پلی استیشن 4 رسما رونمایی شد

• Thread starter Thread starter funboy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

funboy

کاربر سایت
پلی استیشن 4 رسما رونمایی شد (آپدیت شد)

بلاخره از پلی استیشن 4 به صورت رسمی پرده برداری شد.
سونی در کنفرانسش با انتشار رسمی شکل ظاهری کنسول و هم چنین اطلاعاتی مجذوب کننده از کنسول جدید خود نگاه ها را به سمت خود جذب کرد. کنسول جدید سونی تمام مشکی بوده و از نظر ظاهری با کنسول ایکس باکس وان تفاوت خاصی ندارد ، همچنین به صورت افقی و عمودی میتوانید آن را قرار بدهید عکس هایی از این کنسول در پایین:

ps4hardware3610.jpg.jpg

ps4hardware2610.jpg.jpg

در خبرهای بعدی در رابطه با کنسول جدید سونی آمده است این کنسول با قیمتی معادل 399 دلار چیزی 100 دلار ارزان تر از قیمت کنسول رقیب عرضه خواهد شد! قیمت این کنسول در آمریکای شمالی 399 دلار و در اروپا 349 یورو اعلام شده است. پلی استیشن 4 در تعطیلات کریسمس امسال همزمان با عرضه ایکس باکس وان منتشر خواهد شد.
همچنین در اخبار دیگری آمده است این کنسول به چک شدن اینترنتی در طول شبانه روز احتیاج ندارد و بازیهای دسته دوم در آن به شکل سابق قابل استفاده خواهند بود.

منابع:
PlayStation 4 will cost $399 - News at GameSpot
PS4 supports used games and features no online check-in - News at GameSpot
PlayStation 4 Design Revealed - News - www.GameInformer.com

(آپدیت جدید)
اطلاعات جدید منتشر شده توسط سونی نشان میدهد که برای اجرای بازیهای مولتی پلیر شما نیاز دارید که عضو PS Plus باشید این مسئله قبلا در پلی استیشن 3 وجود نداشت ولی در PS4 برای اجرای بازیهای مولتی پلیر "حتما" باید عضو PS Plus باشید.

منبع:
Sony Will Require PlayStation Plus Membership For Multiplayer - News - www.GameInformer.com

آخرین ویرایش:
اطلاعات نسبتاً جدید:

- برای دسترسی به بخش چند نفره نیاز به اکانت Plus دارید. این اکانت در یک سال اول رایگان و بعد از اون ماهانه 5 دولار برای شما آب می نوشد.

- کنسول برای انجام بازی ها Region Free است اما در مورد باقی موارد (فیلم و سریال و دستان جات دیگر...) این طور نیست.

- هارد کنسول مثل هارد PS3 توسط خود مالک قابل تعویض ـه. (این امکان در Xbox محدود به هاردهای خود MS و در X1 به صورت کلی ناممکن بود)

- گیم پد جدید 10 دولار ناقابل از گیم پد های DS3 گران تر آب می نوشد.

- اکانت یک ساله ی PLUS به قیمت 49.99 دولار در خدمت شما ست.

- این امکان وجود داره که اکانت PLUS فعلی خودتون رو از PS3 به PS4 انتقال بدید.

آخرین ویرایش:
اون تیزر چند ثانیه ای که دیدم فهمیدم ظاهرش جالب نمیشه برای همین دیشب هم رونمایی ندیدم
ps3 fat خیلی قشنگتره!
در کل اگه با ps3 مقایسه نشه میتونه جالب و جدید باشه

منکه فن نیستم. آخر سرم هم دوتا کنسول رو میخرم. به عنوان کسی که فن نیست نظرم اینه که ظاهر دو کنسول خیلی ضایعه س. ولی خب مهم دل کنسوله.

واقعا زیباست نه در حد ps3 ولی زیبا تر از xone طراحی شده انصاف داشته باشید بابا من از اول نه گفتم کنسول ms زشته نه گفتم خشگله ولی این الان از xbox قشنگ تره

اون تیزر چند ثانیه ای که دیدم فهمیدم ظاهرش جالب نمیشه برای همین دیشب هم رونمایی ندیدم
ps3 fat خیلی قشنگتره!
در کل اگه با ps3 مقایسه نشه میتونه جالب و جدید باشه

جدا از کجا فهمیدی با اون تیزر کنسول زشته ؟؟؟؟؟ یعنی استیون هاوکینگ هم نمیفهمید اون چیه ای بابا ادم حرفایی میشنوه

من نمیدونم کجای این طراحی میتونه قشنگ باشه به جز اون قسمتیش که چراغ ابی داره بقیش افتضاحه و کم کسری از x1 نداره. به خصوص این شکل و شمایلش انگار با سمباده روشو کشیدن.

اقا کیا بودن میگفتن xbox one شبیه رسیوره دستاشونو بگیرن بالا :-&

این که قیافش خیلی خیته ....... یه قوطی از وسط چاک خورده =))

فنهای سونی همه تو سولاخ موشن کجایید بیان دیگه :))

درباره plus این رو اضافه کنید که هر ماه بازی مجانی برای ps4 و اونایی که ps3 و vita دارن میزاره پس زیاد ضرر نیست .اتفاقا خیلی هم خوبه اگر انلاین پس ها رو ور دارن و به جاش اینو بزارن .بازی هایی که مجانی میشه هم انصافا بازی های خوبیه .

100 دلار ارزونتر؟؟؟از همین الان کنسول نسل بعدم رو انتخاب کردم،طراحیش هم دقیقا مثل Xbox one مزخرفه،نسل قبل طراحی ها خیلی بهتر بود

اون صد دلار گرون تر برای کینکته که کلی ارزش داره
درضمن نگران قیمت هم نباشید چون حتما کمتر میشه

ولی خدایی ps4 خیلی زشته =))

شبیه اجر 3 سانتی یه =))

اون صد دلار گرون تر برای کینکته که کلی ارزش داره
درضمن نگران قیمت هم نباشید چون حتما کمتر میشه

ولی خدایی ps4 خیلی زشته =))

شبیه اجر 3 سانتی یه =))
نیز X One شبیه شمش طلائه...نظر شخصیم اینه که طراحی ظاهرش واقعا قشنگه...من که خوشم اومد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or