آخرین ویرایش:
یک نکته ای که وجود داره و شما توجه نمیکنی این که فروش xbox هم با اینکه خیلی کمتر از ps بوده اما حدود 40م هستش، باز هم رقم قابل توجه ای هستش برای ناشرها. حتی 500هزار نسخه هم بفروشن باز کلی سود داره، هزینه ساخت و کلی سود رو که از ps در میارن حالا یک سود به نسبت خوب از xbox هم در بیارن به نفعشون که! سگا رو جدا نمیدونم چرا برای Xbox معرفی نمیکنه چون به نظرم فروشش پتانسیل واقعا بالایی داره، شاید این قضیه مربوط به قرارداد سگا و سونی هستش چون حتی برای سوییچ هم نمیاد این بازی، اونجا که فروش خواهد کرد.اگه سود دارن چرا ناشری مثل سگا بازی هاش نمیده واسه xbox? چرا بازی های شرقی نمیان رو xbox?(نیر فراموش کن اون گزینه خوبی بود) چون که سود ندارن مایکروسافت پول میده تا بیان رو xbox که مشکلی هم نداره میخوان کنسولشون هرنوع بازیی داشته باشه(انحصاری دادن مثل lost odyssey که مشخصه سود نداشت ادامه ندادن) ولی نباید به فکر خودشون باشن؟ هرسال میاد میگه این استودیو خریدیم اون استودیو خریدیم خب کو؟ پارسال کنفرانس x گذشت ملت مسخره خودش کرد اسپنسر........اگه این E3 واقعا یه چیز فک برانداز نشون نده من ناامید میشم فن نیستم ولی بدم نمیاد یه halo یا یه gears با متای +90 ببینم جدی دارم میگم gow4 ناامید کننده ترین ادامه ای بود که تا به حال دیدم شیره بازیی که پتانسیل نداره رو کشیدن
این که تیتر ات بیخود و تقریباً بی ربط به اصل خبر و کاملاً Clickbait ـه.
و تگ شایعه نذاشتی کامل انتقاد های به جایی اند به نظر من.
نمیشه هم انداخت گردن این که "وای به سونی و انحصاری هاش اهانت کرد بزنیم بکوبیمش"
من یه چی نباشم "سونی فن" ـه و محتوای خبر هم به شدت بهم حال داده ( جوووون چی بشه امسال) خیلی تیتر خبری چرتی ـه ولی اینی که الان دیدم
بیخود و تقریباً بی ربط به اصل خبربیخود و بی ربط به اصل خبر ؟ بعدشم مگه من تو سایت شریکم که از کلیک بیت بودن تیتر منفعت ببرم ؟
یعنی میخوای منکر واقعیت بشی پرسونا 5 از انحصار پلی استیشن خارج شده؟ خنده داره منطق ت
با احترام به نظرشما که از خوبای سایتی من خودم از gow5 اصلا خوشم نیومد و با این اطلاعاتی که امد مشخصه دارن حرکت سانتا مونیکا با gow میزنن(با gow هم حال نکردم به عنوان فن سری از بدترین تجربیات عمرم بود) و مهم تر از همه فکر نمیکنم داستانش به اندازه سه گانه خوب باشه تغییر همیشه جالب نیست حالا تا E3 منتظر میمونم ببینم نمایش کامل گیم پلی به سلیقم میخوره یانهدر مورد gow4 حق با شماست اما نسخه جدید می تونه 90+ بشه به نظرم
با احترام به نظرشما که از خوبای سایتی من خودم از gow5 اصلا خوشم نیومد و با این اطلاعاتی که امد مشخصه دارن حرکت سانتا مونیکا با gow میزنن(با gow هم حال نکردم به عنوان فن سری از بدترین تجربیات عمرم بود) و مهم تر از همه فکر نمیکنم داستانش به اندازه سه گانه خوب باشه تغییر همیشه جالب نیست حالا تا E3 منتظر میمونم ببینم نمایش کامل گیم پلی به سلیقم میخوره یانه
من اصلا فن هیلو نیستم بخاطر طراحی و اتمسفرش ولی اگه 343 حرکتی که بانجی میخواست سر halo4 بزنه رو بزنه خوشحال میشم دست کم اگه شبیه reach باشه
در مورد پرسونا5 اخه خریدار اینجور بازیا ژاپنیان مگه xbox چقدر اونجا طرفدار داره؟ نیر خب h&s میفروشه ولی پرسونا تو ژاپن اونم رو xbox......... حالا همونطور که گفتید تو غرب میفروشه پرسونا به احتمال بالا حتی همون 500هزار نسخه
اولش که عنوان تاپیک “یک بازی دیگر از لیست انحصازی های سونی خارج میشود”
بعد شد، “پرسونا ۵ از لیست بازی های انحصاری سونی خارج میشود”
اصلا ادم لذت میبره Melt شدن یه عده رو میبینه
امان از دست وقتی که سوژه بدی دست ملتP5 Scramble که همون P5S بود معرفی شد در واقع P5 برا سوییچ نیست یه اسپین آف در دنیای بازی پرسونا هست تو سبک warriors که توسط tecmo ساخته میشه و برای PS4 و سوییچ میاد
P5R هم که قبلا برا PS4 تایید شده بود
خواستم فقط یه سلامی به زننده تاپیک داشته باشم و حالشو جویا بشم
(البته مهم اینه که هیچکدوم برا one نمیاد حتی شایعش )
برای xbox و pc که چیزی در حدود صفر درصد احتمال دارهشب دراز است و قلندر بیدار