پرسونا ۵ هم از لیست انحصاری پلی استیشن ۴ خارج میشود

Ali Venom

کاربر سایت
براساس صفحه ایجاد شده در فروشگاه انلاین Best Buy به نظر عرضه بازی پرسونا ۵ که در حال حاضر انحصاری پلی استیشن ۴ است برای نینتندو سوییچ قطعی به نظر میرسد.

IMG_20190403_160506_654.jpg

همچنین گفتنی است علاوه بر پرسونا ۵ بازیهای Metroid Prime Trilogy و Zelda: a Link to the Past برای سوییچ لیست شده اند.

آخرین ویرایش:
اگه سود دارن چرا ناشری مثل سگا بازی هاش نمیده واسه xbox? چرا بازی های شرقی نمیان رو xbox?(نیر فراموش کن اون گزینه خوبی بود) چون که سود ندارن مایکروسافت پول میده تا بیان رو xbox که مشکلی هم نداره میخوان کنسولشون هرنوع بازیی داشته باشه(انحصاری دادن مثل lost odyssey که مشخصه سود نداشت ادامه ندادن) ولی نباید به فکر خودشون باشن؟ هرسال میاد میگه این استودیو خریدیم اون استودیو خریدیم خب کو؟ پارسال کنفرانس x گذشت ملت مسخره خودش کرد اسپنسر........اگه این E3 واقعا یه چیز فک برانداز نشون نده من ناامید میشم فن نیستم ولی بدم نمیاد یه halo یا یه gears با متای +90 ببینم جدی دارم میگم gow4 ناامید کننده ترین ادامه ای بود که تا به حال دیدم شیره بازیی که پتانسیل نداره رو کشیدن
یک نکته ای که وجود داره و شما توجه نمیکنی این که فروش xbox هم با اینکه خیلی کمتر از ps بوده اما حدود 40م هستش، باز هم رقم قابل توجه ای هستش برای ناشرها. حتی 500هزار نسخه هم بفروشن باز کلی سود داره، هزینه ساخت و کلی سود رو که از ps در میارن حالا یک سود به نسبت خوب از xbox هم در بیارن به نفعشون که!:دی سگا رو جدا نمیدونم چرا برای Xbox معرفی نمیکنه چون به نظرم فروشش پتانسیل واقعا بالایی داره، شاید این قضیه مربوط به قرارداد سگا و سونی هستش چون حتی برای سوییچ هم نمیاد این بازی، اونجا که فروش خواهد کرد.
جدا نمی دونم چقدر در مورد LO و در خواست برای ادامه ساختش اطلاع داری اما همیشه دارن کاربرهای توییتر اینو به اسپنسر میگن. ساکاگوچی و اسپنسر علاقه به ادامه کار ندارن اما مطمئن باش فروش بازی تضمین شدس:دی وقتی دوسال پیش نسخه یک روی bc اومد فروش بازی خوب بودش، خودم هم گرفتمش :دی
در مورد gow4 حق با شماست اما نسخه جدید می تونه 90+ بشه به نظرم
پرسونا 5 هم اگر روی xbox بیاد فروش به نسبت خوبی خواهد داشت مطمئنا همون طور که بقیه بازی های این تیپی داشتند
در باره ی نمایش فک برانداز هم منتظر هیلو باش، شایعات که خیلی promising هستند:دی

این که تیتر ات بیخود و تقریباً بی ربط به اصل خبر و کاملاً Clickbait ـه.
و تگ شایعه نذاشتی کامل انتقاد های به جایی اند به نظر من.
نمیشه هم انداخت گردن این که "وای به سونی و انحصاری هاش اهانت کرد بزنیم بکوبیمش"
من یه چی نباشم "سونی فن" ـه و محتوای خبر هم به شدت بهم حال داده (:D جوووون چی بشه امسال) خیلی تیتر خبری چرتی ـه ولی اینی که الان دیدم

بیخود و بی ربط به اصل خبر ؟ بعدشم مگه من تو سایت شریکم که از کلیک بیت بودن تیتر منفعت ببرم ؟

یعنی میخوای منکر واقعیت بشی پرسونا 5 از انحصار پلی استیشن خارج شده؟ خنده داره منطق ت

بیخود و بی ربط به اصل خبر ؟ بعدشم مگه من تو سایت شریکم که از کلیک بیت بودن تیتر منفعت ببرم ؟

یعنی میخوای منکر واقعیت بشی پرسونا 5 از انحصار پلی استیشن خارج شده؟ خنده داره منطق ت
بیخود و تقریباً بی ربط به اصل خبر :D
اصل خبر لیک شدن سه تا بازی برای سوییچ ـه... که تیتر چسبیده به یکی و اونم به جای سوییچ وصل کرده به پلی استیشن (اونم پلی استیشن 4، وقتی بازی رو پلی استیشن 3 هم هست)
اگه کلیک بیت ها فقط منفعت مادی داشتن هم خیلی اینترنت باحال تری داشتیم جدا :دی

