به جز برق مصرفی هیچ فرقی با هم ندارنفرق ریجن 1 یا 2 چیه؟
کدوم بهتره ازنظر شما ؟
سلام
پاور بریک رجن 2 جداگونه میفروشن؟
کسی اگر امار داشت همراه با قیمت پ.خ کنه
سلام
با توجه به region free بودن ایکس باکس وان آیا با آی پی های ایرانی میشه از لایو خرید کرد؟ چون در ۳۶۰ با خرید از لایو امکان بن شدن وجود داشت.
منظورش اینه که بده پروفایلتو به BAHRAM B خریدتو انجام بده. لینک پروفایلشم گذاشته:d(مطمئن نیستم اما فکر کنم منظورش اینه)ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم.
منظورش اینه که بده پروفایلتو به BAHRAM B خریدتو انجام بده. لینک پروفایلشم گذاشته:d(مطمئن نیستم اما فکر کنم منظورش اینه)
ممنونم آخه اگه قراره بن بشم که دیگه فرقی نمیکنه چطوری خرید کنی.
استاد آمریکا زندگی می کنه
ممنون چه جالب یعنی اگر کسی از آمریکا خرید کنه و بیاد توی ایران بازی کنه از نظر مایکروسافت اشکال نداره. ممنون اینطوری خیلی خوب میشه
دوستان یه کیس 1200 ـی برام پیش اومده ( از مغازه دار +دست دو یه ماه کارکرده ) منتها خود کاسبه میگفت اینا (کسایی که میخوان بفروشن 1 ـشونو )خودشون عشق مولتی و این حرفا هستند ولی پشیمون شدن میخوان 4 بخرن !
میگفت بازیاشو فقط باید بخری تعویض نداره و خیلی هم سخت گیر میادو از این حرفا .
بنظرتون چیکار کنم ؟ بین 4 و 1 موندم جفتشونم با بازیای انحصاریشون دوست دارم و فقطم یکیو میتونم بخرم.
دوستان یه کیس 1200 ـی برام پیش اومده ( از مغازه دار +دست دو یه ماه کارکرده ) منتها خود کاسبه میگفت اینا (کسایی که میخوان بفروشن 1 ـشونو )خودشون عشق مولتی و این حرفا هستند ولی پشیمون شدن میخوان 4 بخرن !
میگفت بازیاشو فقط باید بخری تعویض نداره و خیلی هم سخت گیر میادو از این حرفا .
بنظرتون چیکار کنم ؟ بین 4 و 1 موندم جفتشونم با بازیای انحصاریشون دوست دارم و فقطم یکیو میتونم بخرم.