بهترين راه آپديت فيرمور هست.ورژن من (3.03oe) هست ولی اینکه معرفی کردید برای 3.30 هست
3.03 خيلي قديميه.
براي آپديت به بخش Firmware برو.
بهترين راه آپديت فيرمور هست.ورژن من (3.03oe) هست ولی اینکه معرفی کردید برای 3.30 هست
شما به لينك زير برو آموزش ها گذاشته شده:من بلد نیستم up date کنم میشه یاد بدی خیلی ممنون میشم
http://dl.qj.net/PSP-Protection-Password-v0.3-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/14817/catid/151پلاگین پسورد برای ورژن 3.52 لطفآ اگه کسی داره لینکشو بگذاره
برای 3.71 نیست ؟؟؟؟؟اگه هست لطفا لنکشو بدینپلاگین پسورد برای ورژن 3.52 لطفآ اگه کسی داره لینکشو بگذاره
برای 3.71 نیست ؟؟؟؟؟اگه هست لطفا لنکشو بدین
دوست عزيز تاپيكو اشتباه اومدي، اينجا براي پلاگين هاي مخصوص Psp هست نه پلاگين نرم افزار ها.می شه لطف کنید و بگید به چه صورت می شه پلاگین های ادوبی پریمیر دانلود کرد
ببخشید این پلاگین روی 3.71 m33-2 کار میکنه؟ نریزم بریک بشه؟:biggrin1:پلاگین برای اضافه کردن قابلیت عکس و فیلم گرفتن از XMB
نصب :
- پوشه ی seplugins را توی مموری کپی کنید
- دستگاه را دوباره روشن کنید و با استفاده از دکمه ی R وارد حالت Recovery mode بشوید
- وارد قسمت Plugins بشوید و دو گزینه را فعال کنید.
دکمه ها :
دکمه ی موزیک : عکس گرفتن / پایان فیلم برداری
R + دکمه ی موزیک : شروع فیلم برداری
R + L + دکمه ی موزیک : شروع فیلم برداری در حالت Advanced
دانلود پلاگین :
SVCapture
تا جايي كه يادمه روي 3.71 كار نميكنه اين پلاگين.ببخشید این پلاگین روی 3.71 m33-2 کار میکنه؟ نریزم بریک بشه؟:biggrin1:
:confused: psp مشکلی نداره برای همه همین طوری استند بای میشه :confused:راستی الان یه چیزی یادم اومد!
من پی اس پیم یه مدته وقتی میخوام خاموش کنم و power را 3 ثانیه بالا نگه میدارم صفحه سیاه میشه و چراغ power چندین بار چشمک میزنه بعد مونیتر خاموش میشه
کسی میدونه علتش چیه؟ با پلاگینی چیزی درست میشه؟