پروژه جدید Valve فردا رونمایی خواهد شد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

valve-logo-430x3341.jpg

شرکت Valve به واسطه سری بازی Half Life و همچنین Portal ، L4D و Team Fortress یکی از بهترین سازنده های حال حاضر صنعت بازی محسوب میشود ،پس منتطقی است وقتی میخواهند بازی جدیدی معرفی کنند اتفاق مهمی در حال وقوع است.

Phil Kollar از Game Informer اضافه میکند هفته پیش برای تجربه بازی جدید Valve از این استدیو دیدن کردیم ،موضوع دیدار ما قبلا توسط IceFrog (سازنده یکی از مودهای معروف Warcraft 3 به نام DotA) لو رفته بود.این تیم کوچک مدت ها قبل توسط Valve به استخدام در امده بود تا با همکاری هم بر روی پروژه ای که مدتهاست مخفی مانده کار کنند.این بازی جدید فردا در سایت رسمی Game Informer رونمایی خواهد شد ،منتظر باشید.

ُمنبع

احتمال داره timesplitters 4 باشه چون گفتن خیلی وقته گفتم شاید همین باشه .
به هر حال valve هرچی بسازه تمومه دیگه:d

احتمال داره timesplitters 4 باشه چون گفتن خیلی وقته گفتم شاید همین باشه .
به هر حال valve هرچی بسازه تمومه دیگه:d

timesplitters 4 چه ربطی به valve داره؟

ناشر timesplitters شرکت EA بود و سازندش که صاحب IP هم بود Free Radical بود که سال پیش در CRYTEK ادغام شد وبه عنوان CRYTEK UK مشغول به کار شد والان مشغول ساخت timesplitters 4 هست.

timesplitters 4 چه ربطی به valve داره؟

ناشر timesplitters شرکت EA بود و سازندش که صاحب IP هم بود Free Radical بود که سال پیش در CRYTEK ادغام شد وبه عنوان CRYTEK UK مشغول به کار شد والان مشغول ساخت timesplitters 4 هست.

می بخشی از شدت خوشحالی قاطی کردم :d

نه علی بازی جدید این IceFrog هست که از مدت ها پیش با همکاری Valve دارن روش کار میکنن!

منم اول فکر کردم میخوان نسخه PS3 این L4D یا یه چیز تو این مایه ها معرفی کنن اما مثل اینکه IP جدید هست!

نه علی بازی جدید این IceFrog هست که از مدت ها پیش با همکاری Valve دارن روش کار میکنن!

منم اول فکر کردم میخوان نسخه PS3 این L4D یا یه چیز تو این مایه ها معرفی کنن اما مثل اینکه IP جدید هست!
آهان ! واسه من کلا فرقی نمیکنه :دی چون من کلا حالم از بازی های Valve بهم میخوره میتونم صفت آشغال رو به تک تک بازی هاش بدم ! الان میریزن سرم :دی
از موتور گرافیکیش Source که دیگه زیادی بدم میاد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or