تشكر از پاسختون
راستش هديس و اينا روش بود
و نظر شما اينه كه بازي اورجينال بخرم فقط ؟
و يه سوال اگه بازي اورجينال بخرم و اينارو پاك كنم مشكلي براي دستگاه پيش نمياد ؟
منظور بن شدن يا مشكلات ديگس
مشکلی پیش نمیاد
نظر شخصی من اینه که حتی الامکان دیسک بخر. نو یا دسته دو فرقی نمیکنه
میتونی روی اکانت خودت هم بازی دیجیتال بخری. توی سایتا گیفت کارت میفروشن که میتونی به اکانتت دلار اضافه کنی و بازی بخری باهاش. منتها بازی های دیجیتال رو نمیشه فروخت میتونی کل اکانت رو یه جا بفروشی
اینجور اکانت های ظرفیتی و هکی و ... به نظر من ارزش نداره. چون در درجه اول باید همیشه کنسول رو افلاین نگه داری و از امکاناتش مثل اچیومنت ها و اپدیت ها و مولتی پلیر نمیتونی استفاده کنی. به علاوه اینکه اینجور بازی ها دائمی نیست یعنی بعدا اگر بخوای بازی جدیدی به همین شیوه روی کنسول بریزی باید انلاین بشی و بازی های قبلی پاک میشن. به خاطر همین ارزش نداره
یه سرویسی خود xbox داره به نام Game pass که سالی 220 تومنه. این رو اگه بخری میتونی به لیستی از بیشتر از 100 بازی (که البته بیشترشون خیلی به درد نمیخوره) دسترسی داشته باشی
یه سرویس دیگه ای هم هست به نام EA access که سالی 120 تومنه. اینم اگه فعال کنی به تمام بازی های EA که تا 6 7 ماه پیش اومدن دسترسی داری
برای انلاین بازی کردن هم باید Gold بخری سالی 180 تومنه. علاوه بر قابلیت انلاین بازی کردن در ماه 2 تا بازی رایگان میده که میتونی بازی کنی (باید Gold فعال باشه)
خلاصه اگه میخوای ارزون بازی کنی این سرویس ها هست.. من خودم با اینکه انلاین بازی نمیکنم ولی به خاطر بازی های مجانی ای که میده گلد میخرم. ولی اگه طرفدار بازی های ورزشی هستی EA access رو از دست نده که خیلی صرفه جویی میکنه در هزینه بازی. الان تا Fifa 17 میتونی با EA Access بازی کنی. تا چند ماه دیگه Fifa 18 هم اضافه میشه
دیسک بازی ها رو هم میتونی دسته دوم بخری بازی کنی بفروشی. قیمت بازی های دسته دوم بسته به بازیش یه چیزی بین 50 تا 150 تومنه و میتونی با ضرر خیلی کم بفروشیشون دوباره یه بازی دیگه بگیری