پلتفرم - اولین تصاویر و اطلاعات دقیق از Pro Evolution Soccer 2008

rezaigi2004

کاربر سایت
بالاخره Konami در مورد Pro Evolution Soccer 2008 همه چیز رو رو کرد و خبر به طور رسمی از سایت IGN اعلام شد:

Konami.gif

این بازی به طور هم زمان برای PlayStation 3, Xbox 360, PC, PS2, PSP and DS ریلیز خواهد شد.
نام بازی:Winning Eleven 2008 یا Pro Evolution Soccer 7
این بازی برای اوایل سال 2008 ریلیز خواهد شد.

Konami:در پایان هر بازی شاهد مصاحبه و گفتگو با بازیکنان در مورد نحوه انجام بازی خود گیمر ارائه میشود که نمونه آن را در اولین تصویر به نمایش در آمده میبینید!!
سیستم کنترل بازی بسیار پیشرفته تر از سری گذشته میباشد و به واقع اولین بازی نسل بعد کنامی در زمینه فوتبال میباشد.
در مورد هوش مصنوعی بازی شما قادر خواهید بود تمام بازیکنان را در تمام مناطق زمین تحت پوشش فرمان مربی قرار دهید و استیل و نو ع عملکرد بازیکن در واقعیت به طور کامل در بازی موجود است همچنین سرعت گیم پلی بازی کمی ارتقا پیدا کرده و روان تر شده.
Takatsuka سازنده و گارگردان Pro Evolution Soccer 2008 اعلام کرده بازی دیگر بر اساس گردش توپ نیست بلکه دوربین بر روی عملکرد بازیکن زوم میباشد.
بازی دارای توابع عملکردی زیادی میباشد به طوری که به هنگام جریان شدید باران بازی قطع و با تاخیر زیاد آغاز میشود همچنین این سری دارای هوش مصنوعی فوق العاده بابت تایین داوری بازی و حمله ور شدن بازیکنان به سوت داور و اخراج دوره ای بازیکن از بازی در لیگ مربوطه میباشد.
کنامی همچنین قول داده در هفته های آینده تریلیر و تصاویر و حتی اطلاعات دقیق و کاملتر از PES 2008 را فاش کند.

تصاویر اصلی بازی که امروز منتشر شد:

winning-eleven-pro-evolution-soccer-2008-20070618032336094-000.jpg

winning-eleven-pro-evolution-soccer-2008-20070618032416234.jpg

winning-eleven-pro-evolution-soccer-2008-20070618032418906.jpg

winning-eleven-pro-evolution-soccer-2008-20070618032417640.jpg

winning-eleven-pro-evolution-soccer-2008-20070618032418265.jpg

آخرین ویرایش:
بالاخره Konami در مورد Pro Evolution Soccer 2008 همه چیز رو رو کرد و خبر به طور رسمی از سایت IGN اعلام شد:

Konami.gif

این بازی به طور هم زمان برای PlayStation 3, Xbox 360, PC, PS2, PSP and DS ریلیز خواهد شد.
نام بازی:Winning Eleven 2008 یا Pro Evolution Soccer 7
این بازی برای اوایل سال 2008 ریلیز خواهد شد.

Konami:در پایان هر بازی شاهد مصاحبه و گفتگو با بازیکنان در مورد نحوه انجام بازی خود گیمر ارائه میشود که نمونه آن را در اولین تصویر به نمایش در آمده میبینید!!
سیستم کنترل بازی بسیار پیشرفته تر از سری گذشته میباشد و به واقع اولین بازی نسل بعد کنامی در زمینه فوتبال میباشد.
در مورد هوش مصنوعی بازی شما قادر خواهید بود تمام بازیکنان را در تمام مناطق زمین تحت پوشش فرمان مربی قرار دهید و استیل و نو ع عملکرد بازیکن در واقعیت به طور کامل در بازی موجود است همچنین سرعت گیم پلی بازی کمی ارتقا پیدا کرده و روان تر شده.
Takatsuka سازنده و گارگردان Pro Evolution Soccer 2008 اعلام کرده بازی دیگر بر اساس گردش توپ نیست بلکه دوربین بر روی عملکرد بازیکن زوم میباشد.
بازی دارای توابع عملکردی زیادی میباشد به طوری که به هنگام جریان شدید باران بازی قطع و با تاخیر زیاد آغاز میشود همچنین این سری دارای هوش مصنوعی فوق العاده بابت تایین داوری بازی و حمله ور شدن بازیکنان به سوت داور و اخراج دوره ای بازیکن از بازی در لیگ مربوطه میباشد.
کنامی همچنین قول داده در هفته های آینده تریلیر و تصاویر و حتی اطلاعات دقیق و کاملتر از PES 2008 را فاش کند.

