پروژه فیلم Halo دوباره احیا می شود؟!

Dreadlord

کاربر سایت
halo-movie-wallpaper.jpg

حدود سالهاي 2005 و 2006 بود که در هاليوود صحبت فيلمي بر اساس Sci-fi Shooter مايکروسافت، Halo داغ شده بود. در نهايت اکتبر 2006 دو کمپاني 20th Century Fox و Universal که قرار بود فيلم Halo را به يک واقعيت تبديل کنند، آن را متوقف کردند.

براساس بلاگ مجله New York ‏(Vulture) ، فيلم Halo ممکن است دوباره احيا شود. به گفته اين بلاگ، منبع هاي ناشناس اذعان کرده اند کمپاني Dreamworks و رئيس آن Steven Spielberg در صدد آوردن فيلم Halo به پرده نقره اي هستند. ظاهرا فروش 200 ميليون دلاري Halo: Reach در روز اول، باز هم کمپاني هاي هاليوودي را به ساخت فيلمي بر اساس اين فرنچايز بزرگ ترغيب کرده است!

براي پروژه قبلي که متوقف شد، فيلمنامه اي نوشته شده بود و Dreamworks اگر ميخواست از آن استفاده کند بايد 12 ميليون دلار خسارت پروژه قبلي را به Universal می پرداخت. به همين دليل اين کمپاني سراغ رمان ها و کتاب هاي Halo رفته تا آن ها را منبع و موضوع فيلم قرار دهد.

نکته جالب اين است که مدير Dreamworks خانم Stacey Snider زمان درگير شدن ِ Universal در پروژه فيلم Halo مدير آن کمپانی بوده است! از طرفي ديگر Stuart Beattie فيلمنامه نويس (Pirates of the Caribbean, G.I. Joe: The Rise of Cobra) يک فيلمنامه آزاد (بدون درخواست هيچ کمپاني) بر اساس رمان Fall of Reach نوشته و خود را طرفدار اين سري خوانده است. او گفته: " هدف من سه فيلم Halo بر اساس رمان هاي اين سري است. اين چيزي نيست که به اين زودي ها حاصل يابد، اما من اگر بتوانم کمکي کنم، خيلي خوشحال ميشوم."

مسئولین مایکروسافت هنوز جواب رسمی به این قضیه نداده اند.

اما منبعی نزدیک به مایکروسافت به Vulture گفته که این پروژه ریسک بزرگی است. به گفته او مایکروسافت اصلا نمی خواهد در هیچ رسانه ای، نام Halo خراب شود و درباره این موضوع بسیار محتاطانه عمل می کند.

آخرین ویرایش:
بله ...
دیگه اون بودجه و تایم رو " او بول " هم داشت میتونست یه چیزی مثل اوتار بده تحویل ملت و این فیلم با موضوعی سراسر تقلیدی و کهنه اما در قالب و رنگ و لعابی زیبا به چنین فروشی برسه ... بعلاوه همین پیشگامیش در سه بعدی بودنش هم به فروش اوتار کمک شایانی کرده ...
اصولا" این بشراصلا" چشم دیدن اینکه افراد کثیری بالا دستش هستن رو نداره و هر از گاهی با صدور بیانیه ای شادمان و مسرت بخش از خود ، سعی در تخریب شخصیت رقیب میکنه ...
نمونه ی ایرانی و وطنی این شخصیت هم وجود داره که بهش میگن استاد " مسعود ده نمکی " ... !
زندگی نامه ی این دو نفر رو دوستان خواهشا" مطالعه کنن تا کاملا" به این شباهت ملموس پی ببرن ! به آقای ده نمکی گفتن آقا ، برادر من ، سریال عیدت مضخرف بود ... بر میگرده میگه توده ی وسیع بیننده های پای تلویزیون همه چیز رو مشخص میکنه ، آمار دقیقشوکسی جز من نداره ! تــــــــــــــازه فروش گیشه ی فیلم ها نیز بیان گر اون هست !!!
ج.ک. هم همینطوره ! میگن آقا ، سرور ، استــــــاد فیلمتون تکراریه موضوعش ، فقط خوشگله ، .... این انتقادات بهش وارده ، میگه فروش $2,776,277,873 ـی فیلم همه چیز رو مشخص میکنه !
به قول صدرا این جماعت دید استقلالی دارن !
کار درست بودن یه چیزه ، چشم دیدن بهتر از خود رو هم داشتن یک چیز دیگه ...
والا منم افراد بسیار موفق تر از ج.ک. میشناسم که ذره ای ادعا ندارن و منم منم نمیکنن ...
دوست عزیز خواهشا جیمز کامرون رو با اون عضمتش با یه همچین دستمال عوضیی مقایسه نکن.
بنده خودمم از آواتار زیاد خوشم نیومد اما چیزی از عضمت فیلم و کارگردانش کم نمیکنه چون واقعا حرفه ای بودن و زیبایی از سر و روش میبالید. نکته بعدی که میخوام بگم اینه که بیشتر از 10سال بود که جیمز کامرون فکر ساخته اواتار بود اما هنوز تکنولوژِی به حدی نرسیده بود که این اواتاری که الان میبینم از اب در بیاد.خودش میگه وقتی شخصیت گالوم رو در ارباب حلقه ها دیدم به این نتیجه رسیدم که الان تکنولوژی به اون حدی که می خواستم رسیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or