شایعه پروژه بعدی ناتی داگ.. !

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
76617156042419356464.jpg
درود.

امروز اتفاقات جالب و هیجان انگیزی در تویئتر سازندگان بازی The Last Of Us رخ داد.. !
"شوهی یوشیدا" طی پیامی به "نیل دراکمن" و "بروس استرلی" از ساخته جدید آنها Left Behind تعریف و تمجید کرد و آنها نیز در جواب یوشیدا گفتند:
“...;)Awesome! Glad you enjoyed it [The Last of Us: Left Behind DLC]. Now about that next project"
"عالیه،خوشحالم که خوشتون اومده ! حالا اینم در مورد پروژه بعدی....;)"
نظر شما در مورد پروژه بعدی ناتی داگ چیست، آیا The Last Of Us 2 خواهد بود یا عنوان دیگری ؟!

اخه برادر من این یه توییت معمولی نیست که.داریم در مورد ناتی داگ صحبت میکنیم اونم با پروژه نسل بعد رو ‌PS4 شوخی نیست که

یعنی بازی سازهای دیگه آدم نیستن؟بازی شون نشتی داره؟اینجا قرار نیست از سره فن بازی که همه بیان خبر بزنند.اونم یه توییت!!!!

- - -ویرایش - - -

اولا شما مجبور نیستی خبر رو بخونی ! دوما حتما بعد از خوندن خبر مجبور نیستی که نظر بدی !
بعدشم خیلی از سایت های خبری معروف این نکته رو به عنوان یه خبر منعکس کردن ! نمونه اش سایت PSU.com میتونی بری سر بزنی !

اولا سایت ماله شما نیست که بگی کی چی رو بخونه یا نخونه.من به عنوان یه کاربر حق دارم هر چیزی رو که دوست دارم بخونم.

دوما باید نظر میدادم چون یک توییت ارزش خبری نداره.

اگر اینطوریه ما هم بریم تو توییتر هر بازی سازی(حتی ایندی سازها) چادر بزنیم تا یه چیزی گفتن بیایم تاپیک بزنیم براش.

یعنی بازی سازهای دیگه آدم نیستن؟بازی شون نشتی داره؟اینجا قرار نیست از سره فن بازی که همه بیان خبر بزنند.اونم یه توییت!!!!

- - -ویرایش - - -

اولا سایت ماله شما نیست که بگی کی چی رو بخونه یا نخونه.من به عنوان یه کاربر حق دارم هر چیزی رو که دوست دارم بخونم.

اگر اینطوریه ما هم بریم تو توییتر هر بازی سازی(حتی ایندی سازها) چادر بزنیم تا یه چیزی گفتن بیایم تاپیک بزنیم براش.

همینطور سایت ماله شما هم نیست که بگید کی چه تاپیکی بزنه!

خوب برید بزنید! کسی جلوتونو گرفته که این کار رو نکنید؟

همینطور سایت ماله شما هم نیست که بگید کی چه تاپیکی بزنه!

خوب برید بزنید! کسی جلوتونو گرفته که این کار رو نکنید؟

ما داریم از قانون سایت حرف میزنیم!کجای قوانین خبری نوشته که توییت رو براش تاپیک جداگانه میزنند؟

ما این کار رو تو تاپیک هر بازی انجام میدیم نه اینکه بیایم براش تاپیک جداگانه بزنیم!!!

همین شماهایید که نظم اینجا رو بهم زدید بعنوان اطلاع رسانی!اونوقت بن و اخطارش به ما میرسه.

خوب پس روی پروژه بعدی شروع کردن به کار خوب خبر خوبی بود امید وارم یه بازی جدید باشه تا TLOU 2 به نظرم بزارن یکم فاصله بیفته بین نسخه اول بعدی خوب باشه .

ما داریم از قانون سایت حرف میزنیم!کجای قوانین خبری نوشته که توییت رو براش تاپیک جداگانه میزنند؟

ما این کار رو تو تاپیک هر بازی انجام میدیم نه اینکه بیایم براش تاپیک جداگانه بزنیم!!!

همین شماهایید که نظم اینجا رو بهم زدید بعنوان اطلاع رسانی!اونوقت بن و اخطارش به ما میرسه.

کجای قوانین سایت گفته شما ناظمی یا مدیری ؟

نمیدونم کی به شما یه همچین حقی داده اصلا راجب یه همچین موضوعی اصلا بحث کنی با بقیه که یه تاپیک باید باشه یا نباشه تا انجا که من خاطرم هستش اینجا مدیر ارشد داره ناظم داره ... داره شما جزو هیچ کدام از این دسته ها نیستی پس بهتره در آینده راجب کارهای مدیریتی مثل بقیه کاربر ها دخالت نکنی اگه مدیری ناظمی کسی با خبری مشکلی داشته باشه از قدرت خودشون استفاده میکنن خیلی راحت یا خبر قفل میکنن یا کلا پاکش میکنن این موضوع اصلا کی چیکار باید انجام بده یا چه کاری خلاف قوانین سایت رو مدیران و ناظم ها مشخص میکنن نه شما .

اگه با چیزی مشکلی داری میتونی مدیریت در جریان بزاری خیلی راحت .

forum ناظم و مدیر داره واگه خبر مشکلی داشته باشه خودشون پاک میکنن یا تاپیک قفل می کنن.
lol ببینید کی داره از این حرفها می زنه ! یه جا از این حرفها بزن نشناسنت.

حالا شما شدی مدافع حقوق بشر؟؟بزرگترین سایت های خبری دنیا اینو یه خبر میدونن!بعد شما اگه بقیه بازیساز هارو ادم میدونی برو تایپک بزن

خدارو شکر بازیسنتر مدیر و ناظم های زحمت کش داره که شاید الانم صلاح بدونن تایپک رو قفل یا پاک کنن نیازی نیست که شما بحث کنین

ایشون (WANDER) لطف میکنن و واسه ما خبر میذارن دستشون هم درد نکنه شما مشکل داری نخون.وسلام

خبر بسیار خوبی بود..خیلی هم عالی بود..بهترین خبر تو این چند روزه برای من بود..از همین توییت ها میشه به خیلی از خبر ها پی برد..همین توییت میشه گفت نشون داد به احتمال بسیار زیاد یا استارت زدن شماره 2 رو یا قراره به زودی استارت بزنن.

اینکه کی چه تاپیکی میزنه کوچکترین ارتباطی به شخص شما نداره , سایت مدیر داره ناظم داره سردبیر داره تحریریه داره , دقیقا الان کدوماشی؟!! اومدی گند زدی به روال عالیه تاپیک به این قشنگی اونوقت از قانون مقررات دم میزنی؟!! کوتا بیا اینجا همه دیگه میشناسند!
از شغل های شریف جوانان سربلند ملت ایران 24 ساعته چک کردن تویتتر ایناست :-j
خیلی بهتر از 24 ساعت اسپم زدنه !

مرسی بابت خبر حسین جان.
طعنی ممکنه کراش باشه؟
هر چند از ناتی هر چه رسد نیکوست!
آره احمد، احتمالش هست ! :d مجله رسمی پلی استیشن یه چیزایی گفته آدم میخونه از شدت هایپ نمیدونه چیکار کنه ! :-o:d
OPM-PS4-Tease_02-18-14-280x345.jpg

مجله رسمی پلی استیشن
گفته که برا ماه بعد هیجان انگیز ترین (:-o) کاور (اطلاعات و مجله) رو در کل تاریخ این نشریه خواهد داشت...
یعنی چی میتونه باشه ؟! کراش جدید ؟! Mass Effect و یا Fallout ؟! یا... !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or