در مورد gow4 حق با شماست اما نسخه جدید می تونه 90+ بشه به نظرم
با احترام به نظرشما که از خوبای سایتی من خودم از gow5 اصلا خوشم نیومد و با این اطلاعاتی که امد مشخصه دارن حرکت سانتا مونیکا با gow میزنن(با gow هم حال نکردم به عنوان فن سری از بدترین تجربیات عمرم بود) و مهم تر از همه فکر نمیکنم داستانش به اندازه سه گانه خوب باشه تغییر همیشه جالب نیست حالا تا E3 منتظر میمونم ببینم نمایش کامل گیم پلی به سلیقم میخوره یانه
من اصلا فن هیلو نیستم بخاطر طراحی و اتمسفرش ولی اگه 343 حرکتی که بانجی میخواست سر halo4 بزنه رو بزنه خوشحال میشم دست کم اگه شبیه reach باشه

در مورد پرسونا5 اخه خریدار اینجور بازیا ژاپنیان مگه xbox چقدر اونجا طرفدار داره؟ نیر خب h&s میفروشه ولی پرسونا تو ژاپن اونم رو xbox......... حالا همونطور که گفتید تو غرب میفروشه پرسونا به احتمال بالا حتی همون 500هزار نسخه:D

با احترام به نظرشما که از خوبای سایتی من خودم از gow5 اصلا خوشم نیومد و با این اطلاعاتی که امد مشخصه دارن حرکت سانتا مونیکا با gow میزنن(با gow هم حال نکردم به عنوان فن سری از بدترین تجربیات عمرم بود) و مهم تر از همه فکر نمیکنم داستانش به اندازه سه گانه خوب باشه تغییر همیشه جالب نیست حالا تا E3 منتظر میمونم ببینم نمایش کامل گیم پلی به سلیقم میخوره یانه
من اصلا فن هیلو نیستم بخاطر طراحی و اتمسفرش ولی اگه 343 حرکتی که بانجی میخواست سر halo4 بزنه رو بزنه خوشحال میشم دست کم اگه شبیه reach باشه

در مورد پرسونا5 اخه خریدار اینجور بازیا ژاپنیان مگه xbox چقدر اونجا طرفدار داره؟ نیر خب h&s میفروشه ولی پرسونا تو ژاپن اونم رو xbox......... حالا همونطور که گفتید تو غرب میفروشه پرسونا به احتمال بالا حتی همون 500هزار نسخه:D

از 2.4 میلیون فروش پرسونا 5 یه میلیون نسخه اش مال آمریکا بود فکر کنم.
اصن دلیلی که پرسونا 5 پرفروش ترین نسخه سری ـه Boost تعداد طرفداراش تو غربه

• Like
Reactions: Big boss_returns
P5 Scramble که همون P5S بود معرفی شد در واقع P5 برا سوییچ نیست یه اسپین آف در دنیای بازی پرسونا هست تو سبک warriors که توسط tecmo ساخته میشه و برای PS4 و سوییچ میاد
P5R هم که قبلا برا PS4 تایید شده بود
خواستم فقط یه سلامی به زننده تاپیک داشته باشم و حالشو جویا بشم‌ :D
(البته مهم اینه که هیچکدوم برا one نمیاد حتی شایعش :D)

آخرین ویرایش:
اولش که عنوان تاپیک “یک بازی دیگر از لیست انحصازی های سونی خارج می‌شود”
بعد شد، “پرسونا ۵ از لیست بازی های انحصاری سونی خارج می‌شود”
اصلا ادم لذت میبره Melt شدن یه عده رو میبینه:D

شب دراز است و قلندر بیدار

P5 Scramble که همون P5S بود معرفی شد در واقع P5 برا سوییچ نیست یه اسپین آف در دنیای بازی پرسونا هست تو سبک warriors که توسط tecmo ساخته میشه و برای PS4 و سوییچ میاد
P5R هم که قبلا برا PS4 تایید شده بود
خواستم فقط یه سلامی به زننده تاپیک داشته باشم و حالشو جویا بشم‌ :D
(البته مهم اینه که هیچکدوم برا one نمیاد حتی شایعش :D)
امان از دست وقتی که سوژه بدی دست ملت:p

شب دراز است و قلندر بیدار
برای xbox و pc که چیزی در حدود صفر درصد احتمال داره
سوویچم بعید بنظر میرسه پیشنهاد میکنم زیاد بیدار نشینی (البته ps5 رو قطعی بدونید)
از اول یک تگ شایعه میزدی سرش مجبور نبودی هرشب بیدار بشینی

قبلا جیسون شرایر گفته بود سری اصلی رو پلتفورم غیر ps نمیاد. اصولا چهار نسله پرسونا در انحصار سونی هست ولی خوب از حق نگذریم موسو در دنیای پرسونا جالب بنظر میاد

• Like
Reactions: s.snake2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or