پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان من به یه مشکل عجیبی برخورد کردم.من چند روزی هست که بازی Dead Spaceرو گرفتم و کلی هم بازی کردم و از گرافیک خیلی خوبشم لذت بردم ولی بعد از چند روزی که بازی نکردم امروز اومدم تو بازی یه چیز جالبی اتفاق افتاده بود دیگه بازی مخصوصا سایه ها اون حالت نرمی و کیفیت بالا رو نداشتن انگار کیفیت پایین اومده این در حالی که اصلا تنظیمات PS3 دست نخورده تازه یه بارم دکمه Power رو نگه داشتم تا تنظیمات videoی ریست بشه و بعد تنظیمات HDMI را انجام دادم ولی بازم همون داستان بود خیلی عجیبه من که نمی فهمم داستان چیه که الکی کیفیت بازی پایین اومده.لطفا راهنماییم کنید.

البته region هم مهمه، پيام J رو 395 ميده.
البته اینطور که شما میگین مهم نیست تنها دلیل تفاوت ریجن و بهتر بودن pal بخاطر فیلم های Bluray هست چون فیلم های pal توی ایران بهتر گیر میاد همین ! که در کل سایت فکر نکنم 5نفر هم باشن که بخاطر این تفاوت ریجن در دیدن فیلم به مشکل بر خورده باشن ! پس اینقدر دوستان روی ریجن کنسول تاکید نکنن !

البته اینطور که شما میگین مهم نیست تنها دلیل تفاوت ریجن و بهتر بودن pal بخاطر فیلم های Bluray هست چون فیلم های pal توی ایران بهتر گیر میاد همین ! که در کل سایت فکر نکنم 5نفر هم باشن که بخاطر این تفاوت ریجن در دیدن فیلم به مشکل بر خورده باشن ! پس اینقدر دوستان روی ریجن کنسول تاکید نکنن !

فکر نکنم اینطور که شما میگید باشه چون من تا الان هر چی بلوری دیدم یا J بوده یا UC
در کل ntsc بیشتر بوده;)

آقا ما زير اتوبوسيم!
طرف گفت قيمت گرفته و اينه، منم گفتم ريجن هم مهمه، منظورم اين بود كه قيمتي كه ميگيري با توجه به region هستش، حالا بحث region جدا.

البته من DVD اصل هم گذاشتم و به دليل تطابق نداشتن ريجن اونو پخش نكرد، پس فقط BD هم نيست.

مخلصيم. :love:

میگم این ریجن ها بت هم فرق هم داره که بازیش گیر بیاد یا نیاد ریجن جی اسیا خوبه

میگم میشه فرق های بین 40 گیگ و 80 گیگ رو هم بگین خیلی ممنونم فقط جامع باشه

آخرین ویرایش:
میگم این ریجن ها بت هم فرق هم داره که بازیش گیر بیاد یا نیاد ریجن جی اسیا خوبه

میگم میشه فرق های بین 40 گیگ و 80 گیگ رو هم بگین خیلی ممنونم فقط جامع باشه

دوست عزیز PS3 بازیهاش FREE هستن و ریجن بندی ندارن ولی اگر بخوای باهاش بازیهای ps2 ps1 نجام بدی یا فیلمهایه DVD یا BD ببینی اون ها ریجن لاک هستن

کلا 40 ها یه امکاناتی کمتر دارن
پورت USB شون 2 تا هست ramreader ندارن بازیهایه ps1 و ps2 رو اجرا نمیکنن
ولی تو کلیات یکی هستن;)

فکر نکنم اینطور که شما میگید باشه چون من تا الان هر چی بلوری دیدم یا J بوده یا UC
در کل ntsc بیشتر بوده
منظورتون از بلوری هر چی دیدین فیلم هست یا بازی ؟
اگر بازی هست که زیاد مهم نیست چون تمام بازی ها در حالت region free هست ! به جز اینکه بخایین انلاین بازی کنید !
فیلم هم من تا الان هر چی دیدم یا region free بود یا pal بود !
خوب .. !

آقا ما زير اتوبوسيم!
طرف گفت قيمت گرفته و اينه، منم گفتم ريجن هم مهمه، منظورم اين بود كه قيمتي كه ميگيري با توجه به region هستش، حالا بحث region جدا.

البته من DVD اصل هم گذاشتم و به دليل تطابق نداشتن ريجن اونو پخش نكرد، پس فقط BD هم نيست.

مخلصيم.

ما کوچیک شما هستیم 2نونه :love:
اون Bluray که گزاشتین اجرا نکرد بخاطر این بود که با کابل av وصل کرده بودین و در این حالت بعضی از بازی ها اجرا نمیشه مثل GTA IV .. ! اما این حالت و من روی 3 تا ریجن مختلف Ps3 امتحان کردم بازی pal بود روی تمام ریجن ها با کابل av بالا اومد به جز uc فقط روی ps3 region uc اجرا نکرد ! در صورتی روی همین ps3 با کابل HDMI امتحان کردم مشکلی نداشت !
در کل تمام بازی ها روی حالت region free هست پس هیچ مشکلی در اجرای بازی نیست !

ها خوب میگن لنز میسوزه چی میشه میسوزه واسه ریاد بازی کردنه یا دلیل دیگه داره
به مدت زمانی که بازی میکنید هیچ ربطی نداره ! شما فقط از دیسک های خش دار و کثیف استفاده نکنید برای لنز هیچ مشکلی پیش نمیاد در کل هم سعی کنید به جز Bluray دیسک های دیگه داخل دستگاه نزارید بهتر هست !

آخرین ویرایش:
منظورتون از بلوری هر چی دیدین فیلم هست یا بازی ؟
اگر بازی هست که زیاد مهم نیست چون تمام بازی ها در حالت region free هست ! به جز اینکه بخایین انلاین بازی کنید !
فیلم هم من تا الان هر چی دیدم یا region free بود یا pal بود !
خوب .. !

منظورم فیلم بود عزیز:-"
خوب به جمالت:love:
پس هر چیهایه من به هر چیهایه شما در:cool:
من برنده شدم چون من هم جی دیدم هم یو سی شما فقط پال دیدی:biggrin1:

کلا 40 ها یه امکاناتی کمتر دارن
پورت USB شون 2 تا هست ramreader ندارن بازیهایه ps1 و ps2 رو اجرا نمیکنن
ولی تو کلیات یکی هستن

PS1 رو اجرا میکنه.
فرقهای Playstation ها رو تو جدولی در سایت Wikipedia خیلی راحت میتونید ببینید ... [Link]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or