنه تو گوش 3 تا وی دی وی واسه 360 !!!!
عالیه من خیلی منتظر بازی هستم !

---------- نوشته در 09:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:00 PM ارسال شده بود ----------

به نظر من اگه فقط یکی داشت خیلی بهتر بود! حالا هر چند ساعتی که میخواست داشته باشه!
عزیز 5 تا سناریو داره !!!!!!!!!!!!!!!
یعنی چی؟؟؟
شما یک 8 ساعتی بازی کنی بهتره یا 4 تا 8 ساعتی؟؟؟
یکی اکشن کامل، یکی با محیط تاریک و ترسناک ...
یکی سناریوی اَدا !!!
بیخیال باووووو :d

هر کدوم اندازه یک Campaign هستن الان؟، هفت هشت ساعت؟ خدا حجم بازی رو به خیر کنه
البته کاوه بنظرم 2 تا کمپین اخری نسبت به 3 تا کمپین اصلی بازی باید گیم پلی کوتاه تری داشته باشه.چون اگر یادت باشه کمپین ADA تو اویل 4 نسبت به لیون خیلی خیلی کوتاه بودش.ولی بازم خدا حجم بازی رو به خیر کنه.:d

آخرین ویرایش:
کاش بازی رو اینطور میساختن که کمپین ها در هم تنیده بود و به دلخواه خود داستان شخصیت عوض می شد تو هر مرحله.................
اینطوری داستان بهتر پیش می رفت به نظر من...........
ولی باز هم به شدت منتظر بهترین سری عمرم هستم..........
off topic -----------> نسخه دوم رو من 15 سال پیش صبح که می شد یه سناریوش رو تموم می کردم بعد فرداش با اونیکی شخصیت میرفتم بعد فرداش برعکس...... خفه کرده بودم خودم رو باهاش :d;)

اینطوری یکم مسخره میشه ادم حساب AMMO ها و GUN هاش تو هر سناریوش رو از دستش میره و دیگه اون لذت ذخیره کردن و خرید و فروش از بین میره

اینطوری که به نظر میاد Prelude بعد از تموم کردن چهار سناریو قبلی باز میشه ، من حدس میزنم که داستان Prelude چند وقت بعد از داستان اون چهار سناریو اتفاق بیوفته و در مورد کلر و لئون باشه

اینطوری که به نظر میاد Prelude بعد از تموم کردن چهار سناریو قبلی باز میشه ، من حدس میزنم که داستان Prelude چند وقت بعد از داستان اون چهار سناریو اتفاق بیوفته و در مورد کلر و لئون باشه
2 تا امکان میتونیم در نظر بگیریم:
اینکه با توجه به معنی Prelude که میشه مقدمه، میتونیم بگیم که یه مقدمه برای خود بازی هست.
و دومین احتمال اینه که یه مقدمه برای شماره بعدی باشه که چندان هم دور از ذهن نیست.
شایدم هیچی نباشه و صرفا جهت هایپ کردنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or