پلی 3 بگیرم یا سیستم ارتقا بدم.؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kiavash2

کاربر سایت
دوستان چیکار کنم؟
1 تومن سیستم بگیرم یا پلی 3 بگیرم و کامپیوترمو یکمی ازتقا بدم؟
الان گرافیکgtx از پلی 3 بهتره؟ 8800

مشخصات سیستمت چیه؟!
حتما قصد داری ps3 بگیری؟! یعنی میتونی هر بازی رو 50-60 تومن بخری و شایدم بیشتر!
اخه هنوز کپی خور نشده...

مشخصات سیستمت چیه؟!
حتما قصد داری ps3 بگیری؟! یعنی میتونی هر بازی رو 50-60 تومن بخری و شایدم بیشتر!
اخه هنوز کپی خور نشده...
در مورد کپی خور شدن می تونم تا عید صبر کنم.اگرم بازی کرایه بدن بازم خوبه.
شاید اگه سیستم یکو نیمی ببندم از پلی 3 قویتر بشه ولی کنسول های سونی تو قلب من جاداره .با بازی های انحصاریش بیشتر از بازی های انحصاریه سیصد شصت و پیسی حال میکن.

ببین اگه تو هر چی هم خرج pc کنی ولی بازم بعد از 1 سال دوباره قدیمی میشه ولی مطمئن باش ps3 اینجوری نیست یعنی حد اقل تا تا 4 سال دیگه واست کنسول خوبیه
ولی الان کپی خور نیست میتونی پول بازی هاشو بدی؟ اگه نمیتونی صبر کن تا کپی خور بشه

اقا سلام من اگه به شش ماه پیش برمیگشتم هر گز این اشتباه(خرید پلی3) را نمی کردم و حتی 360 هم نمی خریدم وفقط سیستمما ارتقا می دادم (نظر شخصی)
کلا pc یه چیز دیگس
دارم از بی بازیه ی میمیرم :((

واسه کپی خور شدن هیچ زمان مشخصی نیست و معلوم نیست کی کپی خور بشه ولی بازم هر جور میل خودته....

دوست من اگه قصد بازی داری خوب از هر لحاظ PS3 بهتره ولی اگه.............

شما اگه الآن قویترین سیستم رو هم ببندی بازم 4-5 سال بعد سیستم های قویتر میاد و بازم کامپیوتر شما در اجرا کم میاره ولی با PS3 حداقل خیالت راحته که میتونی 7-8 سال بهترین بازی ها رو به بهترین نحو بازی کنی.:cool: البته این فقط نظر منه. دیگه انتخاب با خودته. در ضمن بازی های PS3 شصد هفتاد هزار تومن نمی مونند و همین روزاست که تو سایت PS3-Hacks ورژن کپی خور PS3 رو واسه دانلود بذارند.

اقا سلام من اگه به شش ماه پیش برمیگشتم هر گز این اشتباه(خرید پلی3) را نمی کردم و حتی 360 هم نمی خریدم وفقط سیستمما ارتقا می دادم (نظر شخصی)
کلا pc یه چیز دیگس
دارم از بی بازیه ی میمیرم :((

ممنون نظرات همتونو خوندم.دلیله اینکه 360 نمی گیرم به دلیل حجم کم دیویدی هاشه فکر نمی کنم دیویدی ناین جوابگوی بازی های نسل بعد باشه مگه اینکه مایکروسافت اعلام کنه که بازی ساز ها می تونن بازی ها رو رو اچ.دی بزنن و اچ.دی درایو هم ارزون بشه.اگر هم پی.اس 3بگیرم باز هم نیاز به یه کامپیوتر ضعیف نسل بعد دارم.به هر حال به سیصدو شصت هم فکر می کنم اگه کسی بتونه منو در مورد نکته ای که گفتم کاملا توجیه کنه شاید سیصدو شصت بگیرم.

از لحاظ گرافیکی که سوال عجیبی پرسیدی ، 8800 از DirectX 10 هم پشتیبانی میکنه ولی PS3 نه.
شما سیستمی بگیری که در حد 1.5 ، 2 میلیون خرجش کنی ، حالا حالا نیازی به ارتقائش نخواهی داشت.
360 هم کنسول خوبیه ولی نسبت به PS3 یه چیزی تو مایه های Junkbox ـه تا Xbox. ولی خب تنوع بازیهاش ( از لحاظ تعداد عناوین ) زیاده ولی همه بازیهاش Sci/Action هستن ها !
39.gif
ولی بازم تو ایران سمت PS3 نری بهتره !

ببین اگه تو هر چی هم خرج pc کنی ولی بازم بعد از 1 سال دوباره قدیمی میشه

جدا !؟ پس چرا تا الآن هرکی 6800 داره میتونه همه بازیای بازارو اجرا کنه ؟

......

عاقلانه تر اینه که PC تو ارتقا بدی .. ولی اگه واقعا دوست داری MGS , Gran Tourismo , Kill Zone 2 , Final Fantasy و .. بازی کنی و امکاناتشو داری ($) همون Ps3 رو بگیر ..

