شایعه پروژه بعدی ناتی داگ.. !

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
76617156042419356464.jpg
درود.

امروز اتفاقات جالب و هیجان انگیزی در تویئتر سازندگان بازی The Last Of Us رخ داد.. !
"شوهی یوشیدا" طی پیامی به "نیل دراکمن" و "بروس استرلی" از ساخته جدید آنها Left Behind تعریف و تمجید کرد و آنها نیز در جواب یوشیدا گفتند:
“...;)Awesome! Glad you enjoyed it [The Last of Us: Left Behind DLC]. Now about that next project"
"عالیه،خوشحالم که خوشتون اومده ! حالا اینم در مورد پروژه بعدی....;)"
نظر شما در مورد پروژه بعدی ناتی داگ چیست، آیا The Last Of Us 2 خواهد بود یا عنوان دیگری ؟!

آره احمد، احتمالش هست ! :d مجله رسمی پلی استیشن یه چیزایی گفته آدم میخونه از شدت هایپ نمیدونه چیکار کنه ! :-o:d
OPM-PS4-Tease_02-18-14-280x345.jpg

مجله رسمی پلی استیشن
گفته که برا ماه بعد هیجان انگیز ترین (:-o) کاور (اطلاعات و مجله) رو در کل تاریخ این نشریه خواهد داشت...
یعنی چی میتونه باشه ؟! کراش جدید ؟! Mass Effect و یا Fallout ؟! یا... !
اقا جان هرکی دوس دارین مارو اینقدر هایپ نکنید
ولی خب هنوز سونی که کراش رو نخریده جریان چیه این واسه من سواله!

اقا جان هرکی دوس دارین مارو اینقدر هایپ نکنید
ولی خب هنوز سونی که کراش رو نخریده جریان چیه این واسه من سواله!
کراش رو لینک کردم، اگه نگاه کنی گفته که یه جورایی مخفیانه این آی پی رو خریدن و امتیازش رو گرفتن، حالا شاید واقعا گرفته باشن و بخوان همگی رو سورپرایز کنن...
در کل هر چی هست باید تا ماه بعد وایستیم تا مجله منتشر بشه ! :-s:d

اینکه کی چه تاپیکی میزنه کوچکترین ارتباطی به شخص شما نداره , سایت مدیر داره ناظم داره سردبیر داره تحریریه داره , دقیقا الان کدوماشی؟!! اومدی گند زدی به روال عالیه تاپیک به این قشنگی اونوقت از قانون مقررات دم میزنی؟!! کوتا بیا اینجا همه دیگه میشناسند!

خیلی بهتر از 24 ساعت اسپم زدنه !

پس جم کن برو :-j

کراش رو لینک کردم، اگه نگاه کنی گفته که یه جورایی مخفیانه این آی پی رو خریدن و امتیازش رو گرفتن، حالا شاید واقعا گرفته باشن و بخوان همگی رو سورپرایز کنن...
حسین جان این سایت که لینکش رو گذاشتی معتبره؟من جای دیگه ندیدم

حسین جان این سایت که لینکش رو گذاشتی معتبره؟من جای دیگه ندیدم
خبراش که معتبره (سایت های زیادی هم این خبر رو قرار دادن، سرچ کنی حتما گیرت میاد ! )..ولی گفتم، این مطلب شایعه هستش..تنها کاری هم کا میتونیم بکنیم اینه که تا ماه دیگه صبر کنیم !

دقیقن باهات موافقم حسین...دلیلی که من تو خبر مراسم لانچ ژاپن گفتم احتمال معرفی کراش از سوی ناتی داگ وجود داره همین بود

ما اگر بخوایم به حرف اکتی استناد کنیم می شه گفت سونی صاحب امتیاز این بازی نیست اما نمی تونیم که به تبلیغات سونی برای PS4 با استفاده از شخصیت کراش و یا تصاویری که سونی برزیل یا اروپا منتشر کردند که گفته بودند کراش به آغوشی باز احتیاج داره و یا تصویری مرموز که لوگوی ناتی داگ رو به همراه لوگو و شخصیت کراش نمایش میداد و یا پیش فروش آمازون نسخه Crash Bandicoot برای PS4 رو نادیده گرفت...

کسانی که در جریان این اخبار بودن شاید مانند من با در نظر گرفتن سیاست مرموز سونی و اینکه عادت داره همیشه طرفدارانش رو سورپرایز کنه به این فکر اوفتادند که سونی کراش رو از اکتیویژن خریده و اون تکذیب و اینا همش بازی بوده

"...with a series of massive significance finally being confirmed for PS4."

فال اوت که نمیشه چون تو مقاله IGN نوشته بود حالا حالاها منتظر خبری ازش نباشین .مس افکت هم امکانش خیلی کمه

ولی میتونه کرش باشه . کسی میدونه مجلشون کی منتشر میشه ؟

یعنی اگه از کراش جدید رونمایی بشه که سونی ناشرش باشه (یعنی خریده باشه IP رو) و ناتی داگ هم بسازتش یا حتی تحت نظارتش هم باشه من سکته میکنم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or