CAP\MortezA63
کاربر سایت
عزیز من . الان من دستگاهم 2 سال پیش خریدم از اون 60 گیگ های اول از اون روز اول هم ADSL زدم پشتش داره DL میکنه باهاش از CD تا BD دیدم . آخ هم نگفته تا حالا .
میگم که این مشکل یه دفعه اتفاق افتاد صبح ساعت 9 رفتم روشن کردم 10 دقیقه Killzone 2 بازی کردم یه دفعه بعد از 15 دقیقه دستگاه خود به خود خاموش شد در حالی که چراغ قرمز چشمک میزد .
بعد 10 دقیقه بعد روشن کردم گفتم نرم تو بازی تو XMB گزاشتم و رفتم دیدم دوباره صدا اومد باز دستگاه داشت چشمک میزد .
از این به بعد که روشن میکردم اول سبز میشد بعد سبز + قرمز = زرد و بعد هم چراغ قرمز چشمک میزد . بعد هم که دستتو میزاشتی روی قرز چشمک زن ثابت میشد .
الان فعلا از کابل برق کشیدم تا خنک بشه . جرات نمیکنم برم روشنش کنم میترسم هنوز خراب باشه .
------------------------------------------------------------------
داداش من منم شنیدم ناراحت شدم ps3 منم از حمون 60 لانچ اول بود خراب شد 85 خرج کردم درست نشد همون ایرادو داشت یه چیز میگم باور کن چون خدم از حمون قربانی شدها بودم خیلی تحقیق کردم که اکثر ps3 60 مورد دارن الان دوستان میگن با مدرک حرف بزن 3 تا از دوستام 60 داشتن که 2 تاشن دقیقا ایراد منو داشتن و من از فروشگاهای konj.nextgen.shadi.fathi) پرسیدم که اکثر ps3 تعمیری واسه 60 هست مخصوصا لانچ اول اخرشم console 510 هزار تمنی رو به 200 دادم رفت با 2 تا بازی 85 هم خرج کردم درست نشد این سیاست که بعضی ها (باید)قربانیبشن یا همون موش ازمایشگاهی
من جای شما بودم یکی دیگه میخریدم همون کاری که خدم کردم چون نمیشه به این تعمیر کارها اطمینان کرد.موفق باشی.

بشن یا همون موش ازمایشگاهی
من جای شما بودم یکی دیگه میخریدم همون کاری که خدم کردم چون نمیشه به این تعمیر کارها اطمینان کرد.موفق باشی.
ولی در هر صورت یارو خیلی دیوونه بوده و خیلی هم با اعتماد به نفس با این قیمتی که گذاشته