پلی استیشن 4 رسما رونمایی شد

• Thread starter Thread starter funboy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

funboy

کاربر سایت
پلی استیشن 4 رسما رونمایی شد (آپدیت شد)

بلاخره از پلی استیشن 4 به صورت رسمی پرده برداری شد.
سونی در کنفرانسش با انتشار رسمی شکل ظاهری کنسول و هم چنین اطلاعاتی مجذوب کننده از کنسول جدید خود نگاه ها را به سمت خود جذب کرد. کنسول جدید سونی تمام مشکی بوده و از نظر ظاهری با کنسول ایکس باکس وان تفاوت خاصی ندارد ، همچنین به صورت افقی و عمودی میتوانید آن را قرار بدهید عکس هایی از این کنسول در پایین:

ps4hardware3610.jpg.jpg

ps4hardware2610.jpg.jpg

در خبرهای بعدی در رابطه با کنسول جدید سونی آمده است این کنسول با قیمتی معادل 399 دلار چیزی 100 دلار ارزان تر از قیمت کنسول رقیب عرضه خواهد شد! قیمت این کنسول در آمریکای شمالی 399 دلار و در اروپا 349 یورو اعلام شده است. پلی استیشن 4 در تعطیلات کریسمس امسال همزمان با عرضه ایکس باکس وان منتشر خواهد شد.
همچنین در اخبار دیگری آمده است این کنسول به چک شدن اینترنتی در طول شبانه روز احتیاج ندارد و بازیهای دسته دوم در آن به شکل سابق قابل استفاده خواهند بود.

منابع:
PlayStation 4 will cost $399 - News at GameSpot
PS4 supports used games and features no online check-in - News at GameSpot
PlayStation 4 Design Revealed - News - www.GameInformer.com

(آپدیت جدید)
اطلاعات جدید منتشر شده توسط سونی نشان میدهد که برای اجرای بازیهای مولتی پلیر شما نیاز دارید که عضو PS Plus باشید این مسئله قبلا در پلی استیشن 3 وجود نداشت ولی در PS4 برای اجرای بازیهای مولتی پلیر "حتما" باید عضو PS Plus باشید.

منبع:
Sony Will Require PlayStation Plus Membership For Multiplayer - News - www.GameInformer.com

آخرین ویرایش:
چقدر نظرات در سطح ابتدایی به سر میبره !!
طراحی PS4 به نظر من که خیلی عالی نیست اما زشت هم نیست . شباهتی بین این و جعبه کبریت نمیبینم .. البته کبریت داخل قوطی نیست تاجایی که ما دیدیم.. !!
آجر هم این شکلی نیست.. در کل تخیالاتتوون توی حلقم..
همیشه شرکتهای بزرگ . منتقدان تخیلی زیادی داشته..
اگر میخواید مقایسه کنید... PS4 .. فقط در روند سیاستها کار شده و نه طراحی.. سیاستی که سونی در حال حاضر در نظر گرفته به نسبت قبل خیلی تغییر کرده و همیشه بیشتر روی بازیهای فوق العادش کار کرده..
همیشه هم ظاهرش رو کار نکرده اما امکان اینکه بعدا نسخه جدیدی بزنه. خیلی زیاده.
قیمتش هم 399دلار هست همون 400دلار

