dark souls
کاربر سایت
اگه به این روشی که میگمعمل کنید تا قبل از پایان اشتراک گیم پس می تونید بازی هارو تا هر زمانی که میخواهیداستفاده کنید:الان اگه گیم پس فعال کنم بعد یک ماهم تموم بشه میتونم از بازیها استفاده کنم یا باید باز گیم پس فعال کنم ؟
این گیم پس یک دلاری چجوری فعالش کنم دو دلار تو اکانتم هست ولی کردیت کارت میخاد ؟
زمانی که برای آخرین بار آنلاین شدی (در هنگام داشتن اشتراک) همه بازی ها رو یک بار بصورت آنلاین اجرا کن بهتر اینکه وارد بازی بشی بعد از اینکار دستگاه رو کلا آفلاین کن و بعد از اینکه خاموش کردی دستگاه رو از برق بکش وقتی دوباره دستگاه رو روشن میکنی برچسب گیم پس از بازی ها برداشته شده و با خیال راحت تا زمانی که آنلاین نشدی میتونی بازی کنی.
در مورد فعال کردن گیمپس همبا ساپورتر صحبت کنید و بگید که دسترسی به ویزا کارت ندارید و یا ویزا کارتتون مسدود شده تا جایی که اطلاع دارم کمی زبانتون خوب باشه بدون مشکلی فعال میکنن اگرم هم ساپورتر گیر بود دوباره امتحان کنید که با یه ساپورتر دیگه صحبت کنید.
هر موقع فعال شد حواست باشه تیک تمدید خودکار گیم پس رو از قسمت billing حسابت آف کنی که مشکلی برای اکانت پیش نیاد.