شایعه پلی‌استیشن ۶ بدون دیسک درایو عرضه خواهد شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
ps6.jpg

یه وب‌سایت Insider Gaming گفته شده است که پلی‌استیشن ۶ قرار است در زمان عرضه، دیسک درایو جداشدنی داشته باشد. این دیسک درایو جداشدنی که اولین بار در میان‌نسل برای پلی‌استیشن ۵ معرفی شد، روشی برای سونی جهت کاهش هزینه‌های تولید و حمل‌ونقل بود.

برای نسل بعدی پلی‌استیشن، چندین منبع ناشناس گفته‌اند که دیسک درایو جداشدنی برای نسل بعدی نیز وجود خواهد داشت.

مشتریان، همانند پلی‌استیشن ۵ و درایو جداشدنی، می‌توانند کنسول را به‌صورت جداگانه به‌عنوان یک کنسول دیجیتالی خریداری کنند و بعداً با خرید درایو جداشدنی به‌صورت جداگانه آن را ارتقا دهند.

به گفته یک منبع، اگر شرایط در آخرین لحظه تغییر نکند، پلی‌استیشن در این تصمیم قاطع است زیرا دیسک درایو مجزا برای پلی‌استیشن ۵ به تمام اهداف داخلی شرکت رسیده است. این منبع مجدداً تأکید کرد که این تصمیم برای کاهش هزینه‌های تولید و حمل‌ونقل در زمان‌های نامشخص (احتمالاً اشاره به جنگ تعرفه/تجارت) گرفته شده است.

ظاهراً این زمان‌های نامشخص بر تصمیم پلی‌استیشن در مورد ظاهر پلی‌استیشن بعدی نیز تأثیر گذاشته است، زیرا شایعات حاکی از آن است که این بار، پلی‌استیشن ۶ طراحی بسیار ساده‌تری نسبت به نسل قبلی خود خواهد داشت.

بنظرم کار خوبی میکنه چون الان خرید دیجیتالی بالای ۸۰٪ کل خریدها در بازی هست .دلیلی نداره بخواد درایو بذاره و میتونه درایو رو انتخابی کنه و قیمت رو بیاره پایینتر

• Like
Reactions: ehsan M
واقعا اینطور بود؟ پس حتما معیار زیبایی تغییر کرده است.
خوب سلیقه حتما تاثیر داره.
به نظر من دستگاهی که تو حال و پذیرایی قرار میگره باید کنار لوازم دیگه بشه هماهنگش کرد.
PS3 - PS2 از این لحاظ خیلی خوب بودن ، PS4 هم اینطور بود.

ولی برخلاف نظرت که میگی PS5 طراحیش ویدئوگیمی نبود... اما به نظرم اتفاقا چون خیلی طراحیش ویدئوگیمی بود دوستش ندارم.
من مدل فت PS3 رو واقعا دوستش داشتم.
حتی وقتی هم که میخواستم با تاخیر بخرمش با اینکه میدونستم این مدلها چراغ زرد و... میگیرن باز هم اون رو گرفتم.

این تصمیم ها مثل حذف شارژر از کارتن گوشی موبایله
روش جدید گران فروشی !!!
قیمت استاندارد رو میزارن برای بدون دیسک و درایو رو 100 دلار میکنن در پاچه...!
جالبه که اگه سونی بیاد ادعا کنه این حذف کردن ها برای پایین اوردن قیمت یه عده باور می کنن.
سر نبود رقیبی که سونی احساس خطر کنه بابتش، نسل بعد انچنان بلایی سر کاربراش بیاره که اون سرش ناپیدا! از قیمت گذاری گرفته تا باقی مسائل!
حرف حق
داستان فقط دیسک نیست اینا کلن خوششون از فروش فیزیکی نمی یاد . در آینده کلا فروش فیزیکی رو کمپانی ها حذف می کنن
تازه Microsoft از اینا بدتره. طوری از فروش فیزیکی بدش میاد انگار باعث ورشکست شدنش میشه. همچی رو می خواد به حالت سرویس در بیاره.

