داداشاز کجا قیمت کردی والا دیسک تقریبا هم قیمت ps4 بعضی گیما گرونترنسلام ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم من تازه xbox خریدم قیمت بازیهاشو دیدم وحشت کردم . دنبال بازی اشتراک افلاین میگردم . کسی یا جایی رو میشناسین ک اشتراک افلاین بفروشه؟
کنسلش کن گیم پاک میشه از اول نصب کن براحتی بصورت افلاین می تونی بازی کنیآقا یه بازی حتما باید اپدیت بشه تا بشه بازیش کرد؟
الان گیرز اف وار ۴ گرفته بودم.
کنسول رو آنلاین کردم.۵۰گیگ اپدیت داشت.رفت برای دانلود، اینترنت رو قطع کردم.
الان دیگه نمیره توی بازی
بله دوست عزیز فقط کل دیتا باید دانلود کنین (آخرین ورژنش)بعدش از طریق bay life میتونین آپدیت کنین من gears of war با این روش آپدیت کردمآقا آپدیت بازی ها رو هم میشه با برنامه bay life دانلود کرد انتقال داد به ایکس باکس؟ ما خونمون همراه اول و ایرانسل تعطیله کلا
فقط با سیم میشه استفاده کردهدست گلد سونی به xbox می خوره؟
اگه توی تنظیمات پاور مود خاموش شدن روی Instant on باشه. وقتی با کنترلر یا دکمه ی خود کنسول خاموش میکنی کنسول کامل خاموش نمیشه بلکه میره رو یه جور حالت استند بای. خوبی این حالت اینه که برای دانلود کردن بازی لازم نیست کنسول رو روشن بزاری تو حالت instant on خودش دانلود رو ادامه میده. خوبی دیگش هم اینه که موقع روشن کردن سریعتر روشن میشه.دوستان من تازه اکس باکس گرفتم تفاوت full shutdown با گزینه خاموش کردن ک از طریق کنترلر میشه انجام داد چیه ؟
وکدوم روش برای خاموش کردن کنسول بهتره؟