شایعه پلی‌استیشن ۶ بدون دیسک درایو عرضه خواهد شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
ps6.jpg

یه وب‌سایت Insider Gaming گفته شده است که پلی‌استیشن ۶ قرار است در زمان عرضه، دیسک درایو جداشدنی داشته باشد. این دیسک درایو جداشدنی که اولین بار در میان‌نسل برای پلی‌استیشن ۵ معرفی شد، روشی برای سونی جهت کاهش هزینه‌های تولید و حمل‌ونقل بود.

برای نسل بعدی پلی‌استیشن، چندین منبع ناشناس گفته‌اند که دیسک درایو جداشدنی برای نسل بعدی نیز وجود خواهد داشت.

مشتریان، همانند پلی‌استیشن ۵ و درایو جداشدنی، می‌توانند کنسول را به‌صورت جداگانه به‌عنوان یک کنسول دیجیتالی خریداری کنند و بعداً با خرید درایو جداشدنی به‌صورت جداگانه آن را ارتقا دهند.

به گفته یک منبع، اگر شرایط در آخرین لحظه تغییر نکند، پلی‌استیشن در این تصمیم قاطع است زیرا دیسک درایو مجزا برای پلی‌استیشن ۵ به تمام اهداف داخلی شرکت رسیده است. این منبع مجدداً تأکید کرد که این تصمیم برای کاهش هزینه‌های تولید و حمل‌ونقل در زمان‌های نامشخص (احتمالاً اشاره به جنگ تعرفه/تجارت) گرفته شده است.

ظاهراً این زمان‌های نامشخص بر تصمیم پلی‌استیشن در مورد ظاهر پلی‌استیشن بعدی نیز تأثیر گذاشته است، زیرا شایعات حاکی از آن است که این بار، پلی‌استیشن ۶ طراحی بسیار ساده‌تری نسبت به نسل قبلی خود خواهد داشت.

خوب سلیقه حتما تاثیر داره.
به نظر من دستگاهی که تو حال و پذیرایی قرار میگره باید کنار لوازم دیگه بشه هماهنگش کرد.
PS3 - PS2 از این لحاظ خیلی خوب بودن ، PS4 هم اینطور بود.

ولی برخلاف نظرت که میگی PS5 طراحیش ویدئوگیمی نبود... اما به نظرم اتفاقا چون خیلی طراحیش ویدئوگیمی بود دوستش ندارم.
من مدل فت PS3 رو واقعا دوستش داشتم.
حتی وقتی هم که میخواستم با تاخیر بخرمش با اینکه میدونستم این مدلها چراغ زرد و... میگیرن باز هم اون رو گرفتم.
وقتی پای سلیقه به میان می‌آید، دیگر هیچ دلیل و معیاری ارزش چندانی ندارد. و چون این موضوع کاملا در حیطه‌ی سلیقه است،بر خلاف میل باطنی‌ام باید بگویم که PS5 می‌تواند کاملا ویدیوگیمی باشد

امیدوارم از نظر طراحی بهتر عمل کنند،چرا که به‌نظر من، PS5 از نظر طراحی یک سقوط آزاد بود. پس از PS2 بهترین طراحی را PS4 داشت. امیدوارم دوباره همان فرم و اصالت بازگردد و رنگ تاریک پلی‌استیشن بار دیگر بر صنعت گیم سایه بیفکند.
این رو من سالهاست دارم میگم.
خیلی این PS5 طراحیش ناجذاب بود و فضایی بود.
اون شیک بودن و اصالت کنسولهای قبلی رو نداشت.
مخصوصا وقتی میزاری تو پذیرایی کنار TV جیغ میکشه میگه من اینجام.
با استیکر و... هم حل نمیشه.
من طراحی جعبه پرتقالی ایکس باکس رو بهش ترجیح میدم.
==========
امیدوارم برای این یکی کمی عقبگرد کنن.
زوز اولی ک من گفتم XSX جذابتره خیلی ها پریدن بهم
به نظرم زیباترین کنسول های سونی
PS1 FAT
PS3 FAT
PS4 بود
برند XBOX
XBOX ORIGINAL
360 ( یادمه J ALLARD اون زمان میگفت با طراح های مطرحی کار کردن برای اخت 360 )
XSX

در زمینه طراحی XBOX بهتر عمل کرده

PS5 روز اول ظاهری جذابی نداشت ولی تو ذهن من رنگ سفیدش تداعی کننده PS1 بود ( PS1 البته نقره ای بود ) ولی رنگش به شکلی بود که حس میکردم قراره دوران PS1 و بازی DINO CRISIS با گرافیک مدرن زنده بشه

حالا حذف دیسک روی کنسول بد روی pc هم بده دیگه :D اونجا که خیلی وقته از این خبر ها نیست
بنظرم اون حس و حال فیزیکی رو میشه با پوستر و کالکشن و مجسمه کاراکترهای بازی بدست آورد. الزاما نیازی به دیسک نیست دیگه... . یا حتی یه board game برمبنای دنیای بازی.... چه شود.

منم مدت هاست دارم دیجیتالی بازی می گیرم ولی میدونم این حذف شدن ها چه فکر و تصمیمی پشتشه
والا ساده است. بازی های فیزیکی جدا از هزینه پرینت، کیس هزینه لجستیک و عرضه رو هم دارند اونم هم قیمت با نسخه های دیجیتالی.

بازار Blu-ray جدا از گیمینگ‌ داره همینجوری کم میشه و صرفاً داره خلاصه میشه به نسخه های سینما و تلویزیون.

خلاصه اره می‌خوان این هزینه اضافی رو بردارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or