PS3 فت با اون رنگ مشکی متالیک خیلی خوشگل و جیگر بود.
بهترین طراحی کنسول ها مال همین PS3 فت بود...فوق العاده:x
در کنار رنگ مشکی خفنش، اون باندل MGS4شم خیلی خوب بود

ولی هدف از طراحی PS5 دقیقا فکر میکنم همین جیغ زدنیه که میگی! کاملا تو چشم باشه!
یه جوری...مثل همون لوگوی اپل رو گوشی ها که ملت میکنند تو چشم:دی ، اینا هم میخواستن کنسول کاملا خودش رو تو هر خونه نشون بده:دی

• Like
Reactions: Destro
کنسول های فت همه اشون عالی هستند،

اسلیم هام عالی هستند، من به خصوص Psone و پی اس 2 اسلیم گلد و پی اس تری اسلیم رو خیلی دوست دارم... پی اس 4 اسلیم هم خیلی شیک هست...

رنگ مشکی که همیشه خوبه، ولی پی اس تری اسلیم سفید یا ابی، پی اس 4 فت سفید (پی اس 4 خودم ایشون هست و به نظرم از مشکی خیلی شیک تره) هم خیلی دوست دارم...

پی اس 5 هم به نظرم اتفاقا به شدت خوش طراحی و شیک هست و کاملا حس ویدئوگیم و به درستی متفاوت بودنش از باقی دیوایس هارو منتقل میکنه،

*پی اس 5 اسلیم رو اصلا دوست ندارم و به نظرم فاجعه است، اکس باکس وان فت مشکی رو خیلی دوست دارم (اکس باکس وانم ایشون بود، امریکایی به معنای واقعی) اکس باکس وان اس رو اصلا دوست ندارم اما اکس خوبه، اکس باکس سری اس و اکس هم هر دو خوب هستند، اکس باکس اریجینال هم عالی بود...

* سگا مگا درایو 16 بیت بمب هسته ای... ان ای اس کلاسیک بمب هسته ای،

پی اس پی همه مدل هاش خوب بودند، ویتا فت شیک تره ولی اسلیم ارگونومیک و کاربردی تره برای بازی، سوییچ به نظرم خیلی شیک هست فارغ از کیفیت متریال پایین... سوییچ 2 هم عالی... استیم دک هم عالی، استیم مشین هام خیلی دوست داشتم، تا اومدم بخرم دیسکانتنیو شدن...

من پلی استیشن هام رو به معنای واقعی عاشقشون بودم هستم و خواهم بود... ولی از هر نسل مجبور باشم یکی انتخاب کنم: PSone اسلیم و پی اس 2 اسلیم و پی اس تری اسلیم و پی اس 4 فت و پی اس 5 فت رو انتخاب میکنم... یادش بخیر PSone رو هر کی میومد خونه امون میرفتم بهش معرفی و پرزنت میکردم اینقدر ذوق داشتم :دی

آخرین ویرایش:
طراحی فایو واقعا کدیه
آدم یاد خودروهای چینی میوفته که میخوان با طراحی جیغ و پیچ و خم زیاده از حد محصول رو به زور تو چشم فرو کنن بابا تو مثلا پلی استیشنی یکم فروتن باش
بهترین طراحی تاریخ هم مال SXه اولد مانی خالص

البته باید دید چند درصد از خریدارای ps5 بازی رو به صورت دیسکی استفاده میکنن که تو نسل بعد حذف دیسک رو بشه فاجعه خطاب کرد. یکی دو تا امار دیدم که نوشته بود 30 تا 40 درصد پلیرها هنوز بازی رو بصورت دیسکی تهیه می کنن در نتیجه برا نسل بعد اگر دیسک جداشونده باشه بازار قبول میکنه این حرکت رو چون 60..70 درصد همین الانشم دیجیتالی میخرن.
من خودم دو نسله که دیگه دیسک نمیخرم... دیگه برای خارجی ها باید خیلی راحت تر باشه هضم این قضیه. :D

