Captain Mitchell
کاربر سایت
اینو دارم پسر ولی کار نمیده!
والا ناناز... من بازم ميگردم برات... ولی تنها چيزی که گير اوردم اين بود...
بازم ميگردم...
چطوری کار نداد اين ؟
اینو دارم پسر ولی کار نمیده!
روی چه حسابی میگین از روی ریجن هست . ! از کی فایل های فشرده ریجن بندی داره . ! مثل این میمونه بگی فلان فیلم Divx ریجن Pal هست ... !!!
فیلم های DVD کپی هم 95درصد از روی فایل های فشرده بر روی DVD با فرمت Vob ضبط میشه بخاطر همین هم هیچ ریجنی بر روی این DVD ها وجود نداره DVD کپی در حالتی دارای ریجن هست که از روی DVD اصلی کپی بشه که 100% دی وی دی اصلا دارای ریجن هست .
خودم تا به حال چند بار با این مسئله روبرو شدم. در ثانی مگه قبلا این موضع رو نگفته بودیم؟ توی همین تاپیک هم بود که شما بازم به اشتباه میگی که DVD کپی ریجن نداره!
قبلا هم گفتم که DVD های کپی هم Region Lock دارن و خود من هم چند بار امتحان کردم
DVD فیلم (کپی) ریجن pal بود روی کنسول من که ریجن NTSC/J هست اجرا نشد
شاید بعضی فیلمها فری ریجن باشن ولی بدون ریجن نمیشه! اینم بگم که میشه از طریق یه سری برنامه ها ریجن فیلمها رو تغییر داد.
در ضمن منظور فرمت Divx نیست!
خودم تا به حال چند بار با این مسئله روبرو شدم. در ثانی مگه قبلا این موضع رو نگفته بودیم؟ توی همین تاپیک هم بود که شما بازم به اشتباه میگی که DVD کپی ریجن نداره!
قبلا هم گفتم که DVD های کپی هم Region Lock دارن و خود من هم چند بار امتحان کردم
DVD فیلم (کپی) ریجن pal بود روی کنسول من که ریجن NTSC/J هست اجرا نشد
شاید بعضی فیلمها فری ریجن باشن ولی بدون ریجن نمیشه! اینم بگم که میشه از طریق یه سری برنامه ها ریجن فیلمها رو تغییر داد.
در ضمن منظور فرمت Divx نیست!
روی چه حسابی میگین از روی ریجن هست . ! از کی فایل های فشرده ریجن بندی داره . ! مثل این میمونه بگی فلان فیلم Divx ریجن Pal هست ... !!!
فیلم های DVD کپی هم 95درصد از روی فایل های فشرده بر روی DVD با فرمت Vob ضبط میشه بخاطر همین هم هیچ ریجنی بر روی این DVD ها وجود نداره DVD کپی در حالتی دارای ریجن هست که از روی DVD اصلی کپی بشه که 100% دی وی دی اصلا دارای ریجن هست .
من نمیدونم شما چه جوری میگید که DVD هی کپی ریجن دارند من که تا حالا بیست نوع DVD داخله دستگاه گذاشتم اونم کپی و همه را خواندالبته DVD كپي هم داراي ريجن هست :smile: و اونايي كه مي بينيد اجرا ميشه در دستگاهتون يا هم ريجن با دستگاه يا ريجن فري .

بله DVD کپی در حالتی دارای ریجن هست که مستقیم از روی DVD اصلی کپی شده باشه نه دی وی دی هایی که از روی فایل های Divx به روی DVD تبدیل شده .البته DVD كپي هم داراي ريجن هست و اونايي كه مي بينيد اجرا ميشه در دستگاهتون يا هم ريجن با دستگاه يا ريجن فري .
توی این لینکهایی که دادی طرز کار و استفاده رو نوشته !از دوستان کسی با برنامه PS3 Media Server
کار کرده ؟
http://manuals.playstation.net/docum...nnectdlna.html
اگه کار کردید میشه توضیح بدید چی میخواد وکلا چجوریه؟
ممنون
حامد:smile:
http://reviews.digitaltrends.com/gui...a-server-setup
اگه چیزی در موردش میدونید خواهشا راهنماییم کنید چون میخوام 10 - 15 متر کابل ethernet بگیرم نمیدونم crossover باشه یا نه ؟
اگه میدونید بگید please
من خودم اینا رو کامل خوندم میخواستم بدونمgpod جان اون طوری که شما میگی نیست . گفتیم که همه DVD های کپی دارای ریجن هستند .
نرم افزارهایی هم هستند که موقع رایت کردن بشه ریجن DVD ها رو تغییر داد.
قضیه Divx و تبدیل و .... مسئله دیگه ایه !
توی این لینکهایی که دادی طرز کار و استفاده رو نوشته !
![]()
فکر نمیکنم نیازی به توضیح باشه همه چیز مشخصه (البته طریقه Share کردنشون رو قدم به قدم در اون لینک توضیح داده )
من خودم اینا رو کامل خوندم میخواستم بدونم
1. کسی این کار رو کرده؟
2. کابلی که میخوام تهیه کنم cross باشه یا معمولی؟ (یعنی غیر cross ) چون من روتر ندارم
منظورم بیشتر واسه کابله.
ممنون که جواب میدید
حامد:smile:

فكر كنم به زبانه ديگه نوشته!(شايد ايتاليا يا فرانسه....)آره الان مال من اینو زده کنار جعبه !
الان تو تاپیک Infamous هم بود که بقلش زده بود 80GB 80GO !
تازه خودت هم اون پست رو دادی :biggrin1:
![]()