پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام.کدوم یکی از PS3 ها بازی های PS2 رو اجرا میکنه؟...60 gig?
بعدش میخواستم بپرسم که فقط بازی های اورجینال PS2 رو اجرا میکنه یا کپی هم قبوله؟:cheesygri

سلام
من یک پرینتر hp دارم, وقتی وصلش میکنم به ps3, ps3 نمیشناستش
چی کار کنم؟؟؟

ليست پرينتر هايی که ساپورت ميکنه

Epson :

• PictureMate Deluxe
  • PictureMate Express
  • PictureMate Pal
  • PictureMate Snap
  • PictureMate Flash
  • Stylus CX3800 / CX3810
  • Stylus CX4200
  • Stylus CX4800
  • Stylus CX5000
  • Stylus CX6000
  • Stylus CX7800
  • Stylus Photo R260
  • Stylus Photo R340
  • Stylus Photo R380
  • Stylus Photo RX580
Cannon :

• PIXMA mini260

• PIXMA mini320

• PIXMA MP610

البته اين ليست cannon رو مطمئن نيستم... تو search پيدا کردم

More Information :
http://uk.playstation.com/help-support/ps3/photos/detail/item78642/Printing-with-PS3/

سلام.کدوم یکی از PS3 ها بازی های PS2 رو اجرا میکنه؟...60 gig?
بعدش میخواستم بپرسم که فقط بازی های اورجینال PS2 رو اجرا میکنه یا کپی هم قبوله؟:cheesygri
PS3 های 20 گیگ و 60 گیگ و همینطور 80 گیگ های قدیمی بازی های PS2 رو ساپورت میکنن .
بازی های PsOne رو هم که همشون ساپورت میکنن .
بازی هم برای اجرا حتما باید اریجینال و هم ریجن با PS3 باشه . :smile:

اگه از دستگاه بكاپ بگيريم بعدا دوباره يه بكاپ ديگه با محتواي جديد بگيريم ايا جديد رو قبليه ريخته ميشه يا جدا جدا ميشن؟
يكي كمك كنه

كلا بك آپ گرفتن روي هارد اكسترنال معني ميده ، نمي دونم روي خود هارد Ps3 ميشه بك آپ گرفت يا نه ولي واقعا بك آپ روي هارد PS3 كه به درد نمي خوره ، شما زماني از اطلاعات روي سيستم بك آپ ميگيري كه مثلا بخواي سيتم restore كني يا فرمت كني ، به همين دليل بايد از سيو و ديگر اطلاعاتت روي يه هارد اكسترنال بك آپ بگيري كه بعد از فرمت كردن هارد دوباره اونا رو برگردوني . اين از اين اما در مورد سوالت فكر ميكنم توي PS3 مثل PC ميشه به صورت نامحدود و تا جايي كه هارد اكسترنال ظرفيت داره بك آپ گرفت .

اگر هارد اكسترنال رو به ps3 وصل كنيم، ميشه كاري كرد كه بازي رو روي هارد اكسترنال سيو كنه يا نصب كنه؟

نه :smile:

بچه ها به یه چیزی دقت کردین :دی مثل اینکه لوگو PS3 عوض شده . اینجا رو نگاه کنید میفهید چی میگم .
http://www.rockstargames.com/maxpayne3/
به PS3 دگاه کنید قبلا همونجوری مینوشتن که الان روی خود PS3 حک شده ولی مثل اینکه چند وقته توی سایت بازی ها از این استفاده می کنن . من اینو تو سایت بازی Red Faction هم دیدم :دی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or