چقدر نظرات در سطح ابتدایی به سر میبره !!
طراحی PS4 به نظر من که خیلی عالی نیست اما زشت هم نیست . شباهتی بین این و جعبه کبریت نمیبینم .. البته کبریت داخل قوطی نیست تاجایی که ما دیدیم.. !!
آجر هم این شکلی نیست.. در کل تخیالاتتوون توی حلقم..
همیشه شرکتهای بزرگ . منتقدان تخیلی زیادی داشته..
اگر میخواید مقایسه کنید... PS4 .. فقط در روند سیاستها کار شده و نه طراحی.. سیاستی که سونی در حال حاضر در نظر گرفته به نسبت قبل خیلی تغییر کرده و همیشه بیشتر روی بازیهای فوق العادش کار کرده..
همیشه هم ظاهرش رو کار نکرده اما امکان اینکه بعدا نسخه جدیدی بزنه. خیلی زیاده.
قیمتش هم 399دلار هست همون 400دلار
این نظرا یه جور عقدست
ولی خودمونیما !!! اوانایی که میگفتن ایکس باکس وان شبیه نوار ویدءو هست و حالا شکل ps4 رو دیدن حالا می فهمن و درک می کنن این نسل جدیده دیگه بهانه ای برا مسخره کردن شکلش ندارن ولی خدایی خیلی گنده هستن هم x1 هم p4 فکر کنم ۴-۵ کیلویی باشن !!! معلومه شکل کنسول اصلن مهم نبوده براشون اما رو دسته سگ کاری کردن
آقا
ps4 اچ دی ام آی اوت نداره نخرین معلوم نیست این hdmi اضافه که x1 داره میخواد در آینده چیکار بکنه ...
آقا روحانی هم که اومد
انشاءالله میتونیم وقتی که x1 اومد از cloud استفاده کنیم
روحانی مچکریم

اوانایی که میگفتن ایکس باکس وان شبیه نوار ویدءو هست و حالا شکل ps4 رو دیدن حالا می فهمن و درک می کنن این نسل جدیده دیگه بهانه ای برا مسخره کردن شکلش ندارن
ما شکل PS4 رو دیدیم و هنوز هم میگیم XO شبیه رسیور هست و هیچ شکی هم درش نیست
طراحی دوتا کنسول با هم تفاوت دارن
ایشالا که نیاز نیست کلاس اشکال هندسی بزاریم
این دوتا رو به هم نچسبونید
ولی خدایی خیلی گنده هستن هم x1 هم p4 فکر کنم ۴-۵ کیلویی باشن !!! معلومه شکل کنسول اصلن مهم نبوده براشون
پلی چهار تقریبا کوچیک تر از پلی 3 اسلیم هست
ولی ایکس وان بزرگ تر از پلی 3 فَت هست
درباره ماکرو درسته این حرف
یه جعبه رسیور به اندازه یه کیس کامپیوتر
همون طور که از شکل پلی 4 و اندازه و ابعاد و وزن اون برمیاد کاملا روشن هست که سونی طراحی براش مهم بوده
ps4 اچ دی ام آی اوت نداره نخرین معلوم نیست این hdmi اضافه که x1 داره میخواد در آینده چیکار بکنه ...
کلی خندیدیم دم صبحی دمت گرم

احتمال 90% منم پلی4 می گیرم این نسل .
قیمتش خیلی خوبه .شکلشم خیلی شیک هست .
دیگه فکر کنم باید با alan wake و بازی های ناقص ماکرو و dlc هاش خدافظی کنیم ..من هنوز تو کف ادامه alan wake هستم ... :|

درباره plus این رو اضافه کنید که هر ماه بازی مجانی برای ps4 و اونایی که ps3 و vita دارن میزاره پس زیاد ضرر نیست .اتفاقا خیلی هم خوبه اگر انلاین پس ها رو ور دارن و به جاش اینو بزارن .بازی هایی که مجانی میشه هم انصافا بازی های خوبیه .

انلاین پس که دست سونی نیست که برداره.سونی فقط میتونه روی بازیای خودش نزاره.EA هم که گفت بیخیالش شده فقط بعضی از ناشرا میمونن که اونام باید یه فکری بکنن وقتی EA بیخیال شده اونام دیگه باید بشن.

