Kaiki
کاربر سایت
اقا دقیقا حرفه شما درسته البته نه اون قسمتی که ps3 فروشش بیشتر از xbox بودهعزیزان من انقدر جک نگید فروش Xbox بیشتر بوده فروش دو دستگاه تو آخرین آمار نزدیک به هم بوده و فروش PS3 بیشتر بوده توی چند ماه اخیر !
من کاری ندارم فن های سونی به شما چی گفتن هر چی دوست داشتید با هم دعوا کنید ولی اطلاعات غلط ندید !
اگر هم اختلافی باشه نهایتا 1 میلیون هستش !
در ضمن نسل بعد خود ماکروسافت میگه می خواد با Apple TV و .... رقابت کنه اصلا صحیح نیست که با کنسول ها مقایسه بشه !
ببین عزیز من دارم میگم فقط باید منطقی باشیم الان من اصلا xbox one رو با ps4 مقایسه نمیکنم چون میدونم ps4 خیلی بهتر عمل میکنه نیتجش همین اخره این نسل داره به مشتری احترام میزاره و با 3 یا 4 تا انحصاری نسلو تموم میکنه و قطعا اگه من نسله بعد بخوام گیمر کنسول باقی بمونم ps4 رو انتخاب میکنم حتی اگه مجبور بشم ارجینال بازی هاش بخرم من فقط از این عصبانی میشم که به نا حق میگن ps3 بهتر از xbox 360 هستش که واقعا اینطور نیست شما اگه دقت کنی هم کنتوروله ایکس باکس بهتره هم بازی های مولتی پلت فرم روی ایکس باکس بهتر اجرا میشه(مثلا شما مقایسه ی گرافیکی فاکرای 3 در pc xbox و ps3 رو دیدی؟ اونجا ایکس باکسو با پی پی سی الترا مقایسه میکنن و پی اس 3 رو با پی سی میدیوم اخه واقعا توی بازی های مولتی پلت فرم ایکس باکس بهتره)
درضم ما دعوا هم نمیکنیم عزیزم فقط یکم بحثمون داشت جدی میشُد که شما اتیششو خاموش کردی