پروژه جدید Valve فردا رونمایی خواهد شد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

valve-logo-430x3341.jpg

شرکت Valve به واسطه سری بازی Half Life و همچنین Portal ، L4D و Team Fortress یکی از بهترین سازنده های حال حاضر صنعت بازی محسوب میشود ،پس منتطقی است وقتی میخواهند بازی جدیدی معرفی کنند اتفاق مهمی در حال وقوع است.

Phil Kollar از Game Informer اضافه میکند هفته پیش برای تجربه بازی جدید Valve از این استدیو دیدن کردیم ،موضوع دیدار ما قبلا توسط IceFrog (سازنده یکی از مودهای معروف Warcraft 3 به نام DotA) لو رفته بود.این تیم کوچک مدت ها قبل توسط Valve به استخدام در امده بود تا با همکاری هم بر روی پروژه ای که مدتهاست مخفی مانده کار کنند.این بازی جدید فردا در سایت رسمی Game Informer رونمایی خواهد شد ،منتظر باشید.

ُمنبع

پ.ن : چرا اینجا همه فکر میکنن خیلی خفنن !؟

متاسفانه جو این فروم اینجوری هست که هر کدوم از کاربران برای اینکه خودشون رو خیلی Hardcore نشون بدن حتی اگه از فلان بازی معروف متنفر هم باشن براش به به و چه چه میکنن! حالا اگه یکی هم بیاد بگه آقا اساسا من از FPS بدم میاد و از HL هم بدم میاد صد نفر حرفش رو نقل قول میکنن که تو چقدر نوب و چیپ هستی و مثل خفن باش!

شرط میبندم نصف کسایی که حرف از HL میشه میپرن وسط در ضاهر مدعی هستن عاشق HL هستن اما در خفا میرن سری Pat Pat یا GTA بازی میکنن!:دی شخصیت مورد علاقشون هم Bayonetta هست!:دی (کیوان بیای گیر بدی میزنم لهت میکنم!:دی)

ودم میدونم موتور قوی هست ولی قبول کن در مقابل3.0 Unreal و Frosbite (موتور Dice) و ID Tech یه مقدار کم میاره.
چون کلا هر بازی با این موتور ساخته بشه جار میزنه که تاریخ مصرف این موتور گذشته.
(دیگه بهم حمله نکنید، بیطرفانه گفتم)
خاصیت این موتور همینه که با اومدن تکنولوژی های جدید، میشه بروزش کرد و نیاز به نسخه جدید نیست به این معنی که موتور می تونه از محتوای قدیم که روی یه سیستم قدیمی تر ساخته شده استفاده کنه و در عین حال ویژگی های جدید بهش اضافه کرد.برای همین همیشه این موتور می تونه با موتور های جدید بازار رقابت کنه و آپدیت بشه.
در کل هم موتور و هم بازی های Valve بی نظیر و تک هستن

این واسه این حرفت :
http://up.iranblog.com/Files73/48168d9d7aca48608e52.png
http://up.iranblog.com/Files73/af79abe5d87c4b28b464.png
پ.ن : چرا اینجا همه فکر میکنن خیلی خفنن !؟ :دی
علی جان منظورم رو بد متوجه شدی وگرنه برای من هم فرقی نمیکنه تو HL بازی کرده باشی یا نه ، اون L4D رو که اصلا خودمم خوشم نمیاد ! :d
منظورم این بود یا شاید تصورم این بود که کل سری HL رو بازی نکردی وگرنه خیلی ها از خیلی چیزا خوششون نمیاد ، خود من هم از GTA IV خوشم نمیاد :d

پ.ن : ماکان امیدوارم پستت خطاب به من نبوده باشه :d ( مطمئنم که نبوده )

خب بازی رونمایی شد چیزی نیست جز DotA 2 که توسط IceFrog ساخته میشه ،Valve هم نقش خاصی در ساخت نداره و صرفا تیم رو ساپورت میکنه.
بازی برای سال اینده در نظر گرفته شده.

بله بازم ضایع شدیم ... ! نه خبری از HL 3 شد ، نه HL2 : EP 2 ...
شرط میبندم نصف کسایی که حرف از HL میشه میپرن وسط در ضاهر مدعی هستن عاشق HL هستن اما در خفا میرن سری Pat Pat یا GTA بازی میکنن!:biggrin1: شخصیت مورد علاقشون هم Bayonetta هست!:biggrin1: (کیوان بیای گیر بدی میزنم لهت میکنم!)
ماکان؟:|

خاصیت این موتور همینه که با اومدن تکنولوژی های جدید، میشه بروزش کرد و نیاز به نسخه جدید نیست به این معنی که موتور می تونه از محتوای قدیم که روی یه سیستم قدیمی تر ساخته شده استفاده کنه و در عین حال ویژگی های جدید بهش اضافه کرد.برای همین همیشه این موتور می تونه با موتور های جدید بازار رقابت کنه و آپدیت بشه.
در کل هم موتور و هم بازی های Valve بی نظیر و تک هستن

اساسا حرفت از پايه غلطه فاكتور قديمي به هيچ درردي نمي خوره موتوري كه از نو كاملا بازنويسي بشه به مراتب خيلي بهتر از موتوري هست كه مدام ارتقا داده مي شه اولين بازي با اين موتور حرف هاي زيادي براي گفتن داشت اما بعدا هيچي و نسخه اي هم كه روي 360 عرضه شد همون موقشم معمولي بود

