سلام دوستان.
من آخرین آپدیتی که اومده رو نمیتونم دانلود کنم...
مدام ارور میده.کسی هست همچین مشکلی داشته باشه؟؟؟
کنسول رو خاموش کن بعدش از برق بکش بعد از چند دقیقه دوباره روشن کن امتحان کن درست میشه
سلام دوستان.
من آخرین آپدیتی که اومده رو نمیتونم دانلود کنم...
مدام ارور میده.کسی هست همچین مشکلی داشته باشه؟؟؟
اگه کد باشه مثل آب خوردنه / کد رو میگیری میری استور redeem code رو میزنی کد تو وارد میکنی شارژ میشهمن یه اکانت جدید میخوام بسازم برای گلد.خودم تاحالا گلد نگرفتم.شارژ کردن گلد دنگوفنگ داره یا راحته؟اموزششو بهم بدیم ممنونتون میشم.
عزیز گفتی اگه...چندتا احتمال وجود داره؟؟اگه کد باشه مثل آب خوردنه / کد رو میگیری میری استور redeem code رو میزنی کد تو وارد میکنی شارژ میشه
میتونی از سایتم وارد کنی از اکس باکس اپ هم فکر کنم بشه
دوست عزیز اگر از روش قانونی بخواید گلد بگیرید تنها راهش همین خرید و وارد کردن کد هست و یا استفاده از کردیت کارت که هزینش خیلی زیاده و داستان خودش رو داره.عزیز گفتی اگه...چندتا احتمال وجود داره؟؟
یه کد و...
راستش من وقتی کنسول رو گرفتم یه اکانت داشت که گلد هم داشت.ولی پسوورد اکانت رو نداشتم.با آبدیتی که چندوقت پیش کردم پسوورد اکانت رو خواست.منم اون طرفو پیدا نمیکنم که پسوورد رو بگیرم.مجبورم گلد بگیرم.پس کد بهتره.مرسی از اینکه راهنماییم کردیندوست عزیز اگر از روش قانونی بخواید گلد بگیرید تنها راهش همین خرید و وارد کردن کد هست و یا استفاده از کردیت کارت که هزینش خیلی زیاده و داستان خودش رو داره.
روش غیر قانونیش اینه که شما یه اکانتی که گلد داره رو روی کنسول خودتون اضافه میکنید و home میکنید که برای هر اکانت فقط یک کنسول رو میشه home کرد و روش کارش مثل بازی های اکانتی هست.
در کل اگه از سایتایی که معتبر هستن تحت عنوان گلد یک ماهه و سه ماهه و یکساله خرید کنید همون کد هست. نیازی هم به ساختن اکانت جدید نداره میتونید روی همین اکانتتون فعالش کنید. ولی اگر میخواید شیر کنید میتونید روی اکانت جدید فعالش کنید
مشکل از نت ایرانه منم با آسیاتک این مشکل رو داشتمسلام
من چند وقتیه با یه مشکلی مواجه شدم، تو صفحه home و community بجای عکسهای نوتیفیکیشن برای همشون یه عکس می بینم، یا وقتی بخوام عکس پروفایل بقیه رو ببینم یه عکس بجای همشون می بینم.
مشکل چیه؟
یه عکس هم آپلود کردم از اسکرینم
واس همه اینطوری شده من مخابراتم همینه بقیه هم فکر نمکنم فرقی داشته باشهView attachment 75754 View attachment 75756
سلام کسی میدونه مشکل چیه ؟ 2 ماهیه اینجوریه
اسیاتکم. مخابرات بگیرم بنظرتون درست میشه؟
من به ساپورت گفتم گفت مشکل از شماس. یعنی همین ستاد بازی های رایانه ای فیلتر کرده؟واس همه اینطوری شده من مخابراتم همینه بقیه هم فکر نمکنم فرقی داشته باشه
مشکل نت ایرانه اگه فیلتر بود الان کل لایو فیلتر بود من با نت موبایل مشکلی نداشتم در ابن خصوص.من به ساپورت گفتم گفت مشکل از شماس. یعنی همین ستاد بازی های رایانه ای فیلتر کرده؟
مشکل نت ایرانه اگه فیلتر بود الان کل لایو فیلتر بود من با نت موبایل مشکلی نداشتم در ابن خصوص.[/QUO
واسه ی شیر کردن 100 کار باید انجام داد. بهترین کار همون عوض کردن اینترنتهبا وی پی ان وصل بشید مشکل حل میشه.
فقط موقع بازی کردن میتونید قطعش کنید