پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام به بچه های بازی سنتر....
میخوام ps3 بخرم ولی موندم چون.....
40g j 390000t
80g j 450000t با دستی دوال شوک3
شما کدومو پیشنهاد میکنین لطفا راهنمایی کنید.

سلام به بچه های بازی سنتر....
میخوام ps3 بخرم ولی موندم چون.....
40g j 390000t
80g j 450000t با دستی دوال شوک3
شما کدومو پیشنهاد میکنین لطفا راهنمایی کنید.
جدي ميگي:confused::eek: 80G 4500 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اين جوري سالمه حتما 80بگير البته من شك دارم؟؟

من یک 80 گیگ جدید از اروپا خریدم.فکر کنم ار این جدید ها باشه.چون بازی پی اس2 بهش نمیخوره..
لطفا از امکاناتش بگید.ایا رم ریدر میخوره و .....

من یک 80 گیگ جدید از اروپا خریدم.فکر کنم ار این جدید ها باشه.چون بازی پی اس2 بهش نمیخوره..
لطفا از امکاناتش بگید.ایا رم ریدر میخوره و .....
همین که از اروپا خریدی معلومه که 80 گیگ جدید هست چون 80 گیگ قدیمی تو اروپا ریلیز نشده بود ... 80 گیگ جدیدها رم ریدر ندارن ...

با عرض سلام به دوستان

من دیروز رفتم یه ps3 ntsc j ( جی اسیا 40 گیگ ) گرفتم اگه میشه دوستان به چند تا از سوالات من پاسخ دهند :blushing:

1 = وقتی برای اولین بار دسته دستگاه در حال شارز شدنه چقدر طول میکشه که شارز دسته کامل بشه بعد این 4 چراق کوچولو که در دسته است برای چی هست

2= برای شارز دسته همیشه دسته باید با usb به دستگاه متصل شود

3 = من وقتی بازی metal gear 4 رو در دستگاه گذاشتم بدون نیاز به اپدیت بازی را اجرا کرد .
میخواستم ببینم که برای اجرای بازی ها حتما نیاز به اپدیت هست یا اپدیت فقط یه سری امکانات به دستگاه اضافه میکنه و اصلا ربطی به اجرای بازی نداره :confused::confused:

4 = اگه اپدیت رو با خود بازی ( بازی metal gear 4 هم ntsc j بود ) انجام بدین مشکلی
ایا پیش میاد یا نه بعد اگه اپدیت pal رو روی دستگاه ntsc j بریزی مشکلی پیش میاد یا نه

5 = ایا ps3 هم مثل 360 مشکل گرمای داره یا نه ( و مثل 360 لازمه که براش فن بگیریم ) و در کل در روز چند ساعت بازی کنیم که به مشکلی بر نخوریم

خیلی خیلی ممنون میشم اگه من رو راهنمای کنید:blushing:
با تشکر:love:

با عرض سلام به دوستان

من دیروز رفتم یه ps3 ntsc j ( جی اسیا 40 گیگ ) گرفتم اگه میشه دوستان به چند تا از سوالات من پاسخ دهند :blushing:

1 = وقتی برای اولین بار دسته دستگاه در حال شارز شدنه چقدر طول میکشه که شارز دسته کامل بشه بعد این 4 چراق کوچولو که در دسته است برای چی هست

2= برای شارز دسته همیشه دسته باید با usb به دستگاه متصل شود

3 = من وقتی بازی metal gear 4 رو در دستگاه گذاشتم بدون نیاز به اپدیت بازی را اجرا کرد .
میخواستم ببینم که برای اجرای بازی ها حتما نیاز به اپدیت هست یا اپدیت فقط یه سری امکانات به دستگاه اضافه میکنه و اصلا ربطی به اجرای بازی نداره :confused::confused:

4 = اگه اپدیت رو با خود بازی ( بازی metal gear 4 هم ntsc j بود ) انجام بدین مشکلی
ایا پیش میاد یا نه بعد اگه اپدیت pal رو روی دستگاه ntsc j بریزی مشکلی پیش میاد یا نه

5 = ایا ps3 هم مثل 360 مشکل گرمای داره یا نه ( و مثل 360 لازمه که براش فن بگیریم ) و در کل در روز چند ساعت بازی کنیم که به مشکلی بر نخوریم

خیلی خیلی ممنون میشم اگه من رو راهنمای کنید:blushing:
با تشکر:love:

مبارکه

1. هر وقت شارژ دسته پر بشه چراغ چشمک زن ثابت ميشه ، اون چراغ پشت دسته هم واسه اينه که شماره دسته رو نشون ميده
مثلاً دسته 1 ، دسته 2 الی 7

2. هميشه ؟ وقتی شارژ دسته خالی ميشه ، چراغ پشت چشمک زن ميشه ، روی صفحه هم ميگه که شارژ دسته 1 رو به اتمام

3. درسته آپديت واسه امکانات جديد هست ، ولی خب برای اجرای يک سری از اين بازی های جديد به اين امکانات نياز هست

4. مشکل پيش مياد ، بهتر بازی هم ريجن دستگاهت باشه

5. اصلاً مشکل گرمايی نداره هرچی دوست داری بازی کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or