پروژه فیلم Halo دوباره احیا می شود؟!

Dreadlord

کاربر سایت
halo-movie-wallpaper.jpg

حدود سالهاي 2005 و 2006 بود که در هاليوود صحبت فيلمي بر اساس Sci-fi Shooter مايکروسافت، Halo داغ شده بود. در نهايت اکتبر 2006 دو کمپاني 20th Century Fox و Universal که قرار بود فيلم Halo را به يک واقعيت تبديل کنند، آن را متوقف کردند.

براساس بلاگ مجله New York ‏(Vulture) ، فيلم Halo ممکن است دوباره احيا شود. به گفته اين بلاگ، منبع هاي ناشناس اذعان کرده اند کمپاني Dreamworks و رئيس آن Steven Spielberg در صدد آوردن فيلم Halo به پرده نقره اي هستند. ظاهرا فروش 200 ميليون دلاري Halo: Reach در روز اول، باز هم کمپاني هاي هاليوودي را به ساخت فيلمي بر اساس اين فرنچايز بزرگ ترغيب کرده است!

براي پروژه قبلي که متوقف شد، فيلمنامه اي نوشته شده بود و Dreamworks اگر ميخواست از آن استفاده کند بايد 12 ميليون دلار خسارت پروژه قبلي را به Universal می پرداخت. به همين دليل اين کمپاني سراغ رمان ها و کتاب هاي Halo رفته تا آن ها را منبع و موضوع فيلم قرار دهد.

نکته جالب اين است که مدير Dreamworks خانم Stacey Snider زمان درگير شدن ِ Universal در پروژه فيلم Halo مدير آن کمپانی بوده است! از طرفي ديگر Stuart Beattie فيلمنامه نويس (Pirates of the Caribbean, G.I. Joe: The Rise of Cobra) يک فيلمنامه آزاد (بدون درخواست هيچ کمپاني) بر اساس رمان Fall of Reach نوشته و خود را طرفدار اين سري خوانده است. او گفته: " هدف من سه فيلم Halo بر اساس رمان هاي اين سري است. اين چيزي نيست که به اين زودي ها حاصل يابد، اما من اگر بتوانم کمکي کنم، خيلي خوشحال ميشوم."

مسئولین مایکروسافت هنوز جواب رسمی به این قضیه نداده اند.

اما منبعی نزدیک به مایکروسافت به Vulture گفته که این پروژه ریسک بزرگی است. به گفته او مایکروسافت اصلا نمی خواهد در هیچ رسانه ای، نام Halo خراب شود و درباره این موضوع بسیار محتاطانه عمل می کند.

آخرین ویرایش:
فقط اگه میسازن ایشالا که یه فیلم توپی با یه فیلمنامه عالی و کارگردان عالی و معتبری باشه ! :d
ما علاقه به این اسم بازی داریم ! نمیخوایم خراب بشه ! :d

اسپیلبرگ این چند وقته فقط ترکاری تحویل داده. اون از ایندیانا جونز 4 و اونم از دوتا ترانسفورماتور (چی بود، همون).
فریدون خان شما فکر کردی همین ملتی که تو امریکا رفتن هیلو ریچ خریدن و این امار های فروش رو بجا گذاشتن مثل من و شما هستن؟ نه . 90 درصدشون بچه teenager های عشق twilight و ترنسفورمرز هستن پس اگه فیلم هیلو هم مثل اونا باشه هم واسه جیب اسپیلبرگ خوبه همه خود امریکایی ها دوست دارن

فریدون خان شما فکر کردی همین ملتی که تو امریکا رفتن هیلو ریچ خریدن و این امار های فروش رو بجا گذاشتن مثل من و شما هستن؟ نه . 90 درصدشون بچه teenager های عشق twilight و ترنسفورمرز هستن پس اگه فیلم هیلو هم مثل اونا باشه هم واسه جیب اسپیلبرگ خوبه همه خود امریکایی ها دوست دارن
سررشته ی ندارم تو کار فروش و اینا که کی میخره یا کی میبینه. فقط میدونم این بابا به عنوان تهیه کننده، این چند فیلم اخرش به شدت ابگوشتی بوده. اصلا خوش ندارم فیلمی از Halo ساخته بشه و ایشون نقشی درش داشته باشن.
حالا اون امار که 90% خریداران و طرفدارن Halo تینیجر هستن از کجا در اوردی خدا عالمه :(

سررشته ی ندارم تو کار فروش و اینا که کی میخره یا کی میبینه. فقط میدونم این بابا به عنوان تهیه کننده، این چند فیلم اخرش به شدت ابگوشتی بوده. اصلا خوش ندارم فیلمی از Halo ساخته بشه و ایشون نقشی درش داشته باشن.
حالا اون امار که 90% خریداران و طرفدارن Halo تینیجر هستن از کجا در اوردی خدا عالمه :(
از حرف من ظاهرا خوشت نیومده . منظوری نداشتم فقط میگم اون فیلم های جدید اسپیلبرگ که گفتین از نظر من و شما اشغاله درست ولی فروش بسیار بالایی داشتن و همین واسشون مهمه اگرم قراره فیلمی ساخته بشه توسط هر کسی بخصوص اسپیلبرگ به احتمال 90%:d به همین سبک فیلم های اخرشه پر هزینه و عامه پسند درست مثل خود بازی(به عقیده من) البته با نظرت موافقم که فیلمی ازش نسازن بهتره

