پنجمین کمپین Resident Evil 6

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
72983321350088680200.jpg

به‌ روز رسانی: خبرگزاری رسمی Jogos وجود این کمپین را تایید کرده و اضافه کرد که "Prelude" دومین کمپین لیان می‌باشد.

Jogos نوشته است: "در کنار سه کمپین اصلی [لیان، کریس و جیک] و قسمت اضافی آیدا وانگ، RE6 شامل کمپین دیگری با نام Prelude می‌باشد که شما در آن کنترل لیان را دراختیار دارید."

خبر اصلی: امروز تصویری به اینترنت درز کرده که نشان می‌دهد RE 6 شامل پنج کمپین (سناریو) می‌باشد.
همان طور که در تصویر بالا می‌بینید، در بخش کمپین‌های بازی علاوه بر لیان، کریس، جیک و آیدا، کمپین (سناریوی) دیگری به چشم می‌خورد که با نام "Prelude" مشخص شده است.

البته چند روز پیش در طی پیش‌نمایش وبسایت یوروگیمر این موضوع که بازی دارای یک کمپین دیگری که هنوز معرفی نشده است، تقریبا تایید شده بود. یوروگیمر در بخشی از پیش‌نمایش خود نوشته است: "[...] سه کمپین مجزا از یکدیگر که هرکدام سبک و موضوع خاص خود را دارند و در نقاطی از بازی این کمپین‌ها با یکدیگر تداخل پیدا می‌کنند [ویژگی Crossover]. هر کدام قابل بازی به صورت کوآپ آنلاین نیز می‌باشند. اضاف بر این‌ها چهارمین کمپین بازی، آیدا وانگ که تازه رونمایی شده است و همچین یک کمپین معرفی نشده با نام Prelude در بازی وجود دارد. و در آخر حداقل دو مد رقابتی آنلاین با نام‌های Agent و Mercenaries در بازی قرار گرفته است. سازنده‎های بازی دارند در مورد بیش از 50 ساعت محتوای قابل بازی در بخش کمپین صحبت می‌کنند."

هنوز معلوم نیست این کمپین در مورد چیست. با توجه به اسم آن حتی این احتمال وجود دارد که تنها یک Intro برای بازی باشد.

Source

آخرین ویرایش:
به نظر من هم اگر کمپین ها رو با هم ادغام میکردن بهتر میشد. حداقل 3 تا اصلیا رو.

مثلا 2 تا مرحله با لیان بری بعد یکی با کریس بعد باز 2 تا با جیک و همینطور تا آخر. بعد همه رو تو یک یا چند نقطه بهم مربوط میکردن. دقیقا مثل Call of Duty که آدم رو در نقش افراد مختلف قرار میده.

امیدوارم بازی از این طولانی شدنش ضربه نبینه.

2 تا امکان میتونیم در نظر بگیریم:
اینکه با توجه به معنی Prelude که میشه مقدمه، میتونیم بگیم که یه مقدمه برای خود بازی هست.
و دومین احتمال اینه که یه مقدمه برای شماره بعدی باشه که چندان هم دور از ذهن نیست.
شایدم هیچی نباشه و صرفا جهت هایپ کردنه

به نظر من همینه ، البته اگه اینطوری باشه بعید میدونم خیلی طول بکشه و نهایتا 1 تا 2 ساعت گیم پلی بیشتر نداره

پ.ن : یکی از مسئولا بی زحمت تاپیک رو منتقل کنه به بخش اخبار ، دیگه رسما تایید شد

به نظر من همینه ، البته اگه اینطوری باشه بعید میدونم خیلی طول بکشه و نهایتا 1 تا 2 ساعت گیم پلی بیشتر نداره

پ.ن : یکی از مسئولا بی زحمت تاپیک رو منتقل کنه به بخش اخبار ، دیگه رسما تایید شد

به احتمال بسیار زیاد وسکر هست چون دیگه همه جمعضون جمعه دیگه کسی نبوده اما یهو دیدی Vector رو گذاشتن!
درسته علی. مقدمه هست. باید هم کم باشه. باید منتظر موند.
==========================================
احسان جون باور کن اون Vector بیشتر میشه روش مانور داد تا این لیون و کریس!:|

اینطوری که به نظر میاد Prelude بعد از تموم کردن چهار سناریو قبلی باز میشه ، من حدس میزنم که داستان Prelude چند وقت بعد از داستان اون چهار سناریو اتفاق بیوفته و در مورد کلر و لئون باشه
ینی میشه
کلیر و لیان باهم 8->

-----
ولی من فک می کنم در مورد انیمیشن دمنیشن باشه برای اونایی که ندیدنش

ولی من فک می کنم در مورد انیمیشن دمنیشن باشه برای اونایی که ندیدنش

هنوز هیچ کس ندیده! مگه شما این انیمیشن رو دیدی افشین جان؟ :d هنوز نمایش داده نشده که!

ولی احتمال اینکه داستان این سناریو همون داستان دمنیشن باشه هست، اگر اینجوری باشه فکر کنم کرکترهاش لیان و ایدا باشند که حوادث قبل از RE6 رو روایت میکنه.

به نظر من همینه ، البته اگه اینطوری باشه بعید میدونم خیلی طول بکشه و نهایتا 1 تا 2 ساعت گیم پلی بیشتر نداره دیگه رسما تایید شد
کجا تایید شده علی جان؟ اصل کار کپکام هست که اونم هنوز تایید نکرده! احتمالا تو Gamescom تایید میشه.

این همه حرف میزنن ولی کو عمل؟ این همه امکانات ولی کو نوآوری؟ اینم باشه،بازم این رزیدنت اون رزیدننت قدیمی نخواهد شد.

آخرین ویرایش:
فکر کنم منظور علی این بود که تایید شده که این کمپین مال لیانه! :d:-/

همون طوری که بهروز گفت منظورم تایید شدن لیان به عنوان شخصیت اصلی این کمپین بود ;)

دیگه چه بدتر.همش لیان ...... دمنیشن هم لیان.. 6 هم دو تا سناریو Pffffffffffffff

پس احتمالا فلشبکی هست به راکون سیتی پس در این صورت احتمال دیدن کلر هم هست مثلا واسه آشنایی افرادی که برای اولین بار هست که اسم Resident Evil رو میشنون. یا سرگذشت شری ...

آخرین ویرایش:
این همه حرف میزنن ولی کو عمل؟ این همه امکانات ولی کو نوآوری؟ اینم باشه،بازم این رزیدنت اون رزیدننت قدیمی نخواهد شد.
بابا دیگه گندشو درآوردینااا)x ببخشید وقتی بازی عرضه بشه اون موقع عمل کپکام رو هم میبینید!بازی عرضه شد ایشالله نو آوری هم میبنید توش.شما همون برو رزیدنت های قدیمی رو بازی کن حالشو ببر.
یه فرمول که ۱۰۰ سال پیش جواب داده و شمارو ترسونده شاید دیگه واسه امروز جواب نده برادر من.همین الانش برو یه دور رزیدنت های قبلی رو بازی کن ببین واقعا داری لذت میبری یا فقط حس نوستالژی اون دورانه که داره بهت حال میده؟؟؟
در ضمن کسی مجبورتون نکرده ورژن جدید رزیدنت رو بازی کنین برین با همون قبلیا حال کنین !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or