تصاویر اصلی بازی که امروز منتشر شد:

winning-eleven-pro-evolution-soccer-2008-20070618032336094-000.jpg

winning-eleven-pro-evolution-soccer-2008-20070618032416234.jpg

winning-eleven-pro-evolution-soccer-2008-20070618032418906.jpg

winning-eleven-pro-evolution-soccer-2008-20070618032417640.jpg

winning-eleven-pro-evolution-soccer-2008-20070618032418265.jpg

فکر کنم من قبلا این عکسا رو تو تاپیک "معرفی بازی های جدید همراه با عکس و تیلرز"گذاشته بودم:angry::angry::angry:

ای ول فقط pes 2008

این نسخه هم میتونه به راحتی از fifa 08 برتری پیدا کنه چون این دیگه واقعا آخرشه ...:)
طرفداران fifa هم خیالشون راحت باشه چون 08 همون سبک سر درد و خواب آورشو هنوزم داره
فقط با گرفیک کمی بهتر اما هنوز همون قیافه های جزامی رو داره با کمک داور بی خیالش که اصلا تو باغ نیسته..

تقریبا میتونم بگم این نسخه از بازی نمیتونی دست کمی از واقعیت داشته باشه مصاحبه ی مطبوعاتی بعد از بازی و نشان دادن نیمکت ذخیره ها به همراه مربی فکر کنم کونامی داره غوغا میکنه

اولا آفرین بر شرکت کونامی که بلاخره به فناوری تغییر فونت و ساخت منوهای جدید رسیده است.
دوما تا زمانی که هر دو بازی را از نزدیک انجام ندهیم هیچ نظری در مورد بازی های نمی شه داد (قابل توجه Chester_benington):p:laughing:

اولا آفرین بر شرکت کونامی که بلاخره به فناوری تغییر فونت و ساخت منوهای جدید رسیده است.
دوما تا زمانی که هر دو بازی را از نزدیک انجام ندهیم هیچ نظری در مورد بازی های نمی شه داد (قابل توجه Chester_benington)
آخه بد بختی 4 سالیه با همین حرفا خودمونو گول زدیم :laughing:
اما چه کنیم که pes الان یه سرو گردن از فیفا بالاتره!
هی حالا خودمونو گول میزنیم که لایسنس فیفا بهتره:cheesygri
حالا لایسنس تو گیم پلی چه تاثیری داره ما که نفهمیدیم:laughing:

برو بچ فیفا

این نسخه ی فیفا از لحاظ گرافیک کمی بهتر شده یعنی فقط زمینش. اما قیافه بازیکناش همون
جزامی قبلی است . در این بازی چیزی به نام فیزیک بازی وجود نداره به جاش شیمی به کار بردن .....شوت کردن توپش مانند پنبه ای است که اصلا معلوم نیست کجا می ره....
اگه باور نمی کنید برین نسخه 07 اون رو بازی کنید ...
به دقت به قیافه بازیکننان اون توجه کنید که مریض جزامیاند...:blushing::blushing::blushing:

آخه بد بختی 4 سالیه با همین حرفا خودمونو گول زدیم :laughing:
اما چه کنیم که pes الان یه سرو گردن از فیفا بالاتره!
هی حالا خودمونو گول میزنیم که لایسنس فیفا بهتره:cheesygri
حالا لایسنس تو گیم پلی چه تاثیری داره ما که نفهمیدیم:laughing:
امیدوارم چیزی به نام فکر کردن رو بلد باشی. اولا ببین من حرفی از لایسنس زدم بعد حرفی بزن من دارم از فونت و منو حرف می زنم تو هم داری پرت و پلا می گی.
(یه نصیحت : هر کاری که می خوای کنی اول روش یه ذره فکر کن. آفرین پسر خوب)

اقا خدا نكنه رو بازيكن زوم كنه من از دور فقط عادت دارم تا بيام تغيير عادت بدم
چشام كور ميشه
در ضمن كونامي اين همه كار مي كنه بايد يكم رو قيافه بازي كنه وقت بزاره

نكته:pesروي Pcهميشه بي رنگ و رو بوده
كنترلش مزخرف بوده بهتري براي Pc باز ها هم يه فكري كنند

قابل توجه fifa خورها

دوما تا زمانی که هر دو بازی را از نزدیک انجام ندهیم هیچ نظری در مورد بازی های نمی شه داد (قابل توجه Chester_benington):p:laughing:
اگه خواستین بدونین که فناوری یعنی چی و فناوری دست کی بوده و هست و خواهد بود برین
نسخه های قدیمی این دو بازی رو مقایسه کنید مثلا fifa2002 ,pes3 که هردو مال سال 2002
بودن :cool:

من که نفهمی دم بازی دیگر بر اساس گردش توپ نیست بلکه دوربین بر روی عملکرد بازیکن زوم میباشد یعنی چی؟یعنی دوربین دیگه دنبال توپ نمی ره؟اگه این جوریه پس چجوری 2 نفره بازی کنیم؟:confused:

من که نفهمی دم بازی دیگر بر اساس گردش توپ نیست بلکه دوربین بر روی عملکرد بازیکن زوم میباشد یعنی چی؟یعنی دوربین دیگه دنبال توپ نمی ره؟اگه این جوریه پس چجوری 2 نفره بازی کنیم؟:confused:

منظور این نیست فقط بازیکنرونشون میده منظور اینه که دوربین روی توپ مثل همیشه هست اما روی تکنیک های بازیکن زوم میشه و به طور کامل حرکاتش رو نشون میده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or