پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

هيچ مشكل خاصي نيست . به اين هشدار ميگن چراغ چشمك زن قرمز نه زرد . دليلش گرم شدن بيش از حد دستگاه و اجزا داخليشه . زماني كه اين هشدار مياد دستتو بايد بزاري روي كليد power تا چشمك زن قطع بشه . بعدش دستگاه رو همونجوري به حالت استندباي رها ميكني تا سرد بشه و بعد از چند ساعت دوباره شروع ميكني به بازي :biggrin1: .

دليلشم فكر ميكنم همين كيلزون 2 باشه و دليل دليل هم :biggrin1: كاركشيدن ماكسيمم از سخت افزار ps3 هستش در اين بازي .

پس وقتي دستگاه اينجوري شد سعي نكنيد تا دوباره به زور راش بندازين تا خيالتون راحت شه !

.....اميرخان:biggrin1:
امیر خان امیدوارم کردی . من همین کاری که تو کردی رو انجام دادم . PS3 رو به کل خاموش کردم و Cable برقش رو هم کشیدم و گزاشتم خنک بشه فقط امیدوارم درست بشه .
میگم امیرخان تا حالا این مشکل رو داشتی یا درست شدنش رو از نزدیک دیدی .
خیلی ممنون

آرش مطمئنی 100 دلار هزینه ی ارسال به دبی میشه؟
امیدوارم همین که امیر میگه باشه! چون واقعا ناراحت میشم ما با این سطح در آمد پول میدیم و اینطور مشکلاتی پیش بیاد!
ولی فکر کنم یه مشکل دیگه در رابطه با این چراغ زرد مربوط به هارد باشه!
به هرحال امیدوارم هرچه زودتر درست بشه!

چند ساعت بازي كردي تا داغ كرده؟؟؟؟؟؟؟؟آخه من 6 ساعت پاش بودم بيچاره جيكشم:biggrin1: در نيومد!(كيلزون 2،KILLZONE 2)

این بیشتر یه اتفاقه....یه جور بد بیاری....وگرنه اصلا به مدت زمان بازی ربطی نداره..ممکنه سر 1 ساعت این اتفاق بی افته..شایدم 24 ساعت هم بازی کنی هیچی نشه...من خودم 14 ساعت ممتد بازی کردم..ولی هیچ اتفاقی هم نیافتاده..;)

چند ساعت بازي كردي تا داغ كرده؟؟؟؟؟؟؟؟آخه من 6 ساعت پاش بودم بيچاره جيكشم:biggrin1: در نيومد!(كيلزون 2،KILLZONE 2)
عزیز من . الان من دستگاهم 2 سال پیش خریدم از اون 60 گیگ های اول از اون روز اول هم ADSL زدم پشتش داره DL میکنه باهاش از CD تا BD دیدم . آخ هم نگفته تا حالا .
میگم که این مشکل یه دفعه اتفاق افتاد صبح ساعت 9 رفتم روشن کردم 10 دقیقه Killzone 2 بازی کردم یه دفعه بعد از 15 دقیقه دستگاه خود به خود خاموش شد در حالی که چراغ قرمز چشمک میزد .
بعد 10 دقیقه بعد روشن کردم گفتم نرم تو بازی تو XMB گزاشتم و رفتم دیدم دوباره صدا اومد باز دستگاه داشت چشمک میزد .
از این به بعد که روشن میکردم اول سبز میشد بعد سبز + قرمز = زرد و بعد هم چراغ قرمز چشمک میزد . بعد هم که دستتو میزاشتی روی قرز چشمک زن ثابت میشد .
الان فعلا از کابل برق کشیدم تا خنک بشه . جرات نمیکنم برم روشنش کنم میترسم هنوز خراب باشه .
------------------------------------------------------------------
حسودان تنگ نظر نتونستن پیشرفت کلن Persian Zone رو ببینن . :biggrin1:
بمیرم کلن بی Leader مونده . :biggrin1:

خب دوستان من دستگاه رو گزاشتم 3 : 30 خنک بشه بعد رفتم روشن کنم باز هم همون مشکل قبلی که توضیح دادم هستش .
امیر خان بیا از خودت دفاع کن :biggrin1: تو که گفتی جدی نیست . شوخی میکنم .
خوب فکر کنم PS3 من تموم کرد و عمرش رو داد به شما .