خدایی x1نسبت بهps4 خیلی شاختره
لوگو به این خشگلی و نگاه کن یه جورایی کلاسیک x1
ps4 خیلی شخمی یه جورایی تو ذوق میزنه
دوست عزیز اگه پستای من رو خونده باشی میدونی من دشمنی خاصی با مایکرو دارم حتی دشمنی من به کنسول ختم نمیشه و به سالهای دور بر میگرده به شخصه فن لینوکس هستم اما فکر کنم بعد از کنفرانس معرفی وان جز معدود کاربران این سایت بودم که گفتم خوشگله پستام هست میتونید بخونید کلا دوست دارم اگه چیزی خوبی هست بگم خوبه اما در مقایسه با ps4 بید بگم که کنسول سونی جذاب تره و نکته ی دیگش کوچیکیشه.
یکم از الکترونیک سر رشته دارم واقعا نمیدونم چطور موفق شدن این کنسولو اینقدر کوچیک بسازن در مقابل این حرکت فقط میشه سر تعظیم فرود آورد اما بازم تاکید میکنم کنسول مایکرو هم خیلی خوشگله

- - -ویرایش - - -

سلام یک سوال من میخوام ps3 بفروشم ایا بازی های اورجینال ps3 روی دستگاه ps4 قابل اجرا هست ؟

مستقیم نه ولی از طریق gaikai میشه که اونم در ایران عملا غیر ممکنه کلا بی خیالش شو

این نظرا یه جور عقدست
ولی خودمونیما !!! اوانایی که میگفتن ایکس باکس وان شبیه نوار ویدءو هست و حالا شکل ps4 رو دیدن حالا می فهمن و درک می کنن این نسل جدیده دیگه بهانه ای برا مسخره کردن شکلش ندارن ولی خدایی خیلی گنده هستن هم x1 هم p4 فکر کنم ۴-۵ کیلویی باشن !!! معلومه شکل کنسول اصلن مهم نبوده براشون اما رو دسته سگ کاری کردن
آقا
آقا روحانی هم که اومد
انشاءالله میتونیم وقتی که x1 اومد از cloud استفاده کنیم
روحانی مچکریم

هیچوقت نشده با دوتا آدم بحث کنیم بعد توهین نداشته باشیم !! متاسفم ..

اما نکته آخر که گفتید .HDMI OUTنداره . بسی لذت بردم و در آخر هم ککه اضافه کردین بازیم اضافه لذت بردم شما نشون دادین هیچ اطلاعات فنی ندارین و فقط با چشتون میبینید و معلومات ندارین .. یکم اطلاعات اون ایکس باکس رو بخونید. بدک نیست .. متشکرم ..

باتشکر از دوست عزیزمون بخاطر پستشون که اشاره کردن صادقانه میگن ایکس باکس قشنگ تره.. .

ایکس باکس شاید شکل و شمایل بهتری داده باشه اما ثابت کرده نتونسته روی وزن و ابعاد بزرگ خودش کاری بکنه.. PS4 بخاطر اینکه دید استقبال بیشتری از اسلیم شده اینکارو کرده و مردم ابعاد کوچکتر و وزن کمتر رو به سایر چیزها ترجیح میدن.. اینکه بنده گفتم روی ظاهر کار نشده منظور اینن نبود که اصلا کار نشده خوبه طرف اومد روی استیح معرفی شد طراح پلی استیشن 4.. یعنی اینکه یک گروه متخصص روی این موضوع کار کردن !! و با توجه به ابعاد مادربرد و خواسته شرکت .. طرح رو ارائه دادن .. همیشه توی یه شرکت چندین طرح ارائه و یکی تائید میشه و اون طراح اونو اجرا میکنه ..
..

درود
من موندم چجوری دوتا دستگاه کنسول تو یک نسل اینهمه ابعاد فرق میکنه؟؟؟
خداییش دم سونی گرم حسابی طرح ریخته که اینقدری داده بیرون...اصلا تو معرفی من گفتم برای معرفی رو یه میزی چیزی گذاشتن یه خری اسبی آدمی داره میکشه میاره رو صحنه.. که یهو از تو جیبش در اورد گفت اینه من فکم افتاد وقتی دیدم به این اندازه بود، تازه بنظر خیلی سبکتر هم میاد... خداییش من یکی با معرفیش سورپرایز شدم!:x
دوستان من هیچ جایی وزن کنسول رو ندیدم بزارن کسی رو میدونه وزن این دو کنسول چقدر؟؟؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or