آخرین ویرایش:
با سوییچ کاری ندارم دارم xbox میگم الکی میاد اینا رو میخره(باز نیر یچی داشت پرسونا عملا سودی نداره dmc که هیچی خودش کلا مولتی پلتفرم بود) اگه سود داشت که تا الان سگا پورت هاش سرازیر میشد.....یعنی از نسل قبل کارشونه به کیفیت کار استودیو های خودشون رسیدگی نمیکنن میان به اینا پول میدن(تا الان که فقط حرف زدن درباره استودیوهاشون تا ببینیم عمل چیه اسپنسر هرسال میاد چرت میگه میره بجای اینکه یچیز خفن نشون بده) مثل اون دفعه که خالق ff گرفتن باهاش انحصاری ساختن که مشخصه سودی نداشت البته انحصاری های نینتندو خوبن که بعید میدونم به این راحتیا تقدیم اسپنسر کننهزینه این بازی ها از نسخه PS4 در اومده عموماً... یه پورت رو ایکس باکس عملاً هر چی(هــــر چی) فروش کنه سود خالصه چون هزینه آن چنانی ای تو ساختش نیست. بیشترش هزینه تبلیغاته که یحتمل خود مایکرو طبق قراردادها تقبل می کنه که لایبرری کنسول رو رنگین تر نشون بده.
پورت سوییچ فرق داره چون سخت تره و هزینه بر تر. باید واقعاً تا یه حد قابل قبولی فروش کنه... و خب الان مثلاً عین روز روشن معلومه بازی هایی مثل پرسونا 5 و Cuphead رو سوییچ عین بنز میفروشن. بیا باز انتشار های فاینال فانتزی عین چی فروش دارن رو سوییچ...
اول اینکه بر چه اساسی میگی پول دادن؟ مگه انحصاری شون کرده بخواد پول بده؟ دوم اینکه بر چه اساسی میگی این بازی ها سودی نداشتن؟ خواهشا با منبع بگو.با سوییچ کاری ندارم دارم xbox میگم الکی میاد اینا رو میخره(باز نیر یچی داشت پرسونا عملا سودی نداره dmc که هیچی خودش کلا مولتی پلتفرم بود) اگه سود داشت که تا الان سگا پورت هاش سرازیر میشد.....یعنی از نسل قبل کارشونه به کیفیت کار استودیو های خودشون رسیدگی نمیکنن میان به اینا پول میدن(تا الان که فقط حرف زدن درباره استودیوهاشون تا ببینیم عمل چیه اسپنسر هرسال میاد چرت میگه میره بجای اینکه یچیز خفن نشون بده) مثل اون دفعه که خالق ff گرفتن باهاش انحصاری ساختن که مشخصه سودی نداشت البته انحصاری های نینتندو خوبن که بعید میدونم به این راحتیا تقدیم اسپنسر کنن
نسل قبل انقدر از این پولا دادن اول نسل سونی مجبور شد از اون حرکتای کثیف بزنه و برا mgs4 پول بده(فکر کنم)
اگه سود دارن چرا ناشری مثل سگا بازی هاش نمیده واسه xbox? چرا بازی های شرقی نمیان رو xbox?(نیر فراموش کن اون گزینه خوبی بود) چون که سود ندارن مایکروسافت پول میده تا بیان رو xbox که مشکلی هم نداره میخوان کنسولشون هرنوع بازیی داشته باشه(انحصاری دادن مثل lost odyssey که مشخصه سود نداشت ادامه ندادن) ولی نباید به فکر خودشون باشن؟ هرسال میاد میگه این استودیو خریدیم اون استودیو خریدیم خب کو؟ پارسال کنفرانس x گذشت ملت مسخره خودش کرد اسپنسر........اگه این E3 واقعا یه چیز فک برانداز نشون نده من ناامید میشم فن نیستم ولی بدم نمیاد یه halo یا یه gears با متای +90 ببینم جدی دارم میگم gow4 ناامید کننده ترین ادامه ای بود که تا به حال دیدم شیره بازیی که پتانسیل نداره رو کشیدناول اینکه بر چه اساسی میگی پول دادن؟ مگه انحصاری شون کرده بخواد پول بده؟ دوم اینکه بر چه اساسی میگی این بازی ها سودی نداشتن؟ خواهشا با منبع بگو.