دوستان بیاید یه کمکی بکنید یکم دلداری بدید بگید من چی کار کنم تو رو خدا . پولم ندارم یکی دیگه بخرم الان .
بچه ها بیاید دورم جمع بشید احساس تنهایی نکنم .
نه جدا بگید چی کار کنم .

Cry For ...

دوستان بیاید یه کمکی بکنید یکم دلداری بدید بگید من چی کار کنم تو رو خدا . پولم ندارم یکی دیگه بخرم الان .
بچه ها بیاید دورم جمع بشید احساس تنهایی نکنم .
نه جدا بگید چی کار کنم .
من جدا ناراحت شدم چون اصلا زندگي بدون بازي نميشه(حد اقل براي من) ناراحت نباش خدا بزرگ!

خب دوستان من دستگاه رو گزاشتم 3 : 30 خنک بشه بعد رفتم روشن کنم باز هم همون مشکل قبلی که توضیح دادم هستش .
امیر خان بیا از خودت دفاع کن :biggrin1: تو که گفتی جدی نیست . شوخی میکنم .
خوب فکر کنم PS3 من تموم کرد و عمرش رو داد به شما .

واقعا خیلی ناراحت شدم.......... الان یعنی چه مشکلی برای دستگاه پیش اومده منظورم برای کدوم قطعش مشکل پیش اومده دوستان نمیتونند کمک کنند؟

من جدا ناراحت شدم چون اصلا زندگي بدون بازي نميشه(حد اقل براي من) ناراحت نباش خدا بزرگ!
مری میلاد جان والا برای منم سخته انگار یه چیزمو گم کردم هی میخوام برم PSN یکم Kiizlone 2 بازی کنم یادم میوفته اعصابم خورد میشه درسته مال دنیا ارزش نداره ئلی خوب به هر حال ادم ناراحت میشه دیگه . خیلی ممنون
واقعا خیلی ناراحت شدم.......... الان یعنی چه مشکلی برای دستگاه پیش اومده منظورم برای کدوم قطعش مشکل پیش اومده دوستان نمیتونند کمک کنند؟
ممنون . والا هنوز مشخص نیست که چسه این Yellow Light چند تا دلیل ممکنه داشته باشه ممکنه از هارد باشه یا از Power یا از Mother Borad و CPU و GPU و ... .
در کل هنوز مشخص نیست . اون کاری رو هم که امیر گفت کردم ولی خوب جواب نداد .

مری میلاد جان والا برای منم سخته انگار یه چیزمو گم کردم هی میخوام برم PSN یکم Kiizlone 2 بازی کنم یادم میوفته اعصابم خورد میشه درسته مال دنیا ارزش نداره ئلی خوب به هر حال ادم ناراحت میشه دیگه . خیلی ممنون

ممنون . والا هنوز مشخص نیست که چسه این Yellow Light چند تا دلیل ممکنه داشته باشه ممکنه از هارد باشه یا از Power یا از Mother Borad و CPU و GPU و ... .
در کل هنوز مشخص نیست . اون کاری رو هم که امیر گفت کردم ولی خوب جواب نداد .

فقط اگه خواستی ببری برای تعمیر یه جای مطمئن ببر تا مشکل دیگه ای پیش نیاد

ارش جان با چند تایی از این فروشگاهای معتبری که تعمیرات ps3 با گارانتی انجام میدن یه تماس بگیر...ببین چی میگن چه قدر میگیرن....ببین می صرفه بفرستی امارات یا همینجا ردیفش کنی...یک وقت میفرستی اونور اب کلا کنسول رو از دست میدی..میره نا کجا اباد;)..تبلیغا تش تو مجله بازی نما زیاده...ضرر نداره که...ما رو بی خبر نذاری...
good luck

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or