من تو پست قبلم گفتم با بازی های پلی 3 خیلی حال می کنم.بازی های 360 اکثرش شوتر تخیلی هست اگه جایی هست که بازی کرایه می ده بگین.
خبری از کپی خور شدن این کنسول نیست؟
آقای زلدا شما تو کرمانشاهی؟جایی می شناسی بازی های پلی 3 کرایه بدن؟

یه جایی خوندم یه بابایی تو استرالیا تونسته برای بازیهای PS3 هم هکش کنه.
البته بشدت ناقص یعنی یه بازیهایی رو جواب میده یه بازیهایی رو نه.
بازیهای PS1 و PS2 رو که الانشم میتونی بدی بیرون برات کنسول رو هک کنن ولی ریسک داره ، یه اشتباه کنسول بی کنسول
39.gif
کلا PS3 یکسری بازیهای خاص خودشو داره ، 360 که اکثر بازیهاش برا PC هم میان.
شما باید به جیبت نگاه کنی ، میتونی بری بازی بخری ، صد در صد پیشنهاد میکنم برو PS3 بگیر ! ولی اگه نداری ، میری PS3 میخری بعد پدرت در میاد ، تو میمونی و دو سه تا بازی و دموهای PSN ! در مورد کپی خور شدنش هم حالا حالا امکان نداره به دلت صابون نزن !

جدا !؟ پس چرا تا الآن هرکی 6800 داره میتونه همه بازیای بازارو اجرا کنه ؟

......

عاقلانه تر اینه که PC تو ارتقا بدی .. ولی اگه واقعا دوست داری MGS , Gran Tourismo , Kill Zone 2 , Final Fantasy و .. بازی کنی و امکاناتشو داری ($) همون Ps3 رو بگیر ..

خودتم که گفتی فقط میتونه اجرا کنه ولی به نظرت میتونه با 6800 بازی های جدید رو با تمام جزئیات و روون بازی کنه ؟ 100% نه
منم گفتم قدیمی میشه بعد از یک سال درست میگم پارسال مثل این موقع 8800 در چه جایگاهی بود الان در چه جایگاهیه ؟ به نظرت سال اینده مثل همین موقع 8800 باز هم میتونه در جایگاه الان باشه؟
ولی کنسول تا 4-5 سال (در مورد ps3 شاید بیشتر ) بازی هاش تضمینه

نظر بنده حقیر

دوست عزیز اگه شما بخوای سیستم رو ارتقا بدی شاید الان خرجش زیاد باشه منتها اگه 2 سال دیگه بخوای سیستم رو واسه بازی ارتقا بدی فقط کارت گرافیک و رم رو افزایش بدی کافیه. الان من نمیدونم سیستم شما چقدر قدیمیه؟

مثلا الان کسانی که کارت AGP دارن و مثل من بخوان سیستم ارتقا بدن حسابی میافتن تو خرج. باید همه قطعات رو عوض کنی. چون اون نسل از مادربورد، CPU و هارد و... قدیمی هستن و یک یا دو نسل بعد از اونها اومده.
دلیلی اصلی این انقراض نسل، ورود مادربوردهای جدید با پورتهای PCI-E ، پشتیبانی هاردهای SATA و کارت گرافیکهای PCI-E بود.

حالا اگه شما یه سیستم از نسل جدید داشته باشی و کارت گرافیک خوبی هم داشته باشی حداقل تا 3 سال میتونی همه بازیها رو باهاش بازی کنی و اگه سیستم هم قدیمی شد با اضافه کردن یه رم و عوض کردن کارتت میتونی بازیهای اون دوره رو هم اجرا کنی. به احتمال زیاد این نسل از سخت افزار تا چند سال آینده عوض نمیشه(البته در صنعت الکترونیک و نوآوری های اون هرگز نمیشه آینده رو پیشبینی کرد)

در ضمن این رو هم بگم که اگه شما کنسول بخری همه بازیها رو با کیفیت خوب اجرا نمیکنه. همچنان که در Ps2 گرافیک همه بازیها مثل هم نبودند. مثلا بازی GoW خیلی گرافیک بالایی از نظر اجرا داره ولی GTA-SA گرافیک قابل قبولی نسبت به اون نداره.
ولی شما با PC بازیهایی رو هم که موتور گرافیکی خوبی ندارند رو با یه کارت گرافیک بالا به خوبی اجرا کنی.
موفق باشی.
همه اینا هم که گفتم نظرات و تجربیات شخصی بنده بودند و فقط جهت راهنمایی دوستمون بود.
دوستان عزیز طرفدار کنسولها من رو ببخشید :love:

نظرات همتون خوندم.ممنون
اینطور که من برداشت کردم کنسول به صرفه تره البته اگه بازی هاش کپی خور بودن.مثلا اگه من الان یه 8800 جی.تی.ایکس بگیرم ممکنه چند وقت دیگه یه کارته دیگه بیاد که اون کارت بهتر بازی ها رو اجرا کنه.
کوشا
مگه بازی های پی.سی هم همینطور نیستند؟منظورت چی بود؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or