چون سگا عرضه نمیکنه سود ندارن؟ بگذریم از اینکه خود سگا هم بازی هایی مثل Valkyria رو آورد رو ایکس وان یا کپکام که مانستر هانتر یا حتی یه بازی خاص مثل Ace Attorney رو عرضه کرده یا میکنه، لابد همه اینا رو پول داده؟ مباحث رو هم با همدیگه قاطی نکن. بحث انحصاری یه چیزه، بحث اومدن بازی های ژاپنی یه چیز دیگه.اگه سود دارن چرا ناشری مثل سگا بازی هاش نمیده واسه xbox? چرا بازی های شرقی نمیان رو xbox?(نیر فراموش کن اون گزینه خوبی بود) چون که سود ندارن مایکروسافت پول میده تا بیان رو xbox که مشکلی هم نداره میخوان کنسولشون هرنوع بازیی داشته باشه(انحصاری دادن مثل lost odyssey که مشخصه سود نداشت ادامه ندادن) ولی نباید به فکر خودشون باشن؟ هرسال میاد میگه این استودیو خریدیم اون استودیو خریدیم خب کو؟ پارسال کنفرانس x گذشت ملت مسخره خودش کرد اسپنسر........اگه این E3 واقعا یه چیز فک برانداز نشون نده من ناامید میشم فن نیستم ولی بدم نمیاد یه halo یا یه gears با متای +90 ببینم جدی دارم میگم gow4 ناامید کننده ترین ادامه ای بود که تا به حال دیدم شیره بازیی که پتانسیل نداره رو کشیدن
منيع خبر كجاست؟
با سوییچ کاری ندارم دارم xbox میگم الکی میاد اینا رو میخره(باز نیر یچی داشت پرسونا عملا سودی نداره dmc که هیچی خودش کلا مولتی پلتفرم بود) اگه سود داشت که تا الان سگا پورت هاش سرازیر میشد.....یعنی از نسل قبل کارشونه به کیفیت کار استودیو های خودشون رسیدگی نمیکنن میان به اینا پول میدن(تا الان که فقط حرف زدن درباره استودیوهاشون تا ببینیم عمل چیه اسپنسر هرسال میاد چرت میگه میره بجای اینکه یچیز خفن نشون بده) مثل اون دفعه که خالق ff گرفتن باهاش انحصاری ساختن که مشخصه سودی نداشت البته انحصاری های نینتندو خوبن که بعید میدونم به این راحتیا تقدیم اسپنسر کنن
نسل قبل انقدر از این پولا دادن اول نسل سونی مجبور شد از اون حرکتای کثیف بزنه و برا mgs4 پول بده(فکر کنم)
ادیت: ولی خیلی بده چون محتوای یک خبری رو تاب ندارید، دنبال این هستید تا میتونید نویسنده خبر و هر ایرادی که نمیشه رو از توش در بیارید تا بحث تاپیک منحرف بشه
داداش بازم اخرش اشتباه فهمیدی من داشتن درباره xbox حرف میزدم نه pc ......pc و ps4 الان بهترین پلتفرم های بازارن الان که این گفتی قانع شدم اشتباه از من بود اصلا حالا بنظرت نینتندو چیزی به اسپنسر میده؟حالا راستش منبعی وجود نداره که بیاد اینا رو بخره...
اصولاً مذاکره می کنن برا همون سوده... اگه پلتفرم هولدر به ناشر برای انتشار بازی هاش پول بده که خیلی سریع آمارش میزنه بیرون(مراجعه شه به سناریوی اپیک گیمز)
و منم میگم به قضیه سود باشه الان با بیس پلتفرم ایکس باکس می ارزه عرضه بازی ها رو پلتفرم مایکروسافت. نه اندازه PS4 طبیعتاً. ولی خب سود خودش رو داره.
اگه مایکروسافت این وسط هزینه ای بده، هزینه تبلیغاته تا ناشر برای تبلیغات پورت به دردسر اضافی و خرج بیخودی نیفته.
بقیه چیزهایی که میگی خیلی توهمی اند.(مخصوصاً سگا... که به محض دیدن سود یه بخش عظیمی از بازی هاش رو رو PC پورت کرد...فکر نکنم استیم یا کس دیگه ای بهشون پول داده باشه که انحصاری PS4 شون رو ملغی کنن.)
داداش بازم اخرش اشتباه فهمیدی من داشتن درباره xbox حرف میزدم نه pc ......pc و ps4 الان بهترین پلتفرم های بازارن الان که این گفتی قانع شدم اشتباه از من بود اصلا حالا بنظرت نینتندو چیزی به اسپنسر میده؟
تیتر سرتا تهش چرته پرسونا اصلا ربطی به سونی نداره که بگیم اهانت کرده......حداقل نرفته ببینه ناشر بازی کیه بعد چنین تیتری بنویسه اقا دوره انحصاری های ترید پارتی ها تموم شد خود سونی هم این فهمیده واسه همینه که از اسکوئر یا مثلا کپکام کشید بیرون که استودیوهای خودش بسازن حالا هرچقدرم که بعضی از فن ها ناراحت بشن همون نینتندو هم هزینه میکنه تا انحصاری بسازن مثلا همین استودیو اسکوئراین که تیتر ات بیخود و تقریباً بی ربط به اصل خبر و کاملاً Clickbait ـه.
و تگ شایعه نذاشتی کامل انتقاد های به جایی اند به نظر من.
نمیشه هم انداخت گردن این که "وای به سونی و انحصاری هاش اهانت کرد بزنیم بکوبیمش"
من یه چی نباشم "سونی فن" ـه و محتوای خبر هم به شدت بهم حال داده ( جوووون چی بشه امسال) خیلی تیتر خبری چرتی ـه ولی اینی که الان دیدم
آره اصلاً سوییچ شده خوراک JRPG بازها، بازی با کنسول دستی هم یه فاز دیگه ای داره، منم بعضی وقت ها وسوسه میشم برم یکی بخرمانصافا جدا از تعصب و فن بازی ، jrpg, اسپشیالی پرسونا روی کنسول دستی صفای دیگه ای داره ، نمیدونم چرا!
اصلا تنها دلیلی که سوییچ خریدم همین بود !انصافا جدا از تعصب و فن بازی ، jrpg, اسپشیالی پرسونا روی کنسول دستی صفای دیگه ای داره ، نمیدونم چرا!