پرسش و پاسخ Xbox One

یعنی من به دریا دست میزنم خشک میشه تازه دستگاه خریده بودم داشتم دانلود میکردم که ایطو شد☹ دوستان امیدی هست درست بشه؟
اروری که برا شما میاد رو بگین
برا من اول ارور میداد این مشکل خود بخود حل میشه بعد ارور داد ساین این کن به پروفایلی که بازی رو خریدی

یعنی من به دریا دست میزنم خشک میشه تازه دستگاه خریده بودم داشتم دانلود میکردم که ایطو شد☹ دوستان امیدی هست درست بشه؟
اروری که برا شما میاد رو بگین
برا من اول ارور میداد این مشکل خود بخود حل میشه بعد ارور داد ساین این کن به پروفایلی که بازی رو خریدی
دقیقا هر بازی رو بخوای اجرا کنی همینو میگه
شما هم سوپرهوم بودی یا اینکه روی اکانت خودت قانونی بازی خریدی ؟؟
اکثر کسایی که به مشکل خوردن گویا همونایی بودن ک کنسولشون افلاین بوده و بعد انلاین کردن و از هومش استفاده کردن
اکانت های فروشنده هاشون هم اکثرا بسته شده

• Like
Reactions: 6ahram
دقیقا هر بازی رو بخوای اجرا کنی همینو میگه
شما هم سوپرهوم بودی یا اینکه روی اکانت خودت قانونی بازی خریدی ؟؟
اکثر کسایی که به مشکل خوردن گویا همونایی بودن ک کنسولشون افلاین بوده و بعد انلاین کردن و از هومش استفاده کردن
اکانت های فروشنده هاشون هم اکثرا بسته شده
اره همه بازیا همینه
نمیدونم مال من چی بود فقط میدونم تو لایبرری 250 تا بازی با 100تا بازی گیم پس و 90 تا بازی ea بود
من دیشب آنلاین کردم بازی دانلود کنم آپدیتی هم دانلود نکردم ولی ایطوری شد

تو این سایت یه مطلب نوشته نظرتون چیه دوستان؟؟؟ دلایل و روشهای حل ارور 0x82D40003 در ایکس باکس - کینگ وبز

خب تو سایتای خارجی و مایکروسافت چنتا راهکار مسخره مث خاموش کردن و از برق کشیدن کنسول داده بود که تست کردم جواب نداد
بعید میدونم دیگه بشه بازیا رو بازی کرد من که بیخیال شدم میخوام یه ریست فکتوری انجام بدم بدم بعد یه اکانت گیم پس بخرم و خلاص

دوستان چطوری کنسول رو ریست کامل کامل کنم که این اکانتا کاملا از روش حذف بشن ؟؟ میخوام با خیال راحت گیم پس بخرم بازی کنم که احتمال بن شدن و اینا هم نباشه
دفعه قبلی 2 هفته پیش که ریست کردم کنسول رو و اکانت جدید ساختم بازم بازی های هوم سوپر اکانت تو قسمت لایبرری اومدن

من اکانت خودم هوم هست و با استفاده از اکانت غیرهوم گیم پس استفاده میکنم ممکنه به مشکل بخورم؟؟ این چند روز فعلا روشن نکردم ببینم چی میشه...

خب تو سایتای خارجی و مایکروسافت چنتا راهکار مسخره مث خاموش کردن و از برق کشیدن کنسول داده بود که تست کردم جواب نداد
بعید میدونم دیگه بشه بازیا رو بازی کرد من که بیخیال شدم میخوام یه ریست فکتوری انجام بدم بدم بعد یه اکانت گیم پس بخرم و خلاص

دوستان چطوری کنسول رو ریست کامل کامل کنم که این اکانتا کاملا از روش حذف بشن ؟؟ میخوام با خیال راحت گیم پس بخرم بازی کنم که احتمال بن شدن و اینا هم نباشه
دفعه قبلی 2 هفته پیش که ریست کردم کنسول رو و اکانت جدید ساختم بازم بازی های هوم سوپر اکانت تو قسمت لایبرری اومدن
Settings > System > Console info
دو گزینه برای ریست هست ؛ یکی کامل ریست میکنه یکی هم بدون اینکه برنامه و بازیهات حذف بشن ریست میکنه

• Like
من اکانت خودم هوم هست و با استفاده از اکانت غیرهوم گیم پس استفاده میکنم ممکنه به مشکل بخورم؟؟ این چند روز فعلا روشن نکردم ببینم چی میشه...
اگه قانونی خریده باشی هیچ مشکلی نداره
ولی اگه افلاین و ... بوده احتمالا قطع شده

• Like
Reactions: emaad.mir
دوستان من تست کردم و یه بازی قانونی خریدم ( ظرفیت غیر هوم ) و بازی بدون مشکل بالا اومد
مشخص شد که اصلا مشکل از ip ایران نیست بلکه تمام اکانت های غیرقانونی قطع شدن و دیگه دسترسی به لایبرری و بازیهاش غیر ممکن شده
راهی هم نیست جز اینکه قانونی بازی بخرید یا اشتراک تهیه کنید و ...
خلاصه که ربطی به ایران بودن نداره

اره همه بازیا همینه
نمیدونم مال من چی بود فقط میدونم تو لایبرری 250 تا بازی با 100تا بازی گیم پس و 90 تا بازی ea بود
من دیشب آنلاین کردم بازی دانلود کنم آپدیتی هم دانلود نکردم ولی ایطوری شد

تو این سایت یه مطلب نوشته نظرتون چیه دوستان؟؟؟ دلایل و روشهای حل ارور 0x82D40003 در ایکس باکس - کینگ وبز
شما هم مثل من و خیلیای دیگه بودی
دیگه راه حلی نیست متاسفانه جز خرید قانونی

• Like

با فول ریست سوپر اکانت ها از دستگاهتون پاک نمیشن چون قبلا هوم شدن تنها راه پاک کردنش از طریق دولوپر منو هست برید به system / console info اونجا دکمه های lb و rb و lt و rt رو بزن بعدش دولوپر منو ظاهر میشه اونجا home reset بزن تمام هرچی اکانت رو دستگاهت هوم شده باشه هومش از بین میره

با فول ریست سوپر اکانت ها از دستگاهتون پاک نمیشن چون قبلا هوم شدن تنها راه پاک کردنش از طریق دولوپر منو هست برید به system / console info اونجا دکمه های lb و rb و lt و rt رو بزن بعدش دولوپر منو ظاهر میشه اونجا home reset بزن تمام هرچی اکانت رو دستگاهت هوم شده باشه هومش از بین میره
من اینو هر کاری کردم نیومد ?

نمیدونم حرص چیو میزنید
تو یکی از تاپیک ها خوندم یه بنده خدایی نوشته بود ۹۰ تا بازی تو لایبرری دارم
بابا گیم پس بزنید عشق کنید :D

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
مشکل ما اخه اینترنت هم هست
تو بهترین حالت با نت شبانه ایرانسل میتونیم روزی یه بازی دانلود کنیم که اگه اشتراک یه ماهه بگیریم نصفشو فقط درگیر دانلود کردنیم ?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or