پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

عزیز من . الان من دستگاهم 2 سال پیش خریدم از اون 60 گیگ های اول از اون روز اول هم ADSL زدم پشتش داره DL میکنه باهاش از CD تا BD دیدم . آخ هم نگفته تا حالا .
میگم که این مشکل یه دفعه اتفاق افتاد صبح ساعت 9 رفتم روشن کردم 10 دقیقه Killzone 2 بازی کردم یه دفعه بعد از 15 دقیقه دستگاه خود به خود خاموش شد در حالی که چراغ قرمز چشمک میزد .
بعد 10 دقیقه بعد روشن کردم گفتم نرم تو بازی تو XMB گزاشتم و رفتم دیدم دوباره صدا اومد باز دستگاه داشت چشمک میزد .
از این به بعد که روشن میکردم اول سبز میشد بعد سبز + قرمز = زرد و بعد هم چراغ قرمز چشمک میزد . بعد هم که دستتو میزاشتی روی قرز چشمک زن ثابت میشد .
الان فعلا از کابل برق کشیدم تا خنک بشه . جرات نمیکنم برم روشنش کنم میترسم هنوز خراب باشه .
------------------------------------------------------------------

داداش من منم شنیدم ناراحت شدم ps3 منم از حمون 60 لانچ اول بود خراب شد 85 خرج کردم درست نشد همون ایرادو داشت یه چیز میگم باور کن چون خدم از حمون قربانی شدها بودم خیلی تحقیق کردم که اکثر ps3 60 مورد دارن الان دوستان میگن با مدرک حرف بزن 3 تا از دوستام 60 داشتن که 2 تاشن دقیقا ایراد منو داشتن و من از فروشگاهای konj.nextgen.shadi.fathi) پرسیدم که اکثر ps3 تعمیری واسه 60 هست مخصوصا لانچ اول اخرشم console 510 هزار تمنی رو به 200 دادم رفت با 2 تا بازی 85 هم خرج کردم درست نشد این سیاست که بعضی ها (باید)قربانی:( بشن یا همون موش ازمایشگاهی:mad: من جای شما بودم یکی دیگه میخریدم همون کاری که خدم کردم چون نمیشه به این تعمیر کارها اطمینان کرد.موفق باشی.

سلام
ببخشید می خواستم یه هدست خیلی خوب برای PS3 بخرم اگه میشه من رو راهنمایی کنید لطفا تمام قیمت ها رو هم بفرمایید از متوسط به بالا انتخاب خودم Creative aruvana live! هست لطفا من رو راهنمایی کنید
(البته منظورم هدست بلوتوث که با بازی SOCOM عرضه میشه نیست

سلام
ببخشید می خواستم یه هدست خیلی خوب برای PS3 بخرم اگه میشه من رو راهنمایی کنید لطفا تمام قیمت ها رو هم بفرمایید از متوسط به بالا انتخاب خودم Creative aruvana live! هست لطفا من رو راهنمایی کنید
(البته منظورم هدست بلوتوث که با بازی SOCOM عرضه میشه نیست
من خودم Creative Live دارم ولی این بیشتر برای Music هستش . اگر برای بازی میخوای فقط از این Headset های Dolby بخر . البته من از این Live برای بازی هم استفاده می کنم .
در کل Live حرف نداره .

من خودم Creative Live دارم ولی این بیشتر برای Music هستش . اگر برای بازی میخوای فقط از این Headset های Dolby بخر . البته من از این Live برای بازی هم استفاده می کنم .
در کل Live حرف نداره .
ببخشید این هدست رو چجوری به PS3 وصل می کنید ؟
یا از طریق تلویزیون وصل میکنید؟

اقا ps3 منم 60 گیگه یعنی سریع ردش کنم بره؟؟؟؟؟
ولی من همین killzone 2 رو تو عید اونم تو شمال با اون همه رطوبت حدود 6 ساعت بی وقفه بازی کردم ولی چیزیش نشد.
در هر صورت شانس دیگه.

اقا ps3 منم 60 گیگه یعنی سریع ردش کنم بره؟؟؟؟؟
ولی من همین killzone 2 رو تو عید اونم تو شمال با اون همه رطوبت حدود 6 ساعت بی وقفه بازی کردم ولی چیزیش نشد.
در هر صورت شانس دیگه.

نه عزيزم... من هم داشتم بازی کردم... ربطی به 60 گيگ 40 گيگ نداره... اون خرابی هم جزو 1% هست...:biggrin1:

من 60 گيگ دارم... 2.5 سال هم ميشه ... خوب بازی هم زياد کردم... :biggrin1:

نه چيزی نميشه شما راحت باش...:biggrin1:

آرش خيلی بد شانس بود!

این بابا پلی استیشن 3 بیچاره اش رو توی مایکروویو گذاشته و بعد از سوختن و داغ شدن بدنه اون بهش چشم چسبونده که مثلا جالب بشه، بهرحال دیدنش خالی از لطف نیست. البته بعدشم میخواد حدود 27 هزار دلار بفروشدش.
این هم لینک اون هستش، وسط صفحه هم فیلم طرز درست کردنش هستش (که البته زیاد توصیه نمیشه)

این بابا پلی استیشن 3 بیچاره اش رو توی مایکروویو گذاشته و بعد از سوختن و داغ شدن بدنه اون بهش چشم چسبونده که مثلا جالب بشه، بهرحال دیدنش خالی از لطف نیست. البته بعدشم میخواد حدود 27 هزار دلار بفروشدش.
این هم لینک اون هستش، وسط صفحه هم فیلم طرز درست کردنش هستش (که البته زیاد توصیه نمیشه)
الان این چه ربطی به تاپیک داشت؟:cool: ولی در هر صورت یارو خیلی دیوونه بوده و خیلی هم با اعتماد به نفس با این قیمتی که گذاشته

کسی از دوستان خبر نداره تبدیل VGA به DVI وجود داره و اگه وجود داره کی داره و قیمتش چنده؟
چون من رفتم از یه مغازه سوال کردم، این تبدیل رو داشت ولی دقیقا عکس اون چیزی که میخوام. به طوری که تبدیل رو میزنیم به مانیتور VGA و کابل DVI رو میزنیم به تبدیل.
من تو گوگل سرچ کردم عکس همچین تبدیلی بود ولی کی داره نمیدونم.

1145-B.jpg

اگه کسی از دوستان این تبدیل رو داره یا میدونه کجا هست لطف کنه بگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or