پلاگین

دوست من می تونی یه مختصر توضیح برای چگونگی تغییر تم به من بگی شما همش صحبت ازflash1 وflash0 می کنید در صورتی که این فولدرها رو من قدیما تو devhook پیدا کرده بودم شرمنده از اینکه تو باغ نیستم ولی اگه یه مختصر توضیح بدی ممنون میشم

برای اطلاعات بیشتر به این تاپیک مراجعه کن:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1809

نه مهدی جان...اون برنامه رو نریخته بودم...
حالا اگه بگی این برنامه mp3prx رو چطوری اجرا کنم ممنونت میشم...کارش چی هست؟!یعنی میشه هم MP3 رو اجرا کرد و هم تو قسمت Picture رفت و عکس دید یا تو قسمت های دیگه xmb کار کرد!!؟:cheesygri;):blushing:

این پلاگین روی OE ها کار نمیکنه و فقط برای 2.71 SE هست.

کارشم اینه که توی XMB و بازی میتونید اهنگ گوش کنید.

آقا این پلاگین Iso از Pc رو من نصب کردم کارای لازمه و نصب درایود type B هم نصب کردم وقتی مونت رو هم می زنم روتی و که مشخص کردم هم میاره ایزو رو هم نشون می ده اما وقای ایزو رو ران می کنم صفحه سیاه می شه و دیگه هیچی...

آقا این پلاگین Iso از Pc رو من نصب کردم کارای لازمه و نصب درایود type B هم نصب کردم وقتی مونت رو هم می زنم روتی و که مشخص کردم هم میاره ایزو رو هم نشون می ده اما وقای ایزو رو ران می کنم صفحه سیاه می شه و دیگه هیچی...
NO-UMD رو غير فعال كردي؟ UMD توي دستگاه گذاشتي؟

فريمورت چي هست؟

البته من بگم كه با بازي هايي مثل Tekken كه حجم وحشتناكي دارن، خودم مشگل داشتم ... احتمالاً براي شما هم مشگل داره ...
ولي با بازي هاي حدود 600-700 مگابايتي من تاحالا مشگل نداشتم.

پلاگین فعال کردن حالت USB MOD (اجرای ISO و Eboot از PC) برای Custum F.W OE
نصب :
- پوشه ی seplugins را توی مموری کپی کنید
- دستگاه را دوباره روشن کنید و با استفاده از دکمه ی R وارد حالت Recovery mode بشوید
- وارد قسمت Plugins بشوید و تمام گزینه ها از قبیل :
usbhostfs
usbmount_game
usbhostfs
usbmount_vsh
را فعال کنید
- حالا وارد قسمت Configuration شده و Use NO-UMD را غیر فعال کنید
چگونگی اجرا :
PC :
- شما اول باید PSP Type 2 رو به کامپیوتر بشناسونید و از این طریق در حالت XMB به وصیله ی USB در ارتباط باشید , که میتونید از برنامه ی PSP Host استفاده کنید .
- برای شناختن PSP Type 2 شما از پوشه ی Driver در برنامه ی PSP Host میتونید استفاده کنید
- برای وصل کردن ارتباط هم شما برنامه ی PSP Host رو اجرا و بعد حالت usb mod ان را فعال کنید
PSP :
- در منو XMB دکمه ی select را بزنید و از قسمت Select ISO/CSO ایزو مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید . حالا توسط Close menu منو را ببندید و با قرار دادن یک UMD دلخواه بازی رو اجرا کنید.
نکته :
- در حالت اولیه بعد از نصب psp host شما iso خود را در این مکان قرار بدید :
C:\PSPHost\files\iso
- برای اتصال از خود usbhostfs که در پوشه ی files وجود دارد هم میتوانید استفاده کنید.
دانلود ها
- دانلود پلاگین :
Plugin for 3.03OE to mount UMD ISO/CSO/Eboot

- دانلود برنامه ی PSPHost
PSPHost

این برنامه رو برای 3.40oe-a کسی نداره ؟

سلام دوستان
تاپیک خیلی وقته مطلب جدید نداره!!!
من یه پلاگین میخوام که Psp رو بدون اینکه اون دکمه بغلشو بالا ببریم خاموش بشه
ممنون

سلام دوستان
تاپیک خیلی وقته مطلب جدید نداره!!!
من یه پلاگین میخوام که Psp رو بدون اینکه اون دکمه بغلشو بالا ببریم خاموش بشه
ممنون
اون پلاگين كه براي ريكاوري 3.52M33 توي تاپيكش گذاشتم رو نصب كن اين كارم ميكنه، تازه Reset و Stand Bye هم داره.

بعد این به 3.51M33 میخوره مشکلی پیش نمیاد.
ممنون
تست كن ببين روي 3.51 هم كار ميكنه يا نه.
مشكلي ايجاد نميكنه، اگه سازگار نباشه كار نميكنه وگرنه ايجاد مشكل نميكنه.

به احتمال زياد روي 3.51 هم كار ميكنه. تازه اين پلاگين خيلي كاراي ديگه هم ميكنه كه مفيده در واقع ميتوني از XMB ريكاوري رو تغيير بدي.

تست كن ببين روي 3.51 هم كار ميكنه يا نه.
مشكلي ايجاد نميكنه، اگه سازگار نباشه كار نميكنه وگرنه ايجاد مشكل نميكنه.

به احتمال زياد روي 3.51 هم كار ميكنه. تازه اين پلاگين خيلي كاراي ديگه هم ميكنه كه مفيده در واقع ميتوني از XMB ريكاوري رو تغيير بدي.
آقا مهدی کار کرد ممنون از راهنماییت;)

plugins

:blushing: :p :p خاهشا وقتی این سوال میپرسم بهم نخندن :blushing: بزرگترین مشکلم اینه که نمیدونم plugin هارو نمیدونم کجا بریزم و از کجا باید اجراشون کنم ... خاهشا بهم نخندین

bayad to memory (na to foldere psp) ye folder ba name SEPLAGINS dorost koni
bad psp ro kame;an khamosh mikoni(3 saniye dokmeye power ro negam midari) badesh dokmeye R ro negah dar va psp ro roshan kon mirir to ghesmate recovery. bad to ghesmate plugins boror va pluginha ro enable kon

movafagh bashi:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or