gladiator12
کاربر سایت
گزینه Color Depth بزارش روی 36bit per pixel (12-bit)بچه هایی که ایکس دارن تو تنظیمات ویدیو این ۳۲ بیت و ۱۰ بیت اینا قضیش چیه؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ببین دوست عزیزمسلام دوستان من از نت ایرانسل استفاده میکتم سرعت دانلود هم تا 4 مگ میرسه٬ مشکلی که دارم اینه که اصلا نمیتونم باهاش تو ایکس باکس هیچ بازی یا اپلیکیشنی رو دانلود کنم٬ من راحت تو استور میتونم برم و هیچ مشکلی ندارم و راحت همه جی رو باز مبکنه ولی میخام یه اپلیکیشن کم حجم رو دان کنم اصلا نمیشه٬از فیلتر شکن هم استفاده کردن بازم فرقی نکرد٬واقعا نمیدونم این مشکل رو چه جوری حل کنم لطفا کمک کنید.
رفیق این مشکل از تنظیمات اینترنت گوشیته !!سلام دوستان من از نت ایرانسل استفاده میکتم سرعت دانلود هم تا 4 مگ میرسه٬ مشکلی که دارم اینه که اصلا نمیتونم باهاش تو ایکس باکس هیچ بازی یا اپلیکیشنی رو دانلود کنم٬ من راحت تو استور میتونم برم و هیچ مشکلی ندارم و راحت همه جی رو باز مبکنه ولی میخام یه اپلیکیشن کم حجم رو دان کنم اصلا نمیشه٬از فیلتر شکن هم استفاده کردن بازم فرقی نکرد٬واقعا نمیدونم این مشکل رو چه جوری حل کنم لطفا کمک کنید.
گزینه Color Depth بزارش روی 36bit per pixel (12-bit)
داداش این واسه چی هست؟
ببین دوست عزیزم
عملاً این اینترنت هایی که به دست ما میرسه کلی دستکاری شده و داغون هستش
الان آسیاتک همه چیز رو قروقاطی نشون میده
از پشتیبانی پرسیدم گفتند فلان و بیسار و ..... و زدن زیرش ولی عملاً مال من داغونه
شما هم با یه اینترنت دیگه مثل مخابرات چک کن باید درست باشه
نشد یه V P N روش شیر کن
این که روی گوشی ف ی ل ت ر شکن روشن کنی بعد با هات اسپات اینترنت بدی به کنسول که V P N شیر نمیشه روی کنسول !!!
با وایرلس ترنسفر که تو آپدیت جدید اومده میتونی انتقال بدی فقط کافیه هر دو کنسول به یک وایفای وصل باشندعرض خسته نباشید
دوستان بنده سوالی داشتم در باب اینکه روی کنسول وان من فورزا هفت رو بصورت دیسک نصب کردم و ۳۲ گیگ هم دانلود کردم آپدیتشو. بعد الان میخواستم این ۳۲ گیگ آپدیت رو انتقال بدم به وان ایکس. از طرفی هم روی وان ایکس اپدیتش باید ۵۰ گیگ دانلود بشه فورزا هفت گویا. هارد اکسترنال هم ندارم.
میخواستم ببینم امکانش هست این ۳۰ گیگ رو از طریق وای فای انتقال بدم و ۲۰ گیگ که از ۵۰ گیگ کم کنیم رو دانلود کنم یا باید کل ۵۰ گیگ رو دانلود کنم؟
با وایرلس ترنسفر که تو آپدیت جدید اومده میتونی انتقال بدی فقط کافیه هر دو کنسول به یک وایفای وصل باشند
اگه زحمتی نیست جایی که وان اکس خریدی هم بهم پی ام کن
آره کل دیتایی که رو مدل فعلی دارین میریزه رو مدل جدید بعد میتونین آپدیت وان اکس رو دانلود کنینبعد اینکه ترنسفر کنم میشه اون ۳۰ رو هم ترنسفر کنم با سیو دیتا و بعدش ۲۰ گیگ باقی مونده رو دانلود کنم؟ سوال اخر منطورمه
تفاوتشون خیلی زیاده اما به طور دقیق با عکس معمولی نمیشه نشون داد بهتر هست ویدیو های یورو گیمر دیجیتال فاندری رو که بررسی فنی بازیای زیادی رو وان ایکس گذاشته رو ببینی تا تفاوت رو متوجه بشی در رزولوشن 4k و hdr هم موجود هستمیشه یه تاپیک بزنید از تجربه وان ایکس ما ببینیم چقد تفاوت داره. هر کسی عکسی چیزی بزاره ما واقعا feel the power رو حس کنیم.