این تصمیم ها مثل حذف شارژر از کارتن گوشی موبایله
نه خب اصن مقایسه درستی نیست.
شما بدون شارژر نمیتونی از گوشیت استفاده کنی ولی بدون دیسک هنوز میتونی از استور بازیتو بخری و استفاده کنی. شارژ یه چیز ضروریه ولی دیسک کنسول حالا یه اپشن محسوب میشه صرفا

.​

• Like
Reactions: Arios 22
البته باید دید چند درصد از خریدارای ps5 بازی رو به صورت دیسکی استفاده میکنن که تو نسل بعد حذف دیسک رو بشه فاجعه خطاب کرد. یکی دو تا امار دیدم که نوشته بود 30 تا 40 درصد پلیرها هنوز بازی رو بصورت دیسکی تهیه می کنن در نتیجه برا نسل بعد اگر دیسک جداشونده باشه بازار قبول میکنه این حرکت رو چون 60..70 درصد همین الانشم دیجیتالی میخرن.
من خودم دو نسله که دیگه دیسک نمیخرم... دیگه برای خارجی ها باید خیلی راحت تر باشه هضم این قضیه. :D

نه خب اصن مقایسه درستی نیست.
شما بدون شارژر نمیتونی از گوشیت استفاده کنی ولی بدون دیسک هنوز میتونی از استور بازیتو بخری و استفاده کنی. شارژ یه چیز ضروریه ولی دیسک کنسول حالا یه اپشن محسوب میشه صرفا

دقیقا.:-bd
بدون شارژر نمیشه استفاده کرد ولی حذفش کردن ، درسته؟
بحث فیزیکی یا دیجیتالی خیلی گستردست ولی مطمئن باش کمپانی ها مثل منو شما به قضیه نگاه منطقی نمی کنن که خوب دیسک ضروری نیست پس میتونیم حذفش کنیم ، اینا اگه ببینن محصولشون فروش میره یه چیز ضروری هم حذف می کنن و جدا بهمون می فروشن (مثل شارژر)
اینکه جامعه گیمر ها و بازار هر رفتاری باهاش بشه باز قبول کنه و کنار بیاد و بگه خوب معلوم بود اینطوری میشه یا مثلا من N سال که بازی فیزیکی نگرفتم ، میشه مثال همون موشه و مزرعه و آخرش ( موش از سوراخ دیوار نگاه میکرد و به مشکلی که به دیگران ربط نداشت فکر میکرد ) 🐭
خلاصه که بازی 80 دلاری ، خرید جداگونه استند ، دیسک درایو ، مالک بازی های دیجیتالی نبودن و ..... همه آروم آروم قشنگ برامون جا میندازن که عشق کنیم.~o)

دقیقا.:-bd
بدون شارژر نمیشه استفاده کرد ولی حذفش کردن ، درسته؟
بحث فیزیکی یا دیجیتالی خیلی گستردست ولی مطمئن باش کمپانی ها مثل منو شما به قضیه نگاه منطقی نمی کنن که خوب دیسک ضروری نیست پس میتونیم حذفش کنیم ، اینا اگه ببینن محصولشون فروش میره یه چیز ضروری هم حذف می کنن و جدا بهمون می فروشن (مثل شارژر)
اینکه جامعه گیمر ها و بازار هر رفتاری باهاش بشه باز قبول کنه و کنار بیاد و بگه خوب معلوم بود اینطوری میشه یا مثلا من N سال که بازی فیزیکی نگرفتم ، میشه مثال همون موشه و مزرعه و آخرش ( موش از سوراخ دیوار نگاه میکرد و به مشکلی که به دیگران ربط نداشت فکر میکرد ) 🐭
خلاصه که بازی 80 دلاری ، خرید جداگونه استند ، دیسک درایو ، مالک بازی های دیجیتالی نبودن و ..... همه آروم آروم قشنگ برامون جا میندازن که عشق کنیم.~o)
نه خب اخه شما میخوای یه منظوری رو برسونی و من هم متوجه هستم هدف بحثتون رو :D ، ولی مقایسه هاتون درست نیس. الان کسی میره سراغ خرید موسیقی به صورت فیزیکی؟ :D خیر چون به مراتب راحت تره خرید موسیقی به صورت دیجیتالی. قضیه بازی هم الان برای میلیون ها نفر اینطوریه و خرید دیجیتالیه بازی به مراتب راحت تره.

