پلتفرم - اولین تصاویر و اطلاعات دقیق از Pro Evolution Soccer 2008

rezaigi2004

کاربر سایت
بالاخره Konami در مورد Pro Evolution Soccer 2008 همه چیز رو رو کرد و خبر به طور رسمی از سایت IGN اعلام شد:

Konami.gif

این بازی به طور هم زمان برای PlayStation 3, Xbox 360, PC, PS2, PSP and DS ریلیز خواهد شد.
نام بازی:Winning Eleven 2008 یا Pro Evolution Soccer 7
این بازی برای اوایل سال 2008 ریلیز خواهد شد.

Konami:در پایان هر بازی شاهد مصاحبه و گفتگو با بازیکنان در مورد نحوه انجام بازی خود گیمر ارائه میشود که نمونه آن را در اولین تصویر به نمایش در آمده میبینید!!
سیستم کنترل بازی بسیار پیشرفته تر از سری گذشته میباشد و به واقع اولین بازی نسل بعد کنامی در زمینه فوتبال میباشد.
در مورد هوش مصنوعی بازی شما قادر خواهید بود تمام بازیکنان را در تمام مناطق زمین تحت پوشش فرمان مربی قرار دهید و استیل و نو ع عملکرد بازیکن در واقعیت به طور کامل در بازی موجود است همچنین سرعت گیم پلی بازی کمی ارتقا پیدا کرده و روان تر شده.
Takatsuka سازنده و گارگردان Pro Evolution Soccer 2008 اعلام کرده بازی دیگر بر اساس گردش توپ نیست بلکه دوربین بر روی عملکرد بازیکن زوم میباشد.
بازی دارای توابع عملکردی زیادی میباشد به طوری که به هنگام جریان شدید باران بازی قطع و با تاخیر زیاد آغاز میشود همچنین این سری دارای هوش مصنوعی فوق العاده بابت تایین داوری بازی و حمله ور شدن بازیکنان به سوت داور و اخراج دوره ای بازیکن از بازی در لیگ مربوطه میباشد.
کنامی همچنین قول داده در هفته های آینده تریلیر و تصاویر و حتی اطلاعات دقیق و کاملتر از PES 2008 را فاش کند.

تصاویر اصلی بازی که امروز منتشر شد:

winning-eleven-pro-evolution-soccer-2008-20070618032336094-000.jpg

winning-eleven-pro-evolution-soccer-2008-20070618032416234.jpg

winning-eleven-pro-evolution-soccer-2008-20070618032418906.jpg

winning-eleven-pro-evolution-soccer-2008-20070618032417640.jpg

winning-eleven-pro-evolution-soccer-2008-20070618032418265.jpg

آخرین ویرایش:
لطفاً قبل از دادن پست اول دقت كنيد به مسائل. GameSpot يا IGN تاريخي كه ميدن مربوط به release بازي در North America ـست و به گيم اسپات يا ign مربوط نميشه كه كي قراره يك بازي تو ژاپن يا اروپا ريليز بشه. تاريخ انتشار هر بازي معمولاً در منطقه هاي مختلف فرق ميكنه. براي فهميدن تاريخ ريليز توي هر منطقه ميتونيد به سايت GameFAQs.com مراجعه كنيد.

البته دوست عزیز چیزهایی را که گفتی من خودم بهتر از شما میدونم .;)
منظورم از پستی که دادم این بود که کلا سایت های غربی در مورد تاریخ عرضه بازی هایی که تو اسیا هست اطلا عات درستی ندارند.اون سایت gamefaqs هم شاید در مورد یک سری مسائل واقعا خوب باشه اما در مورد تاریخ عرضه بازی نمیشه بهش اعتماد کرد.نمونه بارز اون هم بازی alone in the dark بود که تو تاریخش زده بود توی اپریل بازی عرضه میشه در صورتیکه از اول هم معلوم بود چنین چیزی صحت نداره.کلی هم سر همین مساله تو انجمن مربوط به بازی بحث راه افتاده بود.

البته دوست عزیز چیزهایی را که گفتی من خودم بهتر از شما میدونم .;)
منظورم از پستی که دادم این بود که کلا سایت های غربی در مورد تاریخ عرضه بازی هایی که تو اسیا هست اطلا عات درستی ندارند.اون سایت gamefaqs هم شاید در مورد یک سری مسائل واقعا خوب باشه اما در مورد تاریخ عرضه بازی نمیشه بهش اعتماد کرد.نمونه بارز اون هم بازی alone in the dark بود که تو تاریخش زده بود توی اپریل بازی عرضه میشه در صورتیکه از اول هم معلوم بود چنین چیزی صحت نداره.کلی هم سر همین مساله تو انجمن مربوط به بازی بحث راه افتاده بود.

همونطور كه گفتم اصلاً اون سايتها نه كاري به تاريخ عرضه بازي در ژاپن دارن نه اعلام ميكنن، مگر اينكه داخل يك آرتيكل داره يه چيزائي بگه بدش بگه مثلاً اين بازي در فلان تاريخ در ژاپن ريليز ميشه و انتظار ميره كه انقدر بعد در NA هم ريليز بشه... درمورد اون چيزهائي هم كه بعداً عوض ميشه قضيه اينه كه شركت سازنده قبلاً يه تاريخي رو اعلام كرده كه آره بازي ما تو فلان تاريخ ريليز ميشه ولي بعداً بنا به هر دليلي اين تاريخ delay ميشه و اين ربطي به سايتهاي خبري نداره اونا با توجه به اطلاعاتي كه بدست آوردن اون تاريخ رو نوشتن و اين يك حجت نيست. پس نتيجه ميگيريم كه شما بر خلاف ادعاتون بهتر از من چيزي نميدونيد....