به همین سبک فیلم های اخرشه پر هزینه و عامه پسند درست مثل خود بازی(به عقیده من) البته با نظرت موافقم که فیلمی ازش نسازن بهتره
مقوله فیلم و بازی کاملا، 100%، بدون هیچ حرف و حدیثی از هم فاصله کهکشانی دارن. فیلمهای ابگوشتی با ریت T مثل همینا (POP و Pirate of the C و .... ) مخاطبشون سنین 10 تا 19 هستن (Teenager) که اگر فروش نکنه جای تعجب داره. هیچ کس توقع نداشت مثلا District 9 بیاد و روز اول 200 میلیون بفروشه، اونم با ریت R (البته D9 کلا یه استثناست، تو فروش، ساخت، هزینه تولید، نقدها)
نقطه مقابلش یعنی صنعت بازی کاملا برعکس اینه. خیلی به ندرت پیش میاد مثلا یه بازی T فروش چشم گیر داشته باشه ( Lego Batman و Mario ـها). درعوض اگر عنوانی درجه M داشته باشه ( Rate R در سینما ) میتونه مخاطب بیشتری رو جذب کنه مثل Kane & Lynch: Dead Man که با اون نقدهای نه جندان جالب فروش عالی داشت (برای به IP جدید و نسبتاً داغون). فروش چشم گیره Assassins CREEDـها و GTAـها .... .
حالا این وسط شما داری اینها رو مقایسه میکنی و با زیرکی اومدی میگی " Halo هم فروش میکنه چون مثل ترانسفورماتورها و twilight عشق بچه های گوگوری مَگوریه". (وسط دعوا نرخ تعیین کردن میشه دیگه، نه؟).

خلاصه اینکه طبیعت سینما با گیم فرق داره، مقایسه کردن بازی M و فیلم T هم در نوع خودش حکم "پدیده" رو داشت.

این هیلو ساخته نشه خیلی بهتره.
این مایکروسافت تنها کار مثبتی که داره می کنه اینکه نمیخواد Halo رو خراب کنه و اینکارش قابل ستایشه.
ولی جدا نسازن بهتره یه دفعه دیدین نتیجش شد مثل فیلم Doom که کل اعتبار طلایی بازیرو با یه فیلم در پیت خراب کرد. هر چند فیلم های موفقی مثل Silent Hill و Tomb Raider بودن ولی نسازه بهتره.

برای من فرقی نداره کدوم کارگردان بسازه فقط مهمه که فیلم خوبی باشه و به طرفداران هیلو توهین نکنه ( مثل فیلمهای رزیدنت اویل . اخه اون فیلما چه ربطی به بازی دارن ؟؟؟؟؟؟ فقط اسمو از رو بازی برداشتن )

من تا حالا 2تا فیلم از جیمز کامرون دیدم , تو همشون خودش نویسنده و خالق اون دنیا بوده ...
فکر نکنم خوشش بیاد دنیای هیلو بسازه ...
بدنش به پیتر جکسون !
پیتر جکسون هم حال نمیده بره همون کینگ کونگشو بسازه بهتره. بدنش کمال تبریزی بسازه جدا عجب فیلمی میشه.:d

فیلمهای ابگوشتی با ریت T مثل همینا (POP و Pirate of the C و .... )
نمردیم و فهمیدیم که Pirates of the Caribbean فیلم آبگوشتی میباشد :| /:)

اون رو گفتی POP رو هم میگفتی فردین جان .:d

POP به این عالی بود من که خیلی خوشم امد .
حالا POP رو نگفتم چون بیشتر به مزاج ما ایرانی ها و عاشقانه بازی POP خوش اومد و الا نقد هایی زیاد خوبی نداشت از خودش. اما دیگه شاهکار هایی مثل PoC ... واقعا نمیدونم چی بگم دیگه. :|

آخرین ویرایش:
احتمالا میدونید که درجه سنی همه Halo ها M بوده، نه؟
اگرم نمیدونستید، حالا بدونید.

ضمنا Twilight رو اکثرا دخترای Teen میرن نگاه میکنند و از اونور هم کمتر دختری پیدا میشه که Halo بخره!

بنظر من اگر بخوان بسازنش بهترین گزینه برای کارگردانی james cameron ه که واقعا در ساخت فیلمهای عضیم تکه و هرچی ساخته جزو بهترین های دنیا بوده و البته باید واسه این پروژه بودجه چند 100 میلیون دلاری خرج بشه.
یه چیزی مثله فیلم resident evil در نیاد که فقط یه پروزه آبکیه تجاری باشه که سره مردم برای 1ساعت گرم بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or