80 دلاری شدن بازیها یا جدا فروختن استند و شارژ موبایل چیزایی هست که تقریبا همه باهاش مخالف هستن و آورده مثبتی هم برا استفاده کننده نداره، ولی دیسک کنسول اینطوری نیس. وقتی 60..70 درصد مردم بازی رو بدون دیسک میخرن یعنی برای یه عده بزرگی کنسول نسل بعدی ارزانتر بدون دیسک مزیت هست و مخالفتی باهاش نداشته و نخواهند داشت

کلا هر تغییری رو نباید منفی دید - بهرحال وقتی تکنولوژی رشد میکنه طبیعیه انسان راحتیه بیشتر رو انتخاب میکنه و هر تغییری لزوما بد نیس

.​

نه خب اخه شما میخوای یه منظوری رو برسونی و من هم متوجه هستم هدف بحثتون رو :D ، ولی مقایسه هاتون درست نیس. الان کسی میره سراغ خرید موسیقی به صورت فیزیکی؟ :D خیر چون به مراتب راحت تره خرید موسیقی به صورت دیجیتالی. قضیه بازی هم الان برای میلیون ها نفر اینطوریه و خرید دیجیتالیه بازی به مراتب راحت تره.

80 دلاری شدن بازیها یا جدا فروختن استند و شارژ موبایل چیزایی هست که تقریبا همه باهاش مخالف هستن و آورده مثبتی هم برا استفاده کننده نداره، ولی دیسک کنسول اینطوری نیس. وقتی 60..70 درصد مردم بازی رو بدون دیسک میخرن یعنی برای یه عده بزرگی کنسول نسل بعدی ارزانتر بدون دیسک مزیت هست و مخالفتی باهاش نداشته و نخواهند داشت

کلا هر تغییری رو نباید منفی دید - بهرحال وقتی تکنولوژی رشد میکنه طبیعیه انسان راحتیه بیشتر رو انتخاب میکنه و هر تغییری لزوما بد نیس

.​

مشکل اینه شما فکر میکنی اگه دیسک درایو حذف بشه اینا کنسول ارزان تر میدن:D

میشه بازم دو نوع دیجیتال و همراه دیسک درایو داشته باشه با دو قیمت متفاوت برای هر دو دسته افراد

منم مدت هاست دارم دیجیتالی بازی می گیرم ولی میدونم این حذف شدن ها چه فکر و تصمیمی پشتشه

هر کمپانی بیشتر دنبال این مشتری ها و فن بیس خودشو صاحب بشه فقط بستگی داره چقدر دستشون باز باشه.

نمیدونستم ps3 fat انقدر طرفدار داره. من با اینکه فت داشتم خیلی ازش بدم میومد ولی عاشق اسلیم بودم مخصوصا باندل lightning که سفید صورتی بود :x
ولی ps4 fat به نظرم بهترین بود خیلی باندل خوبی هم میگرفت مثل باندل phantom pain و arkham knight نقره ای . لیمیتد ادیشن ژاپن p5 royal پرو هم راحت بهترین ps4 بود:x:x

G0REcSAXUAA-Qgp.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or