پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

درود ...
میخواستم بدونم بازی های اختصاصی PS3 چیا هست که ارزش بازی کردن داشته باشه ؟
اینا رو میدونم.
heavy rain
gow 3
the last of us
اینا هم هست اگر خواستی اینا هم بازی کن
Beyond: Two Souls
God of War: Ascension
killzone
Uncharted

• Like
Reactions: bazicon
سلام
من PS3 Phat 40GB دارم، (زیاد بازی نمیکنم با PS3) بعد این ماه PS Plus گرفتم برای Yakuza 5 که بعد فهمیدم برای دانلود و نصب باید 2برابر سایز دانلود فضای خالی داشته باشی. (که همینجا لازم هست بگم که احمقانه ترین چیزی که توی زندگیم دیدم)
بعد تصمیم گرفتم که هارد اکسترنال رو وصل کنم و بازی رو اونجا دانلود کنم که باز هم دیدم نیمشه و بازی ها فقط از هارد اینترنال اجرا میشن. (با این ساخت مسخره تعجبی نداره همه دستگاه ها JailBreak هستن)
حالا میخواستم ببینم راهی هست کلا برای اجرا بازی؟ یا بیخیال بشم؟!

دوستان میخاوم ps3 آکبند بخرم , مد نظرم ps3 super slim هست
از نظر کارایی و لنز و ....... مشکلی نداره؟
میشه روش بازی کپی اجرا کرد؟ یا مثلا مثل ps4 اکانت هکی داره بدم بازی بریزن؟

قیمت خود ps3 super slim چنده؟ مثلا500 گیگش؟
من ویتا دارم , ویتا به ps3 متصل میشه؟

• Like
Reactions: se.phi.roth
دستگاه PS3 در حالت استندبای گرم میمونه , علت چیه؟
خمیر سیلیکون تعویض گردددددد...

دوستان میخاوم ps3 آکبند بخرم , مد نظرم ps3 super slim هست
از نظر کارایی و لنز و ....... مشکلی نداره؟
میشه روش بازی کپی اجرا کرد؟ یا مثلا مثل ps4 اکانت هکی داره بدم بازی بریزن؟

قیمت خود ps3 super slim چنده؟ مثلا500 گیگش؟
من ویتا دارم , ویتا به ps3 متصل میشه؟
سلام مشکل نداره لنز...اگه فریمور دستگاه4.75 یا به پایین هست میشه از کیت کبرا برا کپی خور کردنش استفاده کنی...اکانت میشه ولی گیر اوردنش سخته...

درود
میخوام هارد ps3 fat رو عوض کنم.هارد لپتاپی 2.5 اینچ
چه مارکی باید بگیرم؟توشیبا یا وسترن؟برند دیگه ای ندیدم تو سایت ها!! اینا با ps3 مشکلی ندارن؟
خیر مشکلی نداره...

سلام<br />دوستان کنسول من 4.78 ferrox هست میشه بدون اپدیت به 4.80 انلاین بازی کنم ؟<br />بن نمیشم ؟ چه برنامه هایی باید نصب کنم <br />مرسی<br/>
توی بخش کپی پرسیدم کسی جواب نداد
سلام به محض انلاین شدنت پیام اپدیت 4.80 رو دریافت میکنی...از REBUG 4.80 استفاده کن...گزارش انلاین شدنتون ممکن از دو هفته تا حتی دو سال زمان ببره برا بن شدن تایم مشخصی نداره بن شدن حتمیه...شما میتونید برای کم کردن شانس بن شدنتون از نرم افزار SEN ENABLER استفاده کنید...موفق باشید.

کنسول رو قبل گذاشته بودم رو 4 تا مکعب پلستیکی تا پایینشزیاد گرم نشه ولی الان گذاشتم رو میز ام دی.. مورد که نداره تو گرم شدن دستگاه زیاد؟
سلام بهتره قسمت جلو دستگاه زیرش ارتفاع داشته باشه منظورم اینکه دوباره بیارش بالاتر دستکاه نفس بکشه

آخرین ویرایش:
سلام!
راه جدیدی پیدا نشده که از طریقش بتونیم کنسول چراغ زرد داده رو تعمیر کنیم بطور قطعی؟
فقط بشه درستش کرد و روشن بشه کافیه. بعدش یه ps3 دیگه میخرم اینو دکور میزارم فقط میخوام درست بشه
همیشه علت چراغ زرد خرابی MOTHERBOARD نیست ممکنه از HDD باشه و یا حتی تغذیه اگر مطمئنی هارد و تغذیه مشکلی نداره میتونی GPU رو با HEAT گرفتن برای مدت کوتاه زنده کنی اما راه درستش REBALL هست که هزینه سنگین تری داره.

سلام!
راه جدیدی پیدا نشده که از طریقش بتونیم کنسول چراغ زرد داده رو تعمیر کنیم بطور قطعی؟
فقط بشه درستش کرد و روشن بشه کافیه. بعدش یه ps3 دیگه میخرم اینو دکور میزارم فقط میخوام درست بشه
اگه وبمن رو دستگاهت هست حذفش کن احتمال داره درست شه.

همیشه علت چراغ زرد خرابی MOTHERBOARD نیست ممکنه از HDD باشه و یا حتی تغذیه اگر مطمئنی هارد و تغذیه مشکلی نداره میتونی GPU رو با HEAT گرفتن برای مدت کوتاه زنده کنی اما راه درستش REBALL هست که هزینه سنگین تری داره.
هزینش خیلی مورد اهمیت نیست از کجا متوجه شم مشکل از کجاشه؟

اگه وبمن رو دستگاهت هست حذفش کن احتمال داره درست شه.
نه وبمن ندارم مولتی من روشه اما

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
میشه بدونم از کجا میشه سری ساخت و سال ساخت ps3 اسلیم رو بفهمم ؟ و اینکه از کجا بفهمم پلمپ هست ؟
پشت کنسولت یه شماره سریال هست اونو میتوانی توی ویکی پیا پیدا کنی و یا اینکه اگر نکردی شماره سریالشو بده تا بهت بگم ماله چه سالیه
از پشت دستگاه یه برجسب هست اگر اون برجسب باز نشده یا خش دار نشده یعنی اینکه کنسول شما باز نشده و خیالتون راحت باشه کنسول شما اکبند هست
همین سوالی دیگه داری درخدمتم

سلام دوستان

چندروز پیش بازی Watch Dogs رو ریختم بعد یکم بازی کردن تصویر ب هم ریخت و فریز شد،دیگ کنسولو خاموش کردمو بعد چنساعت روشنش کردم و بعد چند ثانیه دوباره تصویر فریز شد و شطرنجی/کنسولو خاموش روشن کردم ولی دیگ TV کابل کنسول رو نمیشناخت و هیچ تصویر و صدایی رو ندارم با اینکه کاملا کنسول روشن میشه و هیچ ایرادی نداره!!!!

با کابل AV و یه TV دیگ هم تست کردم کنسولو ولی هیچ تصویرو صدایی رو ارائه نمیده کنسول!!!

اون ترفند ک انگشتو میزاری رو دکمه پاور تا بوق بزنه و سوییچ بشه رو حالت AV رو هم امتحان کردم ولی اتفاقی نیفتاد و کماکان مشکل پا برجاست...

بنظرتون مشکلش چیه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or