Silenthill_ir
کاربر سایت
آقایون کسی می دونه ps3 الان چند هست ؟
تاپیک های PS3 چند وقت هست قرو قاطی شده...
دوست من تشریف ببرین اینجا :arrowd: سوال کنید . ممنون
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2479&page=194
GOOD LUCK
آقایون کسی می دونه ps3 الان چند هست ؟
البته region هم مهمه، پيام J رو 395 ميده.زیادم گرون نداده
البته پیام بوشهر هستش و باید برات بفرسته
خودت حساب کن ببین کدون معقولتر و به صرفه تره
بعد تصمیم بگیر![]()
سلام دوستان . میخاستم ببینم بلاخره بازی little big planet اومده؟
اگه اومده کسی اکبندشو داره واسه فروش و چند؟
خیلی خیلی مرسی
البته اینطور که شما میگین مهم نیست تنها دلیل تفاوت ریجن و بهتر بودن pal بخاطر فیلم های Bluray هست چون فیلم های pal توی ایران بهتر گیر میاد همین ! که در کل سایت فکر نکنم 5نفر هم باشن که بخاطر این تفاوت ریجن در دیدن فیلم به مشکل بر خورده باشن ! پس اینقدر دوستان روی ریجن کنسول تاکید نکنن !البته region هم مهمه، پيام J رو 395 ميده.
البته اینطور که شما میگین مهم نیست تنها دلیل تفاوت ریجن و بهتر بودن pal بخاطر فیلم های Bluray هست چون فیلم های pal توی ایران بهتر گیر میاد همین ! که در کل سایت فکر نکنم 5نفر هم باشن که بخاطر این تفاوت ریجن در دیدن فیلم به مشکل بر خورده باشن ! پس اینقدر دوستان روی ریجن کنسول تاکید نکنن !

البته اینطور که شما میگین مهم نیست تنها دلیل تفاوت ریجن و بهتر بودن pal بخاطر فیلم های Bluray هست چون فیلم های pal توی ایران بهتر گیر میاد همین ! که در کل سایت فکر نکنم 5نفر هم باشن که بخاطر این تفاوت ریجن در دیدن فیلم به مشکل بر خورده باشن ! پس اینقدر دوستان روی ریجن کنسول تاکید نکنن !

میگم این ریجن ها بت هم فرق هم داره که بازیش گیر بیاد یا نیاد ریجن جی اسیا خوبه
میگم میشه فرق های بین 40 گیگ و 80 گیگ رو هم بگین خیلی ممنونم فقط جامع باشه

منظورتون از بلوری هر چی دیدین فیلم هست یا بازی ؟فکر نکنم اینطور که شما میگید باشه چون من تا الان هر چی بلوری دیدم یا J بوده یا UC
در کل ntsc بیشتر بوده
آقا ما زير اتوبوسيم!
طرف گفت قيمت گرفته و اينه، منم گفتم ريجن هم مهمه، منظورم اين بود كه قيمتي كه ميگيري با توجه به region هستش، حالا بحث region جدا.
البته من DVD اصل هم گذاشتم و به دليل تطابق نداشتن ريجن اونو پخش نكرد، پس فقط BD هم نيست.
مخلصيم.

به مدت زمانی که بازی میکنید هیچ ربطی نداره ! شما فقط از دیسک های خش دار و کثیف استفاده نکنید برای لنز هیچ مشکلی پیش نمیاد در کل هم سعی کنید به جز Bluray دیسک های دیگه داخل دستگاه نزارید بهتر هست !ها خوب میگن لنز میسوزه چی میشه میسوزه واسه ریاد بازی کردنه یا دلیل دیگه داره
منظورتون از بلوری هر چی دیدین فیلم هست یا بازی ؟
اگر بازی هست که زیاد مهم نیست چون تمام بازی ها در حالت region free هست ! به جز اینکه بخایین انلاین بازی کنید !
فیلم هم من تا الان هر چی دیدم یا region free بود یا pal بود !
خوب .. !