در مورد گيم پلي و فيزيك حق با شماست البته فيزيكشم در زمان خودش الان ديگه بهترين نيست

خدا را شکر آشغالایی مثل هاف لایف و L4D معرفی نشد .... والا ما از والو خیری ندیدیم تا الان ... یه سری بازی بی سر و ته مضخرف که هر کدوم هزار سال ساختش طول میکشه و بعد از اومدن هزاران باگ رو به ارمغان میارن ... کلا شرکت در پیتیه. یه موتور ساختن 8 سال پیش هنوزم رو همون دارن کار میکنن . جرات هم نداری بهشون چپ چپ نگاه کنی !!! . این همه شوتر خدا تو این چند ساله اومده این هاف لایف مضخرف شده خار چشم همه ( نه داستانی ، نه گرافیکی ، و نه گیمپلی انقلاب گونه ای ..... هیچی!!!!:-s).
خونم حلال شد .
خدا شاهده Quot م کنید میکشمتون

خدا را شکر آشغالایی مثل هاف لایف و L4D معرفی نشد .... والا ما از والو خیری ندیدیم تا الان ... یه سری بازی بی سر و ته مضخرف که هر کدوم هزار سال ساختش طول میکشه و بعد از اومدن هزاران باگ رو به ارمغان میارن ... کلا شرکت در پیتیه. یه موتور ساختن 8 سال پیش هنوزم رو همون دارن کار میکنن . جرات هم نداری بهشون چپ چپ نگاه کنی !!! . این همه شوتر خدا تو این چند ساله اومده این هاف لایف مضخرف شده خار چشم همه ( نه داستانی ، نه گرافیکی ، و نه گیمپلی انقلاب گونه ای ..... هیچی!!!!:-s).
خونم حلال شد .
بفرما نقل قولت کردم میخوای چیکار کنی؟:d
چطوربه خودت جرات دادی به L4D بگی آشغال؟ چطور به خودت این اجازه رو دادی به Valve بگی در پیت.
ولی من بهت اجازه میدم از Source Engine هزار تا فحش هم بدی. آخه موتورش دیگه منسوخ شده. هر چند تو L4D به ظاهر آشغال از نظر شما دوباره قدرت نمایی کرد.;)

بفرما نقل قولت کردم میخوای چیکار کنی؟:d
چطوربه خودت جرات دادی به L4D بگی آشغال؟ چطور به خودت این اجازه رو دادی به Valve بگی در پیت.
ولی من بهت اجازه میدم از Source Engine هزار تا فحش هم بدی. آخه موتورش دیگه منسوخ شده. هر چند تو L4D به ظاهر آشغال از نظر شما دوباره قدرت نمایی کرد.;)

سهامداری؟ رئیس کمپانی تشریف دارین؟:-/

خب بازی رونمایی شد چیزی نیست جز DotA 2 که توسط IceFrog ساخته میشه ،Valve هم نقش خاصی در ساخت نداره و صرفا تیم رو ساپورت میکنه.
بازی برای سال اینده در نظر گرفته شده.
از انجین Source استفاده میشه و از steamworks پشتیبانی میکنه.
چند تا art هم منتشر شده.
http://gameinformer.com/b/features/archive/2010/10/13/dota-2-announced-details.aspx

خونم حلال شد .
شما که ظاهرا خودت میدونی حرفت برای دیگران خنده داره و حتما با مخالفت و جبهه گیری بقیه مواجه میشی، اصلا واسه چی نظرت رو میگی؟:دی اونم بین جمعیتی که همه از دوستداران این شرکت و بازیهاش هستند و همینطور منتظر این پروژه (که حالا معرفی هم شد:دی). یعنی خودت دوست داری یه بحث بیخود و الکی راه بندازی؟ مثل این میمونه بری وسط یه جماعت استقلالی (یا پرسپولیسی) بگی چقدر تیم مزخرفیه، آشغاله و فلان!

من از یه شرکتی بدم بیاد، اصلا سمت تاپیک های مربوط به اون آفتابی نمیشم، حالا نمیدونم چه اصراریه شما هر جا میشه میپری به Valve :دی

آخرین ویرایش:
شما که ظاهرا خودت میدونی حرفت برای دیگران خنده داره و حتما با مخالفت و جبهه گیری بقیه مواجه میشی، اصلا واسه چی نظرت رو میگی؟:دی اونم بین جمعیتی که همه از دوستداران این شرکت و بازیهاش هستند و همینطور منتظر این پروژه (که حالا معرفی هم شد:دی). یعنی خودت دوست داری یه بحث بیخود و الکی راه بندازی؟ مثل این میمونه بری وسط یه جماعت استقلالی (یا پرسپولیسی) بگی چقدر تیم مزخرفیه، آشغاله و فلان!

من از یه شرکتی بدم بیاد، اصلا سمت تاپیک های مربوط به اون آفتابی نمیشم، حالا نمیدونم چه اصراریه شما هر جا میشه میپری به Valve :دی
آقا دمت گرم.
شرکت Valve یه شرکت محبوب هست مسلما وقتی بهش توهین بشه طرفدارها یه خشم میان.
لااقل اگر هر کسی انتقاد داره یه کم ملایمتر بگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or