برای مشخص کردن ناحیه ی عرضه ی بازی. مثلا بعضی از بازی ها ممکن در ژاپن زودتر عرضه شود و به همین دلیل بر روی کاور بازی ریجن بازی هم میزنند. یا اینکه بعضی از بازی ها Region Jـش زبان ژاپنی ـه!پس دلیل نوشتن رجین روی بعضی بازیها چیه؟
سلام.
دوستان من میخواستم دسته های PS3 رو به دستگاه دوستم وصل کنم اما نتونستم.
وقتی روشن میکنم دسته رو چراغ ها حدودا 1 دقیقه چشمک میزنن بعد خاموش میشن.
دستگاه من رجین آمریکاست مال دوستم آسیا.
آیا راهی داره .... ؟؟؟؟

آقا من مدیا پلیر 11 می خوام بریزم نمیشه.فکر کنم مشکل نسخه کپی ویندوز رو داره.راهی نیست که نصبش کنم؟
من بدون شیر میمیرم![]()
وصل ميشه .همه دكمه هاشم pc ميشناسه.ولي من fifa 09,08 امتحان كردم ..........با دستی ps3 میشه با pc فوتبال بازی کرد یا بازیهای دیگرو...؟
میتونه از نرم افزار xpadder که یه شبیه ساز کیبرد برای کنترلر هست استفاده کنه که دیگه لازم نیست کنترلر رو تو بازی تنظیم کنی! با این نرم افزار میشه هر بازیو خواستی با کنترلر بازی کنی!وصل ميشه .همه دكمه هاشم pc ميشناسه.ولي من fifa 09,08 امتحان كردم ..........
همون بهتره بري با keyboard بازي كني.چون مثلا مي خواي پاس بدي با انالوگ.
نصف دكمه هاشم fifa نميشناسه.انگار اصلا وجود خارجي ندارن.:biggrin1:
بعد با اين نرم افزار shift تو سري FIFA هم كار ميكنه؟؟؟؟؟میتونه از نرم افزار xpadder که یه شبیه ساز کیبرد برای کنترلر هست استفاده کنه که دیگه لازم نیست کنترلر رو تو بازی تنظیم کنی! با این نرم افزار میشه هر بازیو خواستی با کنترلر بازی کنی!
یعنی چی ؟بعد با اين نرم افزار shift تو سري FIFA هم كار ميكنه؟؟؟؟؟
palو ntsc jسلام
میخواستم بدونم کدوم ریجن ps3 بهتره؟
قیمت پک mgs4 چنده؟
يه سري بازي مثله fifa هستش كه تا دستت از سري دسته اي معرفي شده به بازي نباشه مثله لاجيتك يا افورتك كه دسته اي نسبتا گرون و خوبي هستن خيلي خوب كار ميكنن..یعنی چی ؟
اول باید تو اون بازی shift رو رو یه حرکتی تنظیم کنی تا بعد بشه رو کنترلر هم تنظیمش کرد!