همونطور كه گفتم اصلاً اون سايتها نه كاري به تاريخ عرضه بازي در ژاپن دارن نه اعلام ميكنن، مگر اينكه داخل يك آرتيكل داره يه چيزائي بگه بدش بگه مثلاً اين بازي در فلان تاريخ در ژاپن ريليز ميشه و انتظار ميره كه انقدر بعد در NA هم ريليز بشه... درمورد اون چيزهائي هم كه بعداً عوض ميشه قضيه اينه كه شركت سازنده قبلاً يه تاريخي رو اعلام كرده كه آره بازي ما تو فلان تاريخ ريليز ميشه ولي بعداً بنا به هر دليلي اين تاريخ delay ميشه و اين ربطي به سايتهاي خبري نداره اونا با توجه به اطلاعاتي كه بدست آوردن اون تاريخ رو نوشتن و اين يك حجت نيست. پس نتيجه ميگيريم كه شما بر خلاف ادعاتون بهتر از من چيزي نميدونيد....

:laughing: جالبه شما درست میگی.بهتر برای اینکه تاپیک منحرف نشه بحث را همین جا تموم کنیم.

يه نكته شايد ناراحت كننده يا شايد هم خوشحال كننده اينه كه انتظار ميرفت بازي از يك موتور گرافيكي كاملا نوين و نسل بعد استفاده كنه(و اونموقع نسخه ps2يي هم شايد در كار نبود) اما با توجه به اينكه براي ps2 هم قراره طرح بشه بايد همچنان شاهد يك نواوري تنها در gameplay بازي باشيم؟
يا كونامي دو تيم طراحي متفاوت رو براي ساخت دو نسخه گرافيكي پلتفرم نسل جديد و قبل بكار گرفته؟!
احتمال دومي بمراتب كمتر بنظر مياد

يه نكته شايد ناراحت كننده يا شايد هم خوشحال كننده اينه كه انتظار ميرفت بازي از يك موتور گرافيكي كاملا نوين و نسل بعد استفاده كنه(و اونموقع نسخه ps2يي هم شايد در كار نبود) اما با توجه به اينكه براي ps2 هم قراره طرح بشه بايد همچنان شاهد يك نواوري تنها در gameplay بازي باشيم؟
يا كونامي دو تيم طراحي متفاوت رو براي ساخت دو نسخه گرافيكي پلتفرم نسل جديد و قبل بكار گرفته؟!
احتمال دومي بمراتب كمتر بنظر مياد

این PS2 واقعا داره تبدیل به یک معضل بزرگ میشه !
و هیچ ناشری هم حاضر نیست از همچین بازار وسیعی بگذره

به هرحال اگه بازی معروفی مثل PES برای کنسولی که بیش از 100 میلیون‌تاش دست ملته منتشر بشه، مطمئننا فروش خیلی زیادی میکنه

در نتیجه چندان مهم نیست که گرافیک نسل بعد فدای سود بیشتر حاصل از انتشار بازی روی PS2‌ بشه

و متاسفانه احتمالا این روند هنوز یکی دو سالی ادامه پیدا کنه

پ.ن: اگه 2 تا کنسول درست و حسابی زمان PS2 میساختن و PS2‌ انقدر شاخ نمیشد، الان انقدر بدبختی نداشتیم :biggrin1:

ملت بی سليقه هستن ديگه
مثلاً من همون سال اولی که ps2 اومده بود من عاشق dream cast سگا بودم و رفتم اونو گرفتم
مثل اينکه خودمون بايد دست به کار شيم و بيشتر به اصل بازی بپردازيم تا سودش!:)

درود به همه
تا وقتی که شرکتها بخوان بازی های مشترک بزنن اون بازی های هیج وقت فرق بزرگی بین نسخه نسل قبل و نسل حاضر انها بوجود نمیاد;)نمونش هم Carbon .:sick:

konami.gif

اطلاعات جدید از Pro Evolution Soccer 2008

Konami اعلام کرد:این بازی برای پاییز 2007 ریلیز خواهد شد.اشاره شد برای اجرای هر چه طبیعی تر برای کنسول های نسل آینده از برنامه نویسان خبره و ماهر دعوت به عمل آمده تا هر چه بیشتر روی هوش مصنوعی بازی کار کنند و بازی را کاملا طبیعی جلوه دهند.
شما در سری Pro Evolution Soccer همیشه از گیم پلی عالی و روان آن راضی بوده اید در این سری جدید از بازی همان گیم پلی با اضافه شدن حرکات و تکنیک های جدید و هر چه طبیعی تر مواجه خواهید شد.
همچنین فضای بسیار زیادی از بازی را تیم های تشکیل دهنده و بازیکنان که به صورت کاملا طبیعی طراحی شده اند اشغال شده است.
در مورد شماره و نام بازیکنان اشاره شده به صورت کامل و خوانا با نزدیک بودن دوربین کاملا واضح میباشد و با زاویه دوربین بالا شماره بازیکن کاملا مشهود است.
نکنه بسیار جالبی که اشاره شده ریلیز زودتر و لحظه ا ی نسخه PLAYSTATION 3 میباشد یعنی نسخه PS3 لحظاطی زودتر از نسخه های دیگر ریلیز خواهد شد و به ترتیب:

PLAYSTATION 3, and its second Xbox 360 outing, these and the PC-DVD

در مورد نسخه PC بازی اعلام شده کاملا متفاوت با سری های قبل خواهد بود و گرافیک و سبک بازی و حتی بخش اضافی و اختصاصی ادیت بازیکنان را همانند Next Gen خواهد بود.

در نهایت دوباره اشاره به ریلیز بازی :

PES 2008 will be released for PLAYSTATION3, Xbox 360, PlayStation 2, PSP (PlayStation Portable), PC-DVD and Nintendo DS in Autumn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or