samijavid
کاربر سایت
اگه آفلاین بمونی میتونی بازی کنیسلام اگه یع بازی از سرویس game pass دانلود کنم بعدش ک زمان game pass تموم بشه اون بازی میمونه؟ و میتونم افلاین بازی کنم؟
دسته Xbox کندتره ریسپانس تایم بیشتری داره ولی اونقدر به چشم نمیاد منظورت از خشکو متوجه نشدم !دوستان اینکه عملکرد دکمه های xbox از ps4 کند تره طبیعیه یا من اشتباه میکنم؟دسته اش حرفه ای تره ولی حس میکنم خیلی خشکه.ممکنه دسته های من فیک باشن!؟!
تا چند وقت پیش بازی میکردم مشکلی نداشت راحت پیدا میکرد !سلام دوستان.تو بازی halo 5 نمیتونم کسیو پیدا کنم برای آنلاین بازی کردن؟فیلتر شده بازی؟
برای آنلاین نیاز به گلد داری مثل پلاس توی PS4 بهترین چیز GamePass Ultimate هه که هم گیمپس داره هم گلد !سلام دوستان. من ps4 داشتم بتازگی میخام ایکس باکس بخرم . چند تا سوال دارم
خواستم بدونم واسه خرید اکانت game pass و eaacess ، من آشنا خارج از کشور دارم اگه بگم با کارت خودش اکانتمو شارژ کنه من میتونم بدون مشکل خرید کنم؟ هزینه هاش چطوره؟
برای انلای بازی کردن باید اکانت لایو جدا خرید حتما؟ اون هزینش چطوریه؟
لطفا ارزونترین راه ها رو معرفی کنید
و سوال اخر واسه بازی آنلاین دردسر خاصی نداره؟ چون ps4 دردسر نداشت فقط یه اکانت psn میخواست و راحت هر بازیو میتونتم انلاین بزنم. سرعت اینترنتمم 8 مگه.
باید به ساپورت بگی برات بخره در حالت عادی کردیت کارت میخوادمن دو دلار تو اکانتم دارم چجوری میتونم ایکس باکس پس یک ماهه فعال کنم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا
Sent from my SM-N960F using Tapatalk