شایعه پروژه بعدی ناتی داگ.. !

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
76617156042419356464.jpg
درود.

امروز اتفاقات جالب و هیجان انگیزی در تویئتر سازندگان بازی The Last Of Us رخ داد.. !
"شوهی یوشیدا" طی پیامی به "نیل دراکمن" و "بروس استرلی" از ساخته جدید آنها Left Behind تعریف و تمجید کرد و آنها نیز در جواب یوشیدا گفتند:
“...;)Awesome! Glad you enjoyed it [The Last of Us: Left Behind DLC]. Now about that next project"
"عالیه،خوشحالم که خوشتون اومده ! حالا اینم در مورد پروژه بعدی....;)"
نظر شما در مورد پروژه بعدی ناتی داگ چیست، آیا The Last Of Us 2 خواهد بود یا عنوان دیگری ؟!

حالا تا من بخوام ps4 بخرم 1000 بار میمیرم و زنده میشم :d هنوز فکم ( :o ) برای uncharted با اون یک تریلر باز هست دیگه اینو کجای دلم بذارم؟:d
ممنون برای خبر حسین جان.

این تریلر امروز انتظارات رو از ND خیلی بالا برد ;;)
-----------
حسین اینو نگاه کن
TLG!
List of Future PS4 Reveals Leaked: The Last Guardian, Gran Turismo 7 Prologue and More | DualShockers
چقدر میگفتم تو E3 این بازی شاهکار هستش، هیشکی حرفم رو باور نکردش.........:(
محمد جان دمت گرم، خوشحالم کردی، اصلا حواسم به این سایت نبود، همین که تو این خبر رو بهم گفتی ، خیلی خوشحال شدم:bighug:.........................
یعنی اصلا دیگه نمیدونم چی بگم:crying1::((..
44454501814814511563.gif
بهترین خبر توی این چندوقت برا من همین بود ! :crying::crying1:

آخرین ویرایش:
یعنی هر کی یه چیزی رو توییت کنه باید به عنوان خبر ازش استفاده بشه؟؟!!
اولا شما مجبور نیستی خبر رو بخونی ! دوما حتما بعد از خوندن خبر مجبور نیستی که نظر بدی !
بعدشم خیلی از سایت های خبری معروف این نکته رو به عنوان یه خبر منعکس کردن ! نمونه اش سایت PSU.com میتونی بری سر بزنی !

اولا شما مجبور نیستی خبر رو بخونی ! دوما حتما بعد از خوندن خبر مجبور نیستی که نظر بدی !
بعدشم خیلی از سایت های خبری معروف این نکته رو به عنوان یه خبر منعکس کردن ! نمونه اش سایت PSU.com میتونی بری سر بزنی !

وشما هم مجبور نیستی اینجوری جوابشو بدین

ادبیاتتون خیلی بده .. اخه این چه طرز حرف زدنه (شما